דברים שלא ידענו...

yaeluv

New member
XDDDD

טוב...אני מפחדת מחושך מגיל קטן.. לא משו רציני.. וכשהייתי בערך בגיל שנתיים שיחקתי עם אחי הגדול ממני ב3 וחצי שנים והוא הרים אותי בזרועות והוציא לי את אחד הידיים מהכתף ואני שתקנית (יש כזו מילה??) ולא אמרתי כלום ולא בכיתי..(מוזרה..) עד ארוחת הערב אף אחד לא שם לב..פתאום אמא שלי שמה לב שאני לא מזיזה את היד ושאני לא זזה בכלל ורק מחזיקה את הזרועה עם היד השניה ואז לקחו אותו לבית חולים ושם עשו לי ניתוח והחזירו לי את היד למקום..ואם אמא שלי לא היית מספרת לי את זה לא הייתי יודעת..כי אין לי שום דבר מוזר ויוצא "מן הכלל" (בשבילך באקורה) בזרועה.. אה! ויש לי גם משקפיים..אבל אני שמה אותם רק לטלויזיה ולמחשב..כי המספר שלי עוד קטן ואני יכולה להחזיר את העיניים שלי למצב רגיל...ואמרו לי שאם אני ילבש את המשקפיים הרבה אז העיניים שלי יהיו יותר גרועות.. שיהיה.. מג'וקים אני לא מפחדת..רק שונאת אותם..אבל מנחשים אני מפחדת... אבל חוץ מזה אני ילדה "נורמלית"..

Bakura

New member
גם אני לא אוהבת חושך... >_>;

:X ודגים. נראה לי שאני בת האדם היחידה שלא יכולה להתקרב לדגים. אני מגדלת אחד בבית, אבל אני פשוט לא יכולה לשחות בים בגלל הדגים. אם תשאלו אותי אם יש לי אפשרות לשים את עצמי בין כריש לבין דג טונה, אני אבחר בכריש, ללא ספק. וכרישים הם גם דגים, היחידים שאני לא מפחדת מהם 0O; יה, ופעם ראיתי איזה סדרה בערוץ 2 שנורא אהבתי, לא זוכרת איך קוראים לזה, אבל זה היה על שני חייזרים (בובות חמודות כאלה) שנחתו על גג בניין בתל אביב והייתה איזה בלונדה נחמדה עליהם ושכן מגעיל. בכל מקרה, היה פרק שהראה מה קורה שלא מוציאים זבל, ואני זוכרת שהבן הביא זבל לחדר, ותפאום ראו משהו מפעפע שם... בכל מקרה, יצא מזה יצור מגעיל שעשה לי טראומות לחיים. יחד עם דווקא מ"המחסן של כאילו". ראיתי אותו לשנייה, חטפתי הלם. אסור להראות כאלה דברים לילדים קטנים. במשך חצי שעה אחרי הפרק פחדתי ללכת לבד בבית (!!!) והיה לי סיוט בכיתה ג' שבגללו החזקתי את עצמי ערה שלוש שעות כי כל פעם שעצמתי את העיניים ראיתי אותם. >_> יש לי סיוטים שאני זוכרת עד היום, מרוב שהם היו מפחידים 00; לא תאמינו מה הדמיון שלי מפעיל בשעות הלילה.

Kiku

New member
סדרות ילדים זה דבר חולני XD

וגם אני ממש מפחדת מדגים... לשחות איתם בכל מקרה.... או לגעת בהם... אבל אצלי זה כולל כרישים

yaeluv

New member
וואי! גם הראש שלי ממציא לי המון המו

ן דברים מוזרים בלילה!! זה מפחיד!! מאז שממש התחלתי לפחד מההמצאות של הראש שלי הכנתי לוכד חלומות מאיסת נייר וחוט מוזר ותאמינו או תא..זה ממש עובד ועוזר!! מאז אין לי סיוטים ובלילה הראש שלי לא ממציא לי דברים! אבל מה שחבל זה שגם החלומות שלי גם לא הכי יצירתיים אבל עדיין דיי יצירתיים...ובגלל זה אני לא חולמת כמוכם על איונויאשה...
.. אבל זה עדיף מאשר הסיוטים שלי... אה! ואם כבר אני מדברת על לוכד חלומות, מישו פה יודע איך מטהרים את הלוכד? (חוץ מלתת אותו לקיקיו שתטהר אותו)..
?? תודה!

