M U S I C

fat lip

New member
זה יהיה ארוך :}

סאם 41 רק הלהקה הכי טובה בעולם ובאחותו הגרוזינית :) או כמו שכתוב לי על הארון לצד תמונה שלהם- best band on earth & universe! הם בסגנון של גוד שארלוט פופ פאנק אפילו יותר כבד [תלוי לאיזה אלבום אתם מקשיבים] אני כל כך מתחברת לכל השירים ובדרכי להכיר את כל הדיסקוגרפיה. לוקח הרבה בשביל להקה להיות הלהקה הכי הכי אהובה עליי אבל הם בהחלט הצליחו! פשוט שמתי לב שאף להקה לא..איך להגיד מעבירה בי? אותם דברים כמוהם. פשוט חבורת מוכשרים אני ממליצה במיוחד על האלבום ALL KILLER NO FILLER שהוא פיור פאנק :) [יש כמה אלבומים עם קצת קצת השפעות מטאל :)] דרך אגב- fat lip שליטה!!
ניו פאונד גלורי אוקיי. להקה אחת המדהימות שממש חבל לי שבקושי מכירים אותם. הם שוב, פיור פופ פאנק אז אל תצפו למשהו כבד במיוחד.. הכרתי אותם דרך גוד שארלוט שיצאו איתם לטור והחלטתי לנסות לשמוע להקה שלא שמעתי שיר שלה מעולם ^_^ והתאהבתי. גם הם מאוד מאוד מזכירים את גוד שארלוט לסולן ג'ורדן יש קול מיוחד :) אני ממליצה על האלבום CATALYST ועל COMING HOME שזה האלבום הכי חדש שלהם שיצא ב-2006 :) אני התחלתי לשמוע מהשיר MY FRIENDS OVER YOU דרך אגב. טייקינג בק סאנדיי עוד להקה מדהימה ולא הכי מוכרת בארץ..אבל הם לא פופ פאנק, הם רוק אלטרנטיבי. גם לשירים שלהם קל להתחבר למילים המתוחכמות שאתה חושב לעצמך מאיפה לעזאזל הם הביאו את זה? יש כל כך הרבה שירים שלהם שאני אומרת גאד דאמט הם כתבו בדיוק מה שהרגשתי. יש להם לחנים אדירים D: לסולן [אדם לזארה] יש את הקול הכי יפה שאי פעם שמעתי אצל סולן.
הוא מדהים הוא מעביר את השירים כל כך טוב.. וכנ"ל הגיטריסט לשעבר [לצערי הרב מאוד..] פרד מסקרינו שעזב את הלהקה לטובת פרויקט סולו [THE COLOR FRED]. התחלתי לשמוע מהאלבום הכי חדש שלהם - LOUDER NOW ומהשירים הכי יחסית מוכרים שם- Liar ו- Makedamnsure. ד"א הניק הקודם שלי cute without the e זה על שם אחד השירים הכי מדהימים שלהם.
ד"א 2 - הבסיסט שלהם, מאט רובאנו הוא הבן אדם הכי יפה שראיתי אי פעם!!!!!!!
לוסטפרופטס אוקיי לא בדיוק הכיוון שלי מטאל אבל יש לי את האלבום השני שלהם - start something וכל שיר שם פשוט מדהים.. יש צרחות אבל בעיקר לחנים מדהימים ומילים בכלל. אתם בטח מכירים אותם מ-4 am forever מהאלבום הכי חדש שלהם ליבריישן טראנסמישן.. אבל גם האלבום הקודם [סטארט סאמטינג] יש בו להיטי MTV2 חחח מומלצים משם- Make A Move Last Train Home Burn Burn We Are Godzilla - You Are Japan אני ממש ממש אוהבת את הדיסק הזה.
פראמור אחלה להקה יש לי את האלבום החדש שלהם RIOT! וכל שיר שם פשוט וואו..
ממש חבל לי שפתאום כל הארץ פאנגריליות של היילי בגלל שהיא כוסית\ג'ינג'ית\וואטאבר.
