דברים שלא ידענו...

Fay Wood

New member
טוב.. אני: ../images/Emo168.gif

דבר ראשון- אני סוף סוף מבינה שמה שיש לי זה לא דבר נורא בכלל ושיש אנשים עם דברים יותר גרועים שלא רוצים להתאבד בגלל זה!! (רצון להתאבד- קרה לי כמה פעמים... אבל עכשיו זה כבר לא... זה טיפשי >.>) אמממ טוב- יש לי בעיה של הזעת יתר בידיים וברגליים... וזה ממש מעצבן... ><* זה היה יכול להיות פחות מעצבן אם אנשים לא היו עושים מזה כזה סיפור!!!! כל פעם שהייתי מתקרבת הם כזה "איככסס!!! אל תיגעי בי עם הזיעה בידים שלך!!!" וזה היה יכול להיות ממש מעליב לפעמים!!!! כאילו, זה לא ממש זיעה... זה יותר מים... וזה ממש מעצבן- כל פעם כשאני כותבת זה מרטיב את כל הדף ומעוות אותו ומורח את כל הכתוב... T_T יש לי גם אלרגיה ל... אמממ... אבק? זה לא ממש ברור... אבל זה ממש מחרפן כי זה אפצ'ים בלי הפסקה ועיניים דומעות ו... בעעעע!! רק לחשוב על זה עושה לי עיניים דומעות.. אבל עכשיו אני בטיפול (אני משוגעת..
) וכבר די הרבה זמן אין לי אלרגיה... והרופא כל כך נחמד.. ^_^ יש לי עוד דבר שהוא יותר מאגניב שאנשים מפחדים ממנו וחושבים שאני מזוכיסטית (
) יש לי אסטמה של העור- כאילו, כל פעם שאני מגרדת את העור זה ניהיה אדום ובולט כזה... אבל זה לא מגעיל- זה מאגניב! אני כותבת שמות של אנשים על העור וזה מתנפח כזה XD והם נבהלים... XDDD אבל זה יורד אחרי איזה 5 דקות.. אני אראה לכם במפגש פורום..
אמא איזו מגילה
מה עוד? יש לי משקפיים... אני נמוכה
... אני מפחדת מליצנים (
) וממקומות סגורים וחשוכים...
זה עושה לי סחרחורת... אמממ מה עוד? דבר טוב- אני מאוד מאוד אוהבת לשיר ^__^

PakoLina

New member
האמ. אפרת!../images/Emo187.gif

את לא מגעילה!! אני אוהבת אותך ^.^ נמ.. זה בסדר, גם אני מזיעה הרבה.. -.- והדבר הזה עם הבליטות נשמע ממש מאגניב!!!

מית צאן

New member
עוד כמה דברים:

יש לי משקפיים- אבל רק לראיה מרחוק
זאתומרת להצגות, קולנוע, הלוח בכיתה (
) וגם לראות טלויזיה...
כולם אומרים שהמשקפיים ממש יפים לי
גמאני חושבת ככה כי המסגרת שלהם ממש יפה
כשהייתי קטנה ממש פחדתי מהחושך ולהיות לבד- עכשיו לא יודעת למה אני אוהבת את החושך- כאילו עוטף אותי באהבה ומגן עליי-
ובגלל זה כשאני ישנה ויש קצת אור אני פוחדת וסוגרת את כל האורות הקטנים למיניהם שנשארו דולקים בחדר...
ואז אני ישנה ממש טוב...
ועוד משהו עליי- אני מתהההה מפחד מבלונים
אני שונאת ומתעבת בלונים כי אני שונאאאת את הפיצוצים שלהם
זה מפחיד אותי
וכנ"ל גם נפצים וזיקוקים...
הדבר שאני הכי אוהבת זה לרכב על סוסים, לקרוא מלא ספרים (תולעת ספרים שכמותי
) ולכתוב סיפורים. יש לי סיפור אחד (לא על אינויאשה) שהוא בערך 26 עמודים גדולים עם כתב פצפון
אני שונאת שמחלקים לי מחמאות
כשהייתי קטנה כל הזמן המבוגרים עשו לאמא שלי: "איזו חמודה
איזו מקסימה
" (מה שאני לא היום...
) ואני כזה מחייכת אבל כל כך ממבוכה
ואמא שלי מעודדת אותן
"כן... נכון שהיא מקסימה
"
וזה כזה מעצבן אותי
ואז אני מנסה להסתלק משם או לוחשת לאמא שלי בכעס שתפסיק ונלך...
ואני גם פוחדת מבדיקות דם- מזריקות פחות... אני זוכרת שבבדיקת הדם האחרונה שלי (לבדיקת הצליאק
) הלכתי ורעדתי והתחלתי לבכות נורא וזה היה מפחיד ואמרו לי לא לבכות ואז החדירו את המחט ובכיתי ובכיתי וכשהם עצרו (את ההתקדמות של המחט כשי לשאוב דם
) אני הרגשתי שהמחט ממשיכה והיא עוד שניה הולכת לצאת מהצד השני
ובכיתי כמו היסטרית
(אבל בקול דיי חלש) ועצמתי את העיניים ואז הוציאו לי והביאו אותי למחלקת הילדים ושכבתי שם ואז כבר לא בכיתי- רק עצתי את העיניים בכאב כשהחדירו לי את המחט הקטנה ביד השניה.
אמרו לי אחר כך שבגלל שרעדתי המחט לא הוחדרה טוב...
וואו איזו מגילה...