לטיהור הלוכד שימי עליו גביש קוורץ

או אם אין לך אחד (לי יש אוסף קריסטלים ואבנים כך שאני משתמשת ה"מון סטון" שהיא גם האבן של מזל סרטן וגם אבן החלומות, והיא יותר יעולה מלוכד) תסי לרחוץ אותו במים זורמים ולייבש בשמש כמה שעות.. זה מטהר ומטעין אותו מחדש

MichelleLev

New member
.

את בטוחה שאת ךלא מתכוונת לסדרה הפיג'מות? קצת דומה חחחחח.. רק בערוץ הילדים. שני (בפיג'מות שלושה. חפיף) חייזרים שנוחתים בבנין, בלונדה נחמדה (אלונה) ושכנה מגעילה (ברכה). לא משנה

PakoLina

New member
אני היחידה כאן../images/Emo187.gif

בלי שומדבר מיוחד?
טוב, נו.. אזז.. אני די רגישה לעקיצות (גם של יתושים וגם של עכבישים קטנים) בד"כ אחרי שעוקץ אותי יתוש העקיצה מתנפחת לי ממש.. שנה שעברה עקצו אותי כמה יתושים בירכיים וכמה עקיצות שמה התנפחו לי על כללל הירך.. וגם שהייתי בכינרת בפסח עקץ אותי עכביש קטן והעקיצה עדיין בולטת
ו... אני חולה על שוקולד לבן, וניל, קרמל, ריבת חלב ועל הלחמניות ללא גלוטן של עמית

PakoLina

New member
אני היחידה כאן../images/Emo187.gif

בלי שומדבר מיוחד?
טוב, נו.. אזז.. אני די רגישה לעקיצות (גם של יתושים וגם של עכבישים קטנים) בד"כ אחרי שעוקץ אותי יתוש העקיצה מתנפחת לי ממש.. שנה שעברה עקצו אותי כמה יתושים בירכיים וכמה עקיצות שמה התנפחו לי על כללל הירך.. וגם שהייתי בכינרת בפסח עקץ אותי עכביש קטן והעקיצה עדיין בולטת
ו... אני חולה על שוקולד לבן, וניל, קרמל, ריבת חלב ועל הלחמניות ללא גלוטן של עמית

PakoLina

New member
הו, ועוד משהו..../images/Emo187.gif

אני מאוד מאוד גבוהה
אני בת 11 עם 1.57 -.- אה וסורי שיצא פעמיים ^.^

PakoLina

New member
עוד..../images/Emo187.gif

אני רוכבת על סוים כבר שנתיים וחצי, אממפ אני בהתעמלות קרקע ובנוע"ל ומתהה על פינג פונג. אני מכורה. רק שאין לי שולחן -.-

../images/Emo107.gifיאו../images/Emo12.gif

אף פעם לא מדדתי את הגובה שלי, אבל אבא שלי הוא בגובה מטר שמונים וחמש, ואני מגיעה כמעט עד לכתף שלו. ;O_O באמת. האמת, כל המשפחה שלי ככה XD התפוח לא נופל רחוק מהעץ, הא?
*בורחת* X_X

Naraku SeXy

New member
טוב, אחרי זקראתי את כולם...

אני מבינה שאין לי משהו מרגש לספר לכם, אני משעממת שלא חולה השום דבר, ואין לי פחדים מיוחדים, אין לי משקפיים..בע.. אפילו שאני דיי רוצה ^^ ואולי ענבר תגיד שאני נכמוכה >_> אבל אני ממוצעת לגילי..(היא פשוט ג'ירפה ^^), אז, יש רק משהו אחד שאני לא אוהבת בי, יש לי נקודת חן מלידה, שגודלת יחד איתי, אבל היא מצאה את המקום הכי נחמד !! מתחת לפופיק !! ועכשיו היא ענקית כזאת, ובעעע... ובגלל זה אני לא הולכת לבריכה ^^ אולי זה נשמע מוזר, כי אני אוהבת לשחות, אבל זה מגעיל אותי, ויש אנשים שחשבו שזה עגיל ^___^

GalBatz

New member
כמה מוזר.

גם לי יש נקודת חן מתחת לפופיק מאז שאני זוכרת את עצמי.D:

למעלה