אני הרבה פחות מתייחסת לביצוע הווקאלי [שהוא באמת טוב..] ויותר ללחנים ולמילים שהם קליטים ואפשר להזדהות איתם. אני מאוד מאוד אוהבת את האלבום.. שירים מומלצים משם Misery Business [אין בן אדם שלא מכיר ובצדק- זה הלחן הכי יפה ששמעתי לשיר! טוב אחד מהם..] Crushcrushcrush When It Rains Emergency מהאלבום הקודם, all we know ìs falling Born For This פול אאוט בוי ומיי כמיקל רומנס - האלבומים הראשונים כן כן אני יודעת אין בן אדם שלא מכיר אותם ושונא\אוהב אותם, אבל שמעו, אני הרבה יותר שומעת את האלבומים הקודמים והמעולים שלהם. שהם ממש ממש ממש יותר טובים מהחדשים. אצל פול אאוט בוי האלבום From Under The Cork Tree שכל שיר שם ממש טוב, ויש שם גם מוכרים כמו שוגאר וויר גוינג דאון ודאנס דאנס, יש שם כמה רצועות שלא יצאו כסינגלים שהן מקסימות! [והשמות שלהם מאוד משעשעים!] כמו Nobody puts baby in corner Our lawyer made us change the name of this song so we won´t get sued
7 Minutes in Heaven A little less sixteen candles, A little more ¨touch me¨ [שהוא גם סינגל - הקליפ עם הערפדים] וכמובן השיר עם השם האהוב עליי - I slept with someone from Fall Out Boy and all I got was this stupid song written about me
שזה שיר מדהים בפני עצמו =] MCR- האלבום הראשון והמ-ע-ו-ל-ה I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love אין בכלל שאלה שזה האלבום הכי אהוב עליי שלהם, הכי ישיר בלי פוזות של מצעדים שחורים ונקמות
לפני שהם נהיו מיינסטרים והשירים נשמעו כל כך הרבה יותר אמיתיים... אני כל כך אוהבת את האלבום הזה והוא די מה שמחזיק אותי משלא ימאס לי מהם לגמרי.
שירים מומלצים משם- Early Sunsets Over Monroeville Vampires Will Never Hurt You The Best Day Ever [אני יודעת שהרבה ששמעו את האלבום לא אוהבים אותו אבל אני אישית מתה עליו.] Demolition Lovers ** אההההה ושיר שלא נכנס לאלבום שלהם אבל אחד מהכי אהובים שלי אם לא הכי אהוב- DESERT SONG! השיר הכי מצמרר שתשמעו בעוד הרבה הרבה זמן...
סאן אוף דורק אני חולה על להקות בריטיות [אובססיבית למקפליי ובאסטד לשעבר..
] ואת הלהקה הזאת אני הכי הכי אוהבת מביניהם.
להקת פיור פופ פאנק!! יצא להם אלבום אחד בינתיים ואני ממש לא יודעת מה נסגר אם הם מתפרקים או לא, מה שבטוח אני יודעת כבר את כל האלבום בעל פה והם מעולים ואני ממש ממש אוהבת! שירים מומלצים מהאלבום - Welcome To Loserville: Boyband Ticket Outta Loserville Murdered In The Mosh Sick Slacker Holly...I'm The One ו ממש כל הדיסק. אין סיבה שמי שאוהב גוד שארלוט לא יאהב אותם :) וואי וואי חפרתי תנשמה!! אני שומעת עוד 700 להקות אבל שמתי את הכי אהובות עליי, וממש פירטתי עליהם!XD חחח תהנו אולי אחר כך אם יהיה לי משעמם אני אחפור על עוד.. [שמעי ליאת..זה היה כיף...]

