דברים שלא ידענו...

../images/Emo107.gif../images/Emo24.gif

*מחבקת אותך חיבוק מוחצ עצמות* בגלל זה את כל כך מתוקה *-* אפילו שזה לא מסביר את הכוסיות שלך. |סגידה|

אוקי.אמ.

יש לי טראומה ממחטים ודם אני לא אפרט איך ולמה כי זה נורא מדי. אני מתעלפת בבדיקות דם,ואני לא יכולה לקבול טיפול אם מקרבים אלי מחט אני מתעלפת או חוטפת בלאק אאוט. וכשאני רואה דם אני גם מתעלפת אבל הבעיה היא שלא יודעים למה זה כי בשביל לברר צריך לעשות בדיקת דם ואני כמעט הרבצתי לאחות המסכנה.
אני יודעת שזה נשמע כלום אבל זה ממש ממש ממש ממש ממש לא נעים אני לא יכולה להתקרב למחטים ודם.

Bakura

New member
*-חיבוקי-* אותה בעיה, מובן לחלוטין!

... האחות תמיד צוחקת עליי שאני באה עם אבא שלי ומסתירה את הראש מאחוריו, אלא אם זו זו שמכירה אותי, היא נחמדה. אבל לעזאזל, האחיות הרוסיות האלה לפעמים פשוט מה זה פאקינג זונות לא מתחשבות! >< הן צוחקות עליי. בע. שאני אלמד רוסית, אני אראה להן >_>;;; בכל מקרה, אל תדאגי ^.^ את לא צריכה להסביר לנו למה, אנחנו איתך! ^_^

ShiraChan

New member
או יש לי בעיה דומה ^.^

גם לי יש טראומות ממחטים ודם... יש לי סחרחורת כשיש לי בדיקת דם ואפילו כשאני נחתכת, אפילו עם זה שריטה קטנה ואני רואה דם אז יש לי סחרחורת... (אפילו להגיד את המילה הזו-דם>< עושה לי הרגשה לא טובה...)

blck angel1

New member
אני

אני אוהבת להתלבש בבגדים כמו חליפות X: אוהבת וחצי מסיימת. אני אוהבת את הכלבים שלי... לולו , וקימו .. ועוד יצור חמוט אני עברתי ניתוח זה אחר זה .. כאילו כמה נתוחים מגיל שבוע בעניים, וכיום יש לי משקפיים , וממציאים רק בשבילי עדשות X.X אני אוהבת מטאליקה אני אף פעם לא התנשק ולא יעשה שום דבר עד גיל 22!! אבא שלי היה משותק במשך חצי שנה .. בגלל התקף לב בגלל סיגריות אני אוהבת לשתות בירה X: אני רוצה להיות צלפית!! יש לי קומה משי לבד X.X עם 3 חדרי שינה 2 מקלחות חדר עבודה אחד חדר כביסה סלון ומיטבחון X: יש לי סוס מרוציםערבי.. באיזה חווה .. זה בא מצד אבא עלתשאלו X: אני אחשוב על עעוד דברים

blck angel1

New member
ועוד משהו

בגיל 5 אכלתי חיפושית זבל... ומגיל 6 עד גיל 12 סבלתי מהצקות של ילדים עד אפילו נסיון לרצח , אני עדיין סובלת מסיוטים X: והכל בגלל שאמרו שאני יפה.. משהו דבילי לחלוטין.. מהיום אני שיא הפופולריות ^-^ בגלל חוכמתי המופרזת והפילפל בתחת X:

chuchi46

New member
מליינית יפה ופופולרית שכמוך!^.^

מה זאת אומרת ניסיון לרצח?! ועוד דבר אחד- אני חולמת על סוס ערבי שחור גיזעי מגיל 5 בערך... בא לך חהשאיל לי את שלך?!

Stinki Winki

New member
הממממממ

יש לי קרטוקונוס
. עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם מה זה לעזאזל קרטוקונוס?! וובכן, זו... טוב זאת לא מחלה אלא ליקוי... בעיניים... שגורם לקרניות שלי להתעוות קצת ולהתקמר החוצה... במקרים קיצוניים ממש נהיה קונוס וצריך השתלת קרנית. אני עם משקפיים בגלל זה, זה פוגע בראייה
. אה, ואסור לי כ"כ לשפשף את העיניים כי זה מוסיף לקרטוקונוס... אבל קשה לי אז אני מגרדת בקטנה
... הממ מה עוד?? אני לא לומדת למבחנים באנגלית שכולם חורשים שבועיים לפני, ובכל זאת מוציאה 30 נקודות יותר מהממוצע הכיתתי
הממ זהו^__^

harar8

New member
אוקי

יש לי פוביה רצינית מחרקים אני פשוט פוחדת מחרקים
אלה דברים מגעילים אני פוחדת מכל החרקים והכי גרוע זה תיקנים(ג'וקים) אני ממש מפחדת מהם זה גורם לי לחלחלה אני רק רואה חרקים וישר בורחת אם אני רואה ג'וק אני חייבת שיהיה לי תרסיס אחרת אני אנעל את עצמי בחדר ולא אצא.(טיפשי נכון
) ושהייתי בערך בת 5 עברתי ניתוח באזניים זה היה משהו של פקקים באוזניים (לא ממש הבנתי את זה עד היום
) נראה לי גם בגלל שלא שמעתי טוב, אבל עכשיו הכול בסדר עם האוזניים שלי

טוב אז אמ..

'ני מפחדת מליצנים>_> ואמ יש לי בעיות ריכוז וקשב זה נובע מהצד הימיני של המוח שלי הצד שמתקשה לדמיין דברים כמו חישבוים במתמטיקה בראש... יש לי בעית גדילה ( לא לצחוק) ו'ני לא יכוהל לראות שלוקחים לי דם בעזרת מחט פעם אחת כמעט והתעלבתי בבית חולים@_@! פשוט פינו לי מקום על הספספל אנשים נחמדים שכמוהם^^"

Bakura

New member
זאת זהר ....

גם אני מפחדת מליצנים !! הם מפחידים כי הם נראים שמחים על יתר המידה , זה לא נורמלי !! ליצנים הם פסיכים !! (ותוספת של באקי צ'אן ^_^
=EVIL!!!!!!!!!!!!!!

אחותי! תסמונת האונה הימנית לייק מי!

אני לא מאמינה שפגשתי עוד מישהי עם ליקוי כמו שלי!! ולי אמרו שזה ממש נדיר!! את פגה במקרה? כי אצלי אמרו שזה בגלל שאני פגה.... וגם עברתי תאונות מתאונות משונות ואף פעם לא קורה לי כלום!!! ברק פגע בעץ בזמן שהייתי על המחשב... המחשב נשרף, אבל אני אפילו לא נכוויתי מכונית התנגשה בי כשהייתי על האופניים, התגלגלתי ומצאתי עצמי שכובה עם הגב על הכביש, ולא קרה לי כלום!!! לא התעלפתי ולא נסינג!!! נפלתי מעץ, על הגב. ואם אני אמשיך לפרט עד מחרתיים אתן תסקלו אותי

למעלה