אנחנו ממש אותו הדבר

גם אני שונאת מחטים. אני שונאת פיצוצים והכל... גם אני לא ממש אוהבת מחמאות... ואני כתבתי חמישה ספרים-שלושה מהם הם המשכים של ספר אחד שאני עומדת להוציא לאור ושניים שאינם גמורים. יש לי קשר רב עם סופורות רבות ושנותנות לי עצות איך לכתוב!. זהו זאת אני...

yaeluv

New member
יש לי הרגשה שהרבה אנשים שאיתנו

באותו פורום מאוד דומים - אוהבים אינויאשה - פוחדים מכמה דברים - חולים במשו - נמוכים עם משקפיים - אבל כל אחד דומה במשו אחר למישו אחר...וזה מה שמגניב...יש לנו פורום שולט!!!!!!
!!!

זה לא מגעיל כלל!

ומי שמעליב אותך שילך לחפש!!!!! טיפשים... אמ...למרות זאת אני חולת חושך!! אני ממש לא יודעת ממה אני מפחדת...><"

Fay Wood

New member
אי לוב יו אול!! ../images/Emo168.gif

T_T טודעע... טוב לדעת שיש אנשים נחמדים בעולם הזה... אריגטו היקארי, נעם וליסה! ^_^

^^ אין בעד מה! אף אחד לא צריך

להיות כזה רשע..או מגעיל אם יש למישהו פחד או בעיה כלשהי... ותודה למי שפתח את השירשור הזה! הוא מגניב לאללה!

karyn

New member
../images/Emo5.gifשהייתי בת 3...

נפל על הבוהן של שולחן זכוכית לקחו אותצי לבית חולים ועשו לי ניתוח וחילקו את הציפורן לשתי חלקים מזויע

מאאאגניב!!! לא סתם..

זה לא אמור להיות מזויע...בסך הכל קרה לך משהו שלא יכולת לעצור...

תודה לאלוהים!

אני תמיד אומרת שלי יש את כול הבעיות בעולם ואלוהים נטפל אליי אל תעלבו אבל תודה לכם! עכשיו אני מבינה את מתנת הבריאות שניתנה לי וזה בזכותכם! כנראה שאף פעם לא הערכתי את זה כמו שצריך.... אני לא אסתמתית ואין לי מחלות מוזרות אלה אם מחשבים מוח הזוי עם רעיונות מוזרים ביותר שאותם אני מוציאה על פיקים... אמממ כולם אומרים לי שיש לי כוח סיבולת גדול בגלל שלמשל בל"ג בעומר האחרון הביאו לנו גלגלים כאלה שמסובבים סביבם חוטי חשמל אני עליתי והתיישבתי על אחד ושני בנים מפגרים גלגלו אותו אחורה אף על פי שאמרתי להם לעצור (איך שהם חטפו אחר כך....) ואני נפלתי עם הראש על הכביש והגלגל הזה "דרס" אותי. במקום להתחיל לצווח לאמא, תסלחו לי על הביטוי, אני עצמתי את העיניים לשניה ואז קמתי והלכתי מבלי להזיל דמעה אחת אפילו! טוב יאאלה אפסיק עם קישקושי השכל שלי

אווה15

New member
אה, יו חחחחח איך יכולתי לשכוח?

