דברים שלא ידענו...

מית צאן

New member
../images/Emo29.gifדברים שלא ידענו...../images/Emo29.gif

פינה מיוחדת- דברים שלא ידענו זה על זה עד היום...
אנחנו פורום מגובש- עם ריבים לפעמים... ובחיים לא נרד זה על זה
נתמוך זה בזה בשעות הקושי או הכאב, ונעזור לידידנו בעת צרה
בפינה זאת תרשמו פרט או שניים עליכם- שלא ממש ידועים... ועם ידוע לחברים שלכם- אתם מוזמנים לשתף את הפורום
דבר שלא ידעתם עליי: יש לי מחלה הנקראת צליאק (בעברית כרסת), במעי הדק (שם האוכל נספג בדם) אם אני אוכלת דבר הנקרא: "גלוטן", המעי שלי נהרס ואני אסבול מתת תזונה. גילו לי את זה רק השנה- ואני במין דייטה- זאת גם לא ממש מחלה, אלא אלרגיה או דיאטה... יש כאן רק את נעם ויובל שידעו על זה... גלוטן זהו חומר הנמצא בעיקר בקמח חיטה, עמילן חיטה, שיבולת שועל ועוד... זאתומרת, שאסור לי לא פיצה, המבורגר, פנקייקים ועוד כל מיניי דברים... אתם בטח חושבים- "איזו מסכנה
" אבל מה לעשות
ככה אני אחייה עד סוף חיי... וזה לא כל כך נורא
יש לחמים ובייגלים מיוחדים שהם ללא גלוטן וממש טעימים
אני רוצה שתקחו את הפינה הזאת רציני- וגם בכיף

מית צאן

New member
שכחתי...

אני אסבול מתת תזונה, שלשולים, הקאות, בטן נפוחה ועוד... מה שמוזר שגילו לי את זה רק בכיתה ו', השנה, וכל השנים סבלתי עם מעי הרוס ולא שמתי לב
יש את המחלה הזאת גם לאחותי הקטנה ולבת דודה שלי... סיימתי...

מית צאן

New member
עוד משהו:

אני מרגישה מספיק בטוחה ושלמה עם עצמי כדי לספר עליי פרטים אישיים בפורום... לא שם משפחה
אלה אישיים בנוגע לחיים...
עכשיו אחרי בלבולי השכל שלי- תגיבו בכיף

אוקע...

אני אסמתית שאלרגית לקרדיות אבק... ואני לא יכולה לישון עם פוק רגיל, ועם כרית נוצות. אבל חשוב יותר, יש לי בעיה שנקראת תסמונת האונה הימנית זה לא נורא כמו שזה נשמע... זה יותר בעיית תפקוד קלה של אזור באונה הימנית... אצלי זה נפל על האזור שאחראי לחושים החברתיים, כך שאני די חסרת טאקט בגלל זה... אבל הייתי כמה שנים בקבוצת טיפול בדרמה, ומאז בכלל לא מרגישים כמעט.... חוץ מבעיית הריכוז הקלה שלי וטיפונת היפראקטביות... הכרתי ילדה אחרת עם אותה בעייה ששלה זה חמור יותר, אצלה יש בעיות קשב למינהין, והיא לא מסוגלת לעשות מתמטיקה כמו שצריך בגלל זה....

מית צאן

New member
לא זה פסדר../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

לא ידעת
וחוץ מזה אני לא מתרגשת- אני נשארת באמת קרת רוח וזה לא מעליב אותי או משהו...
הכי קשה לי זה עם עוגות יומולדת ופיצות...

אנחנו לא מסכנות../images/Emo3.gif

אני בטוחה שזה גורר אחריו הרבה תגובות כמו "יאא, איזה מסכנה" וכאלה. אבל זה ממש לא ככה.

../images/Emo107.gifרעיון טוב! ^_^

ואת חמוטה. אפילו שזה לא קשור.
נמנמ. יש לי שתי כלבות, וחתול וחתולה. אבל את זה כמעט כל מי שמכיר אותי יודע XD נמ. יש לי פטרייה בכף רגל ובלשון. בגלל זה, אסור לי מתוק. בע. ~_~ אני גרה בקיבוץ רגבים. שיש בו ברכה. סיגדו לי.
המסנג'ר שלי הוא [email protected] [או משו כזה. X_X] אני בת. XP וכרגע, אם אני רוצה שישאר לי אוכל, אני חייבת ללכת. אז ההודעה לא יותר ארוכה. בשבילכם, זה עדיף. P:

Bakura

New member
או, אתם ממש לא רוצות לדעת את כל...

...המחלות שיש לי, אבל, אני אתן אחת יצוגית, כי יש לה שם מצחיק. ודרך אגב, אני חושב ששיתוף מחלות זה סוגוי. רעיון מגניב. בכל מקרה, המחלה שיש לי, תאמינו או לא, נקראת "אישמוטו" (איך אומרים ביפנית בעל רכב??! אישימוטו! :X .....) והיא תת פעילות של בלוטת התריס. בלוטת התריס זה איזה בלוטה נחנחית של 20 מילימטר שתקועה בצוואר ומייצרת ת'הורמונים בגוף. הקטע, שהבלוטה הגאונה שלי תוקפת את עצמה או משהו ולא מייצרת הורמוני גדילה (ועל זה זוהר תצחק >_>; כי אני 167....) אז אני צריכה לקחת לשארית חיי כדור חביב שנקרא "אלקטרוסין" בבוקר לפני האוכל, שניים בימי ראשון ורביעי ואחד בכל שאר השבוע של 50 מיליגרם. אם אני לא לוקחת אותו אני מתחילה להרגיש עייפה ודי לא יכולה לזוז. פעם בחודש בערך אני הולכת ש"ידקרו" אותי. משמע- דוחפים לי לוריד מחט (... אוקי... הם מתחילים לכאוב... על זה בהמשך...) ולוקחים לי שתיי מבחנות דם, כדי לבדוק את רמות ההמוגלובין ועוד כל מיני דברים בדם שלי. ...והרופאה האינדוקרינית שלי נמוכה :X ובקשר למחטים. יש לי פוביה רצינית ממחטים ואני לא יכולה לסבול לראות ורידים מול העיניים שלי. זה עושה לי רע. מאוד. ... אז אל תעשו את זה במפגש, בבקשה. או שתחטפו מכות :X אלא אם אני אוהבת אותכם ^^ אז זוהר תחטיף לכם מכות.
סתם, היא לא תעשה כלום בשבילי ;; טוב, נראה לי ששיתפתי אותכם מספיק. אני אשעמם אותכם עוד אחר כך.

אווה15

New member
גילו את זה לאמא שלי ../images/Emo4.gif

המחלה עם בלוטת התריס... לגבי המחטים, את מאוד אמיצה!

פולי3

New member
ואני מזריקה 4 פעמים ביום. עושה בדיק

בדיקת דם 5 פעמים ביום.

למעלה