טוף.. זה הולך להיות ארוך :X
הכל התחיל כשאימא שלי ילדה אותי, היא הולידה אותי בלידה טבעית, הבעיה היא שלא רציתי לצאת החוצה.. אז הרופא, ברוב טיפשותו, החליט שהוא מוציא אותי בכוח. אז הוא תפס אותי בידיים ומשך.. בגלל זה, ביד שמאל שלי נקרעו לי השרירים. היא פחות מתפקדת מיד ימין, אבל היא מתפקדת, אחרי שנים שאני בפיזיותרפיה.. אז, לשחק משחקי כדור, אני משתדלת שלא לשחק, אני פוחדת שאם אני לא אתפוס את הכדור, הוא יפגע לי בפנים, יש לי טראומה מכדורים, טיהי ^^; לכפתר כפתורים עדיין די קשה לי, כשאני מרימה את הידיים יש הבדלי גבהים בין יד ליד בגלל שהשרירים ביד שמאל לא מסוגלים יותר. כשהלכתי לפני שנתיים-שלוש שוב לרופא מומחה, הוא אמר שאין מה לעשות יותר, ואיך שהיד מתפקדת עכשיו זה הכי טוב שאפשר. אני מודה, היד לא מפריעה לי ממש. היא ממש כמו כל יד! רק שהיא קצת פחות.. חח.. ^.^; אממ.. אני גם פוחדת מבדיקות דם, בפעם האחרונה שעשו לי בכיתי ^^; אבל אז האחות אמרה שזה בסדר ושזה לא יכאב..עשו לי עם המחט של הילדים הקטנים :X אמ.. זהו בערך.. ^^; אני חושבת. אם יהיה עוד משהו, אני אספר XD אגב, הקטע של היד זה לא נורא כמו שזה נשמע, זה ממש רגיל! אבל לא שמים לב לזה ^__^; רק אם אני מספרת P: ואז כולם מבקשים ממני להראות להם את ההבדלים בידיים ;; אגב.. תבענו את הבית-חולים שבו אימא שלי עברה את הלידה.. ו..זכינו במשפט! ^.^ טיהי.. קיבלנו כסף וזה סגור וחתום בבנק :]