אוקיי , אני חולקת עלייך ../images/Emo6.gif

כל כך כל כך כל כךךךך שנאתי את הסולן השני בTBS , רציתי שאדם יעיף לו את המיקרופון לפרצוף (מה שקרה, פעם אחת
). קצת קפצתי בבית כששמעתי שהוא עוזב
FOB - שני השירים הכי מדהימים בFUTCT הם ללא ספק - Xo ו - Gey Busy .. (נו זה ארוך) . ניו פאונד גלורי באמת אחת הלהקות הטובות, הם גם ברשימה שלי . השיר שאני הכי אוהבת שלהם הוא - Forget Everything
לוסטפרופטס - אהבתי אותם פעם, חרשתי על השירים שלהם והם נמאסו עליי . לפעמים יש אצלם יותר מידי פוזה , במיוחד באלבום החדש . זהו אין לי כוח לחפור יותר :p

fat lip

New member
שששששששששש

1. קוראים לו פרד והוא אחד המוכשרים!! והוא גם גיטריסט אחד הטובים! ורוב הזמן הוא רק הוסיף לשירים לדעתי הקול שלו ושל אדם התערבבו טוב =] אה.... והמיקרופון לא עף עליו! הוא עף על מאט הבסיסט
2. כל השירים ב-FUTCT מדהימים. האלבום הזה הרבה יותר טוב מהחדש 3. פורגט אבריטינג שולט. 4. פוזה? הוממ.

לאאאאאא ../images/Emo46.gif

לא אוהבת את פרד . והרסת לי את זה, חשבתי שאדם (
) דפק לו מיקרופון בראש . תודה רבה באמת ! אני אוהבת את WYWB הכי
פוזה אני מתכוונת שהם פשוט משחקים אותה לפעמים. כלומר שכל הקטע של המטאל היה באופנה, הם הוציאו את FSOP , פתאום אחרי SS (שלדעתי הוא הכי טוב שלהם), הם מוציאים את LT , שאני אישית לא הבנתי מה הקטע שלהם . פתאום הוא אימו ? יש להם שירים נחמדים, אני לא מכחישה, אבל לפעמים הם פשוט פול אוף איט .

dirty look

New member
רק שניים!

טוקיו הוטל - כי אין מה לומר
אלסנה (ALESANA) - להקת סקרימו מעולה! אחת הטובות אם לא הכי!!!

XnevermindX

New member
Alesana ../images/Emo47.gif

הקול של שון פשוט מדהים, הקול הכי יפה ששמעתי

אני ממש לא רוצה לחפור עם הסיבות...../images/Emo110.gif

אני פשוט אכתוב להקות שקופצות לי, אני לא אכתוב להקות מוכרת ממש וזה... all time low - מדהימים-מדהימים-מדהימים : הכינוי שלי זה שיר שלהם. [התמונה בצד - הם] this providence -
הכינוי הקודם שלי הוא שיר שלהם. the hush sound - הכרתי לא ממזמן בגלל השיר wine red, מדהימים כ"כ וגם השיר יפיפה cartel - לא יכולה לתאר אפילו blessthefall - מי שלא אוהב סקרימו וזה - אל תנסה אפילו. jimmy eat world - טובים מאודמאודמאוד, הסגנון שלהם דיי דומה ללהקות הראשונות שאמרתי
dance gavin dance - התחלתי לשמוע אותם כי התאהבתי בשם, אבל הם באמת אחלה!! cute is what we aim for -
~הולכת לאיזה שעה~ kids in glass houss - גם אותם הכרתי מהלאסט אפמ, אני א מכירה אותם כ"כ טוב אבל ממה ששמעתי הם
anti - flag - אותם הכרתי לפני איזה שנה וחצי... הם סתם ממש ממש ממש טובים ^^ טוב אין לי כוח לכתוב יותר...

מוסיפה!!../images/Emo110.gif

Amber Pacific - סתם מושלמים. Yellowcard - רציתי לכתוב אותם מקודם אבל הם דיי מוכרים אז לא רציתי לטרוח לחינם... אבל אני חייבת להביע כבוד אז הנה הם פה
Mayday Parade - אין מילים. אוףףף אין לי כוח יותררר...

