M U S I C

A Silent Murder

New member
הם מעולים!

הכרתי אותם דרך פוטוגראף חחחחח. אחד השירים היפים שלהם.

להקות מומלצות:p

Good Charlotte איך לא ? הם מעולים , שירים ממכרים . [ואם תשאלו אותי - S.O.S זה כלכך יפה. וComplicated.] הם פשוט כלכך טובים^^ [בגלל זה אני בפורום-למרות שלא הייתי הרבה זמן.] זאת הלהקה הכי טובה שקיימת , עם שירים מעולים , מנגנים יפה , פשוט..מדהימים*-* ובהצלחה לג'ואל וניקול>< McFly כי הם ממש טובים , ונראים טובXD להקה אנגלית, שירים ממש ממכרים ומגניבים:] אני ממש ממליצה עליהם . ובייחוד על האלבום האחרון Motiom in the Ocean . והכי..על השיר - Please Please..הקיצ, כל השירים שהם הוציאו ממכרים ויפים. והם גם עשו גירסת כיסוי לDon't Stop Me Now של Qween. Busted הכל התחיל לפני כמה ימים , שאחת החברות שלי סיפרה לי עליהם. נכנסנו ליוטיוב והתחלנו לאתר קליפים שלהם . ומאז-התאהבתי. נכון , הם התפרקו כבר מזמן אחרי שצ'ארלי הקים להקה מאחוריי הגב שלהם או משהו כזה . אבל אתם פשוט חייבים לשמוע את השלישייה הבריטית המתוקה הזאת .. המלצות: What I go to school for Air Hostess Creshed The Wedding:p הם פשוט מוכשרים .[בעיקר ג'יימס בורן]. Son Of Dork אוקיי , זאת הלהקה שג'יימס בורן הקים אחרי שבאסטד התפרקה. הם נורא נורא מוכשרים וגם להם יש שירים ממש טובים. Eddie's song נורא יפה ומצחיק. End up like this - שיר שיצא מחוץ לאלבום , נורא מרגשD: BoyBand - שיר ממש יפה על להקות בנים . [ותמצאו שם שורה שמופיעה בה הלהקה גוד שארלוט^^ ומקפליי*-*] תהנו^^ The all american rjects אני בכלל לא מכירה אותם. אין לי מושג איזה שירים הם הוציאו , כמה דיסקים , וכל זה.. אבל בטעות הורדתי שיר אחד שלהם , והוא אחד המושמעים בפלייליסט שלי. Dirty Little Secret. היה כתוב שזה של מקפליי , אבל זה לא . מומלץ:] וזהו זה . תהנו לכם3>.

lilmama

New member
חחחחXD

בהחלט עמה..S: פינק וקלי שולטותשולטתשולטותתתתתת

A Silent Murder

New member
פינק וקלי לגמרי שולטות חחחחחחח.

איכס, פעם אשכרה אהבתי אותה חחח. היא לא יודעת אפילו לשיר. אבל השירים שלה נוראנורא נחמדים.
כבר הייתי בטוחה כולכם תצאו עליי בגלל מה שאני שומעת.

fat lip

New member
היי אנשים שומעים קוברה סטארשיפ D:

יוו הילארי דאף... איזה נוסטלגיות בדיוק היום ראיתי תסרט שלה "בקול גדול" חהחהחח הייתי כל כך אובססיבית עליה XD.

A Silent Murder

New member
חחחחחחחחח גם אני ראיתי.../images/Emo6.gif

חרשו עליו ביס והייתי חולה ולא זזתי מהמיטה, ככה שיצא שראיתי פעמיים. חחחחחח גם אני הייתי באובססיות אליה (מזל שעבר
). מתחילים?O: אני הייתי שם כשהקומונה נפתחה חח. שמתי תמונות וזה.><

fat lip

New member
חחח יש חדשה =] [ואני אדומה שםD:]

והילארי דאף.. היה לה מפגש פורום לפני איזה שנה בסוכות והיית שם לא ?:) היינו ממש קצת |= בכ"מ קראו לי דה נקסט טופ מודל [כן אהבתי תתוכנית הטיפשה הזאת |=. איי לאב ניו יורק יותר מתוחכם XD.]

PerfectSP

New member
The Real Sound Of Music../images/Emo98.gif ../images/Emo190.gif

~הכותרת למכירי לוסטפרופטס בינינו
~ אממ אין לי כוח לפרט יותר מדיD: אני אנסה להיזכר ברוב..><" סימפל פלאן!!@#$%^&*
כמובןD: לוסטפרופטס
~ריר~
Evanescence GC תמיד באים במקום הרביעי אז שמתי
Tokio Hotel^^ Avril Lavigne Linkin Park Busted Escape The Fate Madina Lake Nightwish Within Temptation Sum41 Asteria Killerpilze The Almost The Red Jumpsuit Apparatus Mcfly Brand New SCISSORS 30 Seconds To Mars Funeral For A Friend Saosin Sonic Syndicate The Enemy Paramore Maximo Park Kate Nash The Streets HIM Bullet For My Valentine Three Days Grace Nickelback InMe The Zico Chains Green Dat Plain White T'S Still Remains As I Lie Dying Aleasana Take That 3 Doors Down Red Hot Chilli Peppers The Fray Max Buskohl Elliot Minor Son Of Dork MCR FOB Hell Is For Hearoes Puddle Of Mudd Maroon5 Hillary Duff(שניים-שלושה שירים מפסקולים של סרטים יפים
) Lacuna Coil Cradle Of Filth ואין לי כוח להמשיךD: רוב האלה בהתחלה אני מכירה הכי טוב אם נזכרתי בהם ראשוניםD: יש כאלה שאני שומעת פחות,יותר,מכירה הרבה,מכירה פחות,מכירה כמה שירים(יש כמה כאלה) וכוליD: אבל ממליצה על כל הלהקות בחום

PerfectSP

New member
הוו..איך שכחתי../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

עכשיו ראיתי את של גל ו...D: ברור שגם UselessID!!!!! יש לי דיסק מקורי אפילו!
ההופעות שלהם זה הכי סטייל

PerfectSP

New member
אופ נו וגם, ../images/Emo190.gif

Boys Like Girls Yellow Card Lovex Oasis The Starting Line ידעתי שאני אשכח כמהD: ואתם פשוט מוזמנים לפה^^ הוא לא מדוייק הדבר הזה אבל הוא נחמדD: http://www.last.fm/user/PerfectSP/ זה בערך מה ששמעתי עד לפני חודש
כי מאז שחזרנו ללימודים אני שומעת באמפי ובבית אין זמן כמעט

למעלה