תמיד איימו עלינו שבכיתה ט' אנחנו חייבים להתעשת וללמוד חזק כי זו השנה הכיייי עמוסה ובלה בלה איזה פאקינג בולשיט אני בחיים לא נלחצת ממבחנים או מהעתיד שלי אבל איכשהו קרה ששבשנה שעברה, בערך מאוקטובר איכשהו הצלחתי להכניס את עצמי לכזו חרדה ולחץ שהתחילה לי כזאת אלרגיה לא יאומנת...וזה לא אלרגיה רגילה, זה משהו שנקרא חרלת (באנגלית hives ) ויש את זה לכל האנשים במהלך החיים שלהם לפחות פעם אחת- אצל הרוב זה נמשך פחות משבועיים... אצלי כמובן, זה נמשך 5 חודשים!!! החרלת גורמת ל, כשמהלך לחץ או חרדה, רצון נוראי לגרד במקומות בגוף, ואם אתה מגרד אפילו טיפה, העור מאדים ומתנפח והאזור של הגירוד דיי מתפשט לאורך איפה שכבר גירדת ובסוף אתה נראה כאילו יש לך נגע עור מטורף...(זה ממש לא כמו סתם עקיצת יתוש) אנשים ממש פחדו להתקרב עליי בגלל זה...חשבו שזה מידבק השיא היה כשהתנפחה לי השפה העליונה (רק העליונה) לגודל מטורף...נראיתי כמו מישהי שהזריקו לה בוטוקס רק בשפה העליונה (משו דאפי דאק כזה) ופעם גם התנפחה הלשון...והיא הייתה כזה כמו לוויתן בתוך הפה שלי (וכשמתנפחת לשון זה מסוכן כי אפשר להיחנק ממנה ולבלוע אותה) זה עבר באורך פלא בחודש הראשון של החופש הגדול ומאז אני משתדלת לא להיכנס ליותר מידי לחץ (על אף המגנים והבגרויות)- למרות שהיו לי דפיקות לב חזקות וכאבים בחזה לפני המגן הראשון שלי ואמא שלי חשדה לבעיות בבלוטת התריס כי גם לה יש והיא פחדה שזה תורשתי, אבל הכל בסדר טפו טפו טפו אני בחיים לא אשכח כמה נורא זה היה שכולם פחדו להתקרב אליי וזה כ"כ גירד והתנפח שרציתי פשוט לפשוט את העור שלי- רק שלא יגרד

Stinki Winki

New member
איזה מוזרOo

זה מזכיר לי את הטופי לשון בלון בהארי פוטר^____^ העיקר שאת בסדר עכשיו, אל תילחצי כ"כ ממבחנים!

Mrs Puff

New member
טוף, נו..

למזלי אין לי בעיות רפואיות או משו, למרות שלפעמים אני רוצה שיהיה. לא משו חולני במיוחד, אבל משו קטן.. פשוט כדי למשוך תשומת לב, שזה לא משו שאני מקבלת הרבה.. פשוט מצבי החברתי לא משו.. טוב, רותם מפסיק לרחם על עצמה עכשיו!! אני הולכת להמוון חוגים (7), ואני נורא אוהבת לרכב על סוסים (למרות שרק עכשיו התחלתי ועשיתי רק שני שיעורים... אני כבר עושה ג'וג!), לשיר (אבא שלי חולה על זה, ויש לי כל מיני אורגנים ודברים כאלה בבית.. זה מגניב!), אממ.. וגם לצחוק! אני לא כ"כ רגישה (לא מבחינת הבנת אחר וכאלה מין), ז'תומרת ששומדבר לא כ"כ משפיע עלי.. גם אם זה רכבות הרים, או תרופות, ואפילו כששמו לי גשר הצלחתי להתגבר על זה איכשהו.. אבל אני גם לא כ"כ מפונקת.. רק נסיעות עושות לי בחילה.. אממ... זהו בערך, נראה לי.. יוו, איזה מגליה כתבתי..

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifאני אסתמתי

הייתי 3 פעמים בבית חולים ([גאה]) בגלל קוצר נשימה חריף, ואני אלרגי לאבק ולעונות מעבר (זתומרת שהאסתמה מחריפה אצלי בסתיו ובאביב). חוץ-מזה אני סתם
. אבל היי, אסתמה זה עדיין מגניב, נכון? זה עדיין נחשב כאילו אני חולה, נכון? בואו נשב ונרחם על עצמינו, טוב?

yaeluv

New member
XDDDDD

ליידיז אנד ג'נטל-מן אנו גאים וגאות להציג בפני הפורום כולו את הפוביות, מחלות, ביקורים בבתי-חולים, וכל הדברים המוזרים האחרים עלינו!! *מחיאות כפיים* כל הדברים המוזרים שלא ידעתם על כולם הם אחד הדברים שמאחדים את הפורום... כי כולנו שווים! (או כמו המחנכת המוזרה שלי - "אחת שווה 18 ואחת שווה 20 פחות 2" - XD !!!) איך אני אוהבת לעשות נאומים!! (רק בכאילו..בבצפר נגיד אנ' לא סובלת לעשות נאומים..) - גם לי נסיעות עושות בחילות וכאבי ראש... בעעע
-

Stinki Winki

New member
חחחחחחחחחחח^^

אסטמה שלא מתפרצת אף פעם זה הכי טוב, כי לא קורה כלום ובכל זאת יושבים בצד בשיעורי ספורט
. לא שיש לי... אני נאלצת להתעמלT_T

למעלה