דברים שלא ידענו...

כן... למען האמת כן אבל זה קרה

כשהייתי בת 6, ושיחקתי בטרזן עם שתי חברות שלי מהשוכנה על העץ המנגו בחצר..... אבל אני עדיין אוהבת לטפס על העץ הזה ולחשוב, כי יש שם ענף מעוקל בול כמו משענת אורטופדית, וחוץ מזה זה פוזה של אינוי... אבל אני אוהבת את העץ הזה, כי יש עליו מלאאא זכרונות שלי

Fay Wood

New member
ליצנים זה דבר נורא!! ../images/Emo168.gif

הם פשוט... שמחים מידי... עד שזה מפחיד!!!
אמאא... אני זוכרת שכשהייתי בת 3 הביאו לי ליצן ליומולדת... ובכיתי וצרחתי בהיסטריה (כן, מגיל 3!!!
) וניצמדתי לאבא שלי ולא הסכמתי לעזוב אותו...
ליצנים זה רע רע רעעעע!!!! *מתחבאת מאחורי הכיסא*

Kiku

New member
גם אני לא אוהבת ג'וקים ../images/Emo5.gif

אני ממש ממש ממש מפחדת מהם, רק שהבעיה היא שאני גם מכבדת את כל בעלי החיים כך שאני לא הורגת אותם... מקסימום קוראת למישהו אחר שיעשה את זה... אני מאמינה שגם להם מגיע לחיות, רק לא לידי. ואצלי זה מתבטא בכך שאני לא יוצאת מהחדר שלי, ואם הג'וק בחדר שלי אז אני הולכת לחדר אחר, ואפילו נשאר לישון שם ושנה שעברה לא הלכתי לישון עד שלא התחיל להיות אור בחוץ כי נורא פחדתי להיות בחושך ואז התחלתי פשוט ללכת לישון עם מנורה קטנה ליד המיטה.. בתקווה ששום ג'וק לא יתקרב אליי...

Elpar

New member
גם לי יש!

אני אלרגית לקכאו (אני מצתננת) אבל זה לא כל כך נורא :)

טוב..

קודם כל רעיון יפה טוב אני אלרגית לתכשיטים כאילו אני יכולה רק זהב(באסה)אם אני לובשת תכשיטים לכמה זמן אחר כך זה עושה לי אלרגיה גרודים וזה.. אני מפחדת רצחחחחח מעכבישים גם אם זה ממש קטן ובמיוחד אם זה גדול וגם מחרקים בעע
וכמו כמה אנשים פה גם אני מפחדת מזריקות אה ועוד תכונה מוזרה אצלי יש לי אף מזה רגיש אני מריחה דברים מרחוק כמו אינו חח חח מוזרה אני זהו..

יווווווו גם אני!!!!! בדיוק כמוך!../images/Emo2.gif

זה מדהים! אבל אני ככה מגיל 0 ^___________^ אני את הדיאטה התחלתי בגיל שנה, במשך כמה חודשים ועברתי כאלה סיוטים, בקיצור, ככה אני כבר 17 וחצי שנה חיה בלי הבסיס של לחם
יא, איזה יופי שמצאתי מישהי כמוך

וגם

אני אוכל ירקות בכמות שאף אחד לא אוכל. זה מדהים. אמא שלי מוציאה הרבה כסף רק על ירקות ^^ אבל בלי קשר לאלרגיה שלי לגלוטן, אני אוכלת הרבה מאודדדדדד... ולא משמינה מזה
דבר שני - גם לי יש פחדים ממחטים. לקחו אותי עד לבית חולים כדי שאני יעבור בדיקת דם מיוחדת. לא הסכמתי. התחלתי לבכות. עד שילדה אחת עם בעיה בכבד התחילה לצחוק עלי, וזה שבר אותי >_> אז עשיתי את הבדיקה בחדר של תינוקות עם מחט של תינוקות, על כיסא של תינוקות. זה היה מביך, אבל מיליתי דיי הרבה מבחנות

כן ^^

אבל אני כבר רגילה לזה מאז שאני זוכרת את עצמי במשפחתון
אז זה קל, לך אולי יהיה קצת קשה לשמור את התזונה הזאת, אולי תתפתי וכאלה. אבל זה עובר ^^ אין לי שמץ של מושג מה עובר עליך עכשיו כי אני לא מכירה את ההרגשה. ודווקא לא תסבלי מתת תזונה. אני מאוד בריאה! כמו שור ^________^ חוץ מזה שיש לי חוסר ברזל בגוף ואני מרגישה עייפה לעיתים ממש ממש קרובות.

אווה15

New member
../images/Emo122.gif לי הכל קורה...פשוט הכל!