A Silent Murder

New member
ATL מעולייייים.

אני כל כך אוהבת אותם. גם the hush sound מעולים! הם מיוחדים כאלה. וjimmy eat world טובים גם. וקיווווווווווווווווווווווווווווווווט.

אני :)

איזה עצבים מקודם רשמתי על כל הלהקות ואז המחשב נתקע! מחשבזבל! עכשיו אני צריכה להתחיל מהתחלה.. Billy Talent אני ממליצה על Falling Leaves blink-182 מי לא מכיר? יש להם מלא שירים טובים..לדעתי הכי יפים הם: I Miss You First Date Boys Like Girls להקה חדשה יחסית וממש מעולה! אני ממליצה על כל האלבום.. Flyleaf להקה נחמדה.. יש להם כמה שירים יפים..אני הכי אוהבת: All Around Me Fully Alive Foo Fighters הם ממש מעולים..! והם גם הוציאו השנה אלבום חדש- Echoes Silence Patience & Grace אני ממליצה על: The Pretender Long Road To Ruin- וגם על הקליפ..הוא כזה חמוד :p The Fray הלהקה ששרה את השיר החרוש How To Save A Life האלבום שלהם ממש מעולה..אני הכי אהבתי את: Over My Head (Cable Car) Look After You All At Once Jimmy Eat World להקה ממש חמודה..אתם בטוח שמעתם שיר שלהם איפשהו.. אני ממליצה על: The Middle Madina Lake הם ממש טובים.. אני הכי אוהבת את: One Last Kiss Stars Now Or Never Maroon 5 אתם בטוח מכירים..להקה ממש טובה..הם הוציאו השנה דיסק חדש -It Won't Be Soon Before Long אני הכי אהבתי: Makes Me Wonder Wake Up Call Won't Go Home Without You McFly להקה ממכרת.. הם כאלה חמודים! וגם הם הוציאו השנה אלבום חדש- Motion In The Ocean יש להם מלא שירים טובים.. אני ממליצה על: I've Got You Just My Luck That Girl Nickelback הם ממש טובים! וגם הם הציאו אלבום חדש השנה - All The Right Reasons אני ממליצה על כל האלבום! השירים שהכי אהבתי: ROCKSTAR photograph Animals ויש עוד מלא.. One Republic אתם בטוח שמעתם את הלהיט החרוש שלהם- Apologize אז אני ממש ממליצה לכם על האלבום שלהם - OneRepublic יש שם מלא שירים טובים Paramore טוב נראה לי שכולם מכירים.. הם הוציאו עד עכשיו 2 אלבומים מעולים ואחד מהם השנה.. אז המלצה שלי: All We Know Emergency Misery Business וואו ויש הרבה..קיצור תורידי את כל השירים שלהם Simple Plan הם גדוליםם! וב-12 לפבואר יוצא להם אלבום חדש..! ולא מזמן הם הוציאו את הסינגל מהלאבום החדש- when i"m gone שיר שחובה לשמוע! ויש להם עוד מלא שירים טובים.. Snow Patrol להקה ממש טובה..התאהבתי בה.. וגם אתם תתאהבו יש להם שירים כאלה יפים..הכי טובים לדעתי: Chasing Cars Hands Open Sum 41 הם ממש גדולים! וגם הם הוציאו השנה אלבום חדש- Underclass Hero אני הכי ממליצה על: Fat Lip In Too Deep Three Days Grace יא להקה מעולה!!.. אני ממליצה על: Animal I have Become Never Too Late 3 Doors Down זהו זאת הלהקה האחרונה..הם ממש מעולים! השירים שלהם מרגיעים כאלה..אני ממש יתאהבתי.. הכי טובים לדעתי: Away From the Sun Here Without You Let Me Go טוב זהו סיימתי
לילה טוב :]

למעלה