סקר לילי
אוחח...הסקרנות

../images/Emo29.gif סקר לילי ../images/Emo29.gif אוחח...הסקרנות

סטוצים - בעד או נגד ? נכון שזה נושא קצת מעצבן לענות עליו, אבל בכל זאת, מה דעתכם? האם למשל אתם רואים אפשרות שבה נכון להיום מצב של סטוץ יכול לספק אותכם עד אשר יפתח פתח לאיזשהו משהו יותר ארוך ? האם אתם חושבים למשל שסטוצים יכולים לספק אותכם הן רגשית והן מינית ? לפעמים נדמה לי שסטוץ ( מין מזדמן ) יכול למשל לאפשר לי - לחבק, לנשק, להרגיש קירבה, להוציא מעצמי רגש שמחכה לצאת... מוכר לכם? מודה לכולם על התגובות
תהיות של לילה....

נימשון

New member
פעם הייתי מאוד בעד

היום אני לא נגד אבל לא רוצה עוד סטוצים. הבנתי, ניסיתי ומיציתי מעכשיו רק הדבר האמיתי בשבילי!

ניאו30

New member
../images/Emo31.gif נגד,אבל אולי זה פשוט משום שלא

היה לי אחד כזה
....אולי ברגע שזה יקרה,אם זה יקרה,דעתי תשתנה. כרגע,היא די חד-משמעית נגד.אני זקוק למשהו הרבה יותר יציב ואמיתי מעוד איזה סטוץ שבטח רק יפגע בי יותר אחרי שאני אקשר(ואין מה לעשות,אני נקשר לאנשים,ומאוד מהר). חיבוקים אני יכול לתת כל הזמן,לא צריך דווקא סטוצים בשביל זה,כמובן שהרבה פעמים הצד השני לא מעוניין,אבל אז לא מתחבקים...לא נראה לי כזה גדול,כי יש הרבה אנשים שאוהבים חיבוקים.אממממ,ואני אחד מהם כמובן
. חיבוק זה דבר נפלא בעייני ואפשר לתת אותו לכל אחד,לא רק לאהובי ליבנו או חברינו. בקשר לקירבה,טוב נו-סטוצים זה מה שיקרב אותי למישהי?לא נראה לי... בשבילי קירבה רגשית היא הקירבה הכי חשובה וחזקה,אבל אולי זה קשור לכל מיני דברים בעברי,וזה לא נפוץ במיוחד.

אין לי בעיה עם סטוצים ../images/Emo26.gif

רק שלי, באופן אישי, לא מתאים קשר של סטוץ (אם אפשר לקרוא לסטוץ קשר). אני לא בעד ולא נגד, פשוט נמנעת מסטוצים.

לא שוללת

אבל לא אישית לא מתאים, לא בשלב זה של חיי לפחות... סטוץ מבחינתי זה רק סקס. ובסקס נטול רגשות אני לא אחבק, אולי אפילו לא אנשק, וגם אם כן, בטוח לא ברמה כזאת שתספק אותי רגשית. הסיפוק יהיה בעיקר גופני... אם כבר, מעדיפה יזיזות , שבה קיים אצלי מינימום של רגש כלפי הפרטנר, ואז באמת זה מאפשר להוציא קצת רגש , ולהרגיש קירבה..

ומעבר לזה

אם אני נמצאת בשלב שבו אני רוצה אהבה ומחפשת אותה אז לא רק שסטוץ לא ימלא אותי הוא אפילו ירוקן אותי...

אני ../images/Emo31.gif נגד סטוצים..

סטוץ זה משהו חסר רגש..לא אמיתי.. אני מעדיפה משהו אמיתי עם רגש, כי אז זה עושה את זה הרבה יותר חזק.. למרות שלי קרה מקרה לפני מס' שנים שהגעתי לחברה וחשבתי על בילוי סופ"ש עם השותף שלה לדירה, אך הפלא ופלא , הסטוצון המיועד הזה הפך לבסוף לקשר רציני יותר ואמיתי שנמשך קרוב לחצי שנה, (הפרידה הייתה בגלל סיבות שונות שאם לא היו קורות היינו יחד עד היום)אבל זה לא קרה... וגם שמעתי כמה וכמה מקרים על מצבים של סטוץ שבסופו של דבר הסתיימו בקשר רציני לאורך תקופות או אפילו בנישואין. ידיד שלי סיפר לי שחבר טוב שלו הכיר מישהי ורצה אותה רק לסטוץ, והיום הם נשואים באושר כבר 5-6 שנים... אז ככה שלפעמים אי אפשר לדעת...

נראה לי שהרוב מעדיפים

קשר יותר עמוק אבל בתקופות שאין, סטוץ זה גם משהו. פעם היה לי סטוץ עם בחורה ואחרי שזה נגמר הייתי מת שהיא רק תעוף מהדירה שלי...וזה בעצם אמר לי הכל - במקרה שלה זה היה משיכה מינית ותו לא. אבל באופן כללי זה לא צריך תמיד להיות ככה. אין חוקים..גם סטוץ יכול להתפתח למשהו...בחיים אף פעם אי אפשר לדעת (כמו שכבר אמרו פה).

nati1973

New member
../images/Emo31.gifבעד סטוצים

אני חושבת שבשביל להכנס למיטה עם מישהו עדיף להכירו לאהוב שהסקס יבוא מאהבה ויהיה בעל רגש. פשוט אני לא טיפוס של סטוץ.

את גם לא טיפוס של שרשורים ../images/Emo8.gif

אחותי...זאת לא תשובה למה שאני כתבתי..היית צריכה לענות לשאלה הראשית.

Taz39

New member
סטוץ מתאים לתקופה מסויימת...

בחיים...( לא לכולם )... אני לא שולל...אך מעדיף שלא...סטוץ מגיע כתוצאה של משיכה וויזואלית לגמרי...( בדרך כלל )...ישנם אנשים שצריכים הרבה יותר כדי להיכנס למיטה...גם היו מקרים שמקשר של סטוץ נוצרה זוגיות... טאז - לעולם לא נדע...

esunshine

New member
../images/Emo66.gifאני אישית לא מתחברת לסטוץ

כל אחד שיעשה כראות עיניו, מגע מיני ללא רגש...לא קיים אצלי. חייבת להרגיש משהו, מעבר למשיכה.. ההרגשה לא חייבת לקחת חודשים.... פה זה יותר אינדבידואלי