הולכת ברחוב, מחליקה/נופלת...ובדרך כלל על מישהו... פעם החלקתי בשפיים, יש לי עד היום צלקת על הברך (אז היא הייתה ממש גדולה כי הברך הייתה קטנה- גיל 6) פעם נתקעה לי עצם דג בגרון- הייתי בת 4 והוציאה לי אותה עם פלייאר כזה של רופאים פעם שמתי יד על תנור כשהייתי קטנה והייתה לי בועה כזו של כוויה על כל היד כשהייתי בת 10 או 11 העברתי יד על מדרגות עץ ישנות ונתקעו לי קוצים באצבע- ואחד היה ממש קטן והדרך היחידה להוציא אותו הייתה לחפור לי באצבע עם מחט מחוממת ואז לחטא עם כוהל ששרף מוות... נקעתי את הקרסול המון פעמים פעם נפלתי על התחת כשגלשתי על רולרבליידס ולא יכולתי לשבת כמו שצריך חודשים- עכשיו אני חושדת שהיה לי שבר יש לי מן בעיה בברך שאם אני עושה תנועה חדה מידי היא מן נתקעת כזו ואני חייבת לקפל אותה פנימה ורק אז היא חוזרת לתפקד רק לפני שבוע וחצי נפלתי מנדנדה אחורה ודפקתי את הראש באדמה- מזל שהיא לא הייתה גבוהה אבל שמעתי באותו הרגע כזה קול שחשבתי שהראש שלי נחצה לשניים לא יוצלחית שכמוני... נב. גם לי יש את הקטע של האף...אני עוברת ליד הבית של השכנים *סניף סניף* "שוב הם מכינים אורז עם בשר עוף?" אהבה וחיבוק חזק לכולן!

את יודעת מה אני הרחתי?

בסוכות ישבתי עם דודה שלי בחוץ ליד הסוכה ועכשיו הם תמיד מסתלבטים עליי שאני מריחה הכל, עכשיו אנחנו מדברים וזה פתאום הרחתי חילון בלי בית אמרתי להם יוו יש פה ריח של חילזון בלי בית, הם צחקו וזה אחרי 5 דקות אנחנו רואים חילזון בלי בית

טוף.. זה הולך להיות ארוך :X

הכל התחיל כשאימא שלי ילדה אותי, היא הולידה אותי בלידה טבעית, הבעיה היא שלא רציתי לצאת החוצה.. אז הרופא, ברוב טיפשותו, החליט שהוא מוציא אותי בכוח. אז הוא תפס אותי בידיים ומשך.. בגלל זה, ביד שמאל שלי נקרעו לי השרירים. היא פחות מתפקדת מיד ימין, אבל היא מתפקדת, אחרי שנים שאני בפיזיותרפיה.. אז, לשחק משחקי כדור, אני משתדלת שלא לשחק, אני פוחדת שאם אני לא אתפוס את הכדור, הוא יפגע לי בפנים, יש לי טראומה מכדורים, טיהי ^^; לכפתר כפתורים עדיין די קשה לי, כשאני מרימה את הידיים יש הבדלי גבהים בין יד ליד בגלל שהשרירים ביד שמאל לא מסוגלים יותר. כשהלכתי לפני שנתיים-שלוש שוב לרופא מומחה, הוא אמר שאין מה לעשות יותר, ואיך שהיד מתפקדת עכשיו זה הכי טוב שאפשר. אני מודה, היד לא מפריעה לי ממש. היא ממש כמו כל יד! רק שהיא קצת פחות.. חח.. ^.^; אממ.. אני גם פוחדת מבדיקות דם, בפעם האחרונה שעשו לי בכיתי ^^; אבל אז האחות אמרה שזה בסדר ושזה לא יכאב..עשו לי עם המחט של הילדים הקטנים :X אמ.. זהו בערך.. ^^; אני חושבת. אם יהיה עוד משהו, אני אספר XD אגב, הקטע של היד זה לא נורא כמו שזה נשמע, זה ממש רגיל! אבל לא שמים לב לזה ^__^; רק אם אני מספרת P: ואז כולם מבקשים ממני להראות להם את ההבדלים בידיים ;; אגב.. תבענו את הבית-חולים שבו אימא שלי עברה את הלידה.. ו..זכינו במשפט! ^.^ טיהי.. קיבלנו כסף וזה סגור וחתום בבנק :]

Bakura

New member
אני לא נולדתי בלידה רגילה.

אני, כמו גאון עם נטיות אובדניות ממוצע, ליפפתי לעצמי את חבל הטבור פעמיים סביב הצוואר והייתי עם הרגליים ליציאה, ולא ממש יכלתי לצאת ככה. אז פתחו לאמא שלי את הבטן והוציאו.... אותי ^.^ בגלל זה אני יוצאת דופן- ידעתם, שיוצא דופן צריך בכלל להגיד "יוצא מן הכלל" כי יוצא דופן זה מי, שכמוני, נולד בניתוח קיסרי ^_^!! ועד כאן לשיעור הלשון להיום. עוד מעט מדוקה. תהנו ^O^!

Stinki Winki

New member
../images/Emo127.gif לשתיכן!

לווילו- גם לי יש טראומה מכדורים. ומספורט. ומשחייהO.O. לבאקורה- גמני נולדתי עם חבל הטבור מסובב סביב בצוואר
ויצאתי בניתוח קיסרי, הוריי^^;

עוד נתוחים קיסריים עם חבל טבור?!!!

אלוהים... אניחנו פורום מלא בתחלואים, אלרגיות, פוביות (פובית מחלות חמורה ביותר במקרה שלי)מחלות תורשתיות, משקפיים, פגים, תסמונות שונות ומשונות.... אין ספק, אנחנו מיוחדות מאוד!!!

למעלה