דברים שלא ידענו...

Kiku

New member
דברים שלא ידעתם עליי...

טוב, אז כעיקרון רוב חיי הייתי ילדה דכאונית עם נטיות להתאבד בערך בכיתה ד' או ה'. הספקתי ללמוד ב-3 בתי ספר יסודיים בארץ, ועוד אחד באוקראינה. רוב השנים ביליתי בבית ספר דתי. בכיתה ז' התחלתי להשתנות. אני טוענת שהכל נובע מכך שבטיול השנתי איכשהו נפל עליי מדף מהארון על הראש
מאז הפכתי לבן אדם חולני ביותר. מהחופש עד יחסית לא מזמן הייתי חולה על פרות ואני וחברים שלי ניסינו להמציא שפת מו. [יש כמה מילים!!!] יש לי התקפי צחוק ואני יכולה להתחיל לצחוק מכל דבר ופשוט לא להפסיק. יש לי אלרגיה [נראה לי] לאבק וחלבונים. יש לי משקפיים שהמספר בהם לא מפסיק לגדול [קוצר ראייה] אני מכורה קשות למחשב כבר בסביבות שנתיים אני וחברה שלי מנסות ללמוד יפנית
אני נהנית לעשות שטויות ובזמן האחרון אני ממש אוהבת לחבק אנשים
סליחה על האורך ^^

Kiku

New member
ועוד משהו

בכיתה ב' כאשר לראשונה חביי ראיתי מהדק הידקתי את עצמי את האצבע ולקח לי כמה שניות לקלוט מה קורה ורק אז התחלתי להיכנס לפאניקה ולבכות
ויש לי זיכרון ממש דפוק אז תצפו להרבה הודעות שאני אזכר בעוד דברים מרתקים על חיי
חיבוקי!!!

Stinki Winki

New member
חחחחח את משעשעת^^"

אני מכירה עוד מישי שצוחקת ללא שליטה
שפת מו!
איזה שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

Kiku

New member
תודה ^^

הימים של שפ המו... הנוסטלגיה... ביום כיפור אני וחברה שלי ישנו עם דף ועט והתחלנו להמציא מילים שכולן מורכבות רק מ"מו" זה היה כיף

התקפות צחוק רולז!

יש ימים שמספיק לומר לי "כפית" או "פרה" או בדיחה גרועה שאני אתפוצץ מצחוק!!!!

Kiku

New member
XDDDD

אצלי יש ימים שמספיק ששמים לי אצבע מול הפרצוף ואני מתפקעת... וכשמתחילים להזיז אותה אז בכלל...

YuviChan

New member
אמממ...זה הולך להיות ארוך....

אמממ... כשהייתי קטנה עשו לי ניתוח והוציאו לי את השקדים והפוליפים (או איך שלא כותבים את זה)... אני ילדה ממש פחדנית...... יש לי בעיות בנשימה..-עדיין לא ידוע אם יש לי אסטמה...יש לי מזדה ומיצובישי...סתםםם....
יש לי בעיות מיקוד ראיה.... אמממ....יש לי יכולת סופר על להמציא שמות חיבה...-במיוחד לכלבה שלי..
אמממ...אני רוכבת על סוסים ולא מזמן חוויתי את הנפילה הראשונה שלי... אני מתעמלת כבר 6 שנים.. הייתי במכון ווינגיט-אולם ברלין (של ההתעמלות) כבר 6-7 פעמים.. אני ילדה רעבה בטירוף למרות שלפי דעתי ודעותיהן של חברותיי אני לא שמנה... אני מטורפת על בעלי חיים... וזה כבר בטח כולם יודעים....אובססיה לסאשי
אני ילדה שצועקת נורא חזק... נולדתי בסוף שנת הלימודים-8 ימים לפני...מבאס
@________@ לא בכוונה להתרברב-אני מצוינת באנגלית אני ברמה של כיתה ח' ואני בכיתה ה'...אני גם טובה בלשון אבל לא כלכך... בקיצר אני ילדה עם
ו
....

אווה15

New member
אני מפצירה לשים בטאגליינס

סתם, לא מפצירה...אבל זה יתאים לשם...

DarkBrownLynx

New member
אני (זה הולך להיות מגילה)

טווף, אני עולה חדשה מארגנטינה (עם שגיאות כתיב) אני אוהבת לנסוע על סקייטסורד והלווואי וידעתי לעשות תרגלים.. אז אם משהו מוכן ללמד אותי.. *פרצוף כלבלב*... אני אחת הילדות הכי דחויות בשכבה שלי, אז כל הבנים שרוב הבנות חולות עליהם מקללים אותי כל פעם שהם עוברים לידי. אבל הקטע שבמקום לקלל אותי בקללות נורמליות הם אומרים לי כל מיני מילים לא מובנות אז במקום להעליב זה מצחיק. פעם שנאתי להיות הדחויה, אבל מרוב להעמיד פנים שזה לא מזיז לי זה באמת הפסיק להזיז לי. נם.. מה עוד.. טוב יש לי סחרחורת מכל דבר, אפילו מלראות מישהו מסתובב, אני מחזיקה את המספריים הפוך (XD) אני לא מסוגלת לדבר במסנג'ר (זה כזה מביך, כל אחד אומר "הי"י, ואז.. שטיקה מביכה..) וזהו.. מחלות אין לי חוץ מלחץ דם נמוך ואיזה מחלת ראייה שבחיים לא השפיעה עלי

love Jay

New member
אמ....לי יש משהו לספר

טוב...לי יש אח תאום
(לצערי הרב!!) הייתי מעדיפה אחות תאומה אבל לפעמים גם אח עוזר,אנחנו באותו כיתה ובאותם הקבצות רק שדוא במגמת דרמה ואני באומנות(חוץ מספורט ומזה כל שאר המציקצועות אנחנו ביחד) יש לו התקפי הסתמה ולאחרונה יש לי הרגשות לפעמים שגם אני לא יכולה לנשום-לפעמים!-למשל אתמול ראיתי סרט של "משמר המפרץ"
(כמה שאני מתה על הסידרה הזאת!!) וחטפו שם אנשים ושמו אותם מתחת למים שימותו שם ובקטעים האלןו הרגשתי שאני לא יכולה לנשום וזה לא נעים... אה ויש לי אח גדול בצבא
שאני מזה מפחדת שיקרה לו משהו(חס וחלילה) ואני כל יום מתפללת שחזור בשלום הביתה אבל לאחרונה זה מתחיל להציק לי שהוא כ-ל הזמן בבית
אבל לפחות הוא בסדר
יש לי עוד קטע אבל חברתי: היו לי שתי חברות (תודה לאל שהן היו) וכל הזמן רבתי איתם וחברות אחרות שי אמרו שאני לא צריכה את שתי החברות שאני כל הזמן רבה איתן בגלל שהן יהרסו לי את החיים ולא הקשבתי להן בסוף הקשבתי להן ותודה לאל שהקשבתי כי עכשיו יש לי יותר חברים מאשר שהיה לי שהיתי חברה של השתיים האלו ואני מהזה שמחה!!
וואי אני ממש מרגישה טוב עם זה שסיפרתי לכם את הבעיות שלי,עדיף לשפוך הכל מאשר להשאיר אותן להעיק על הלב...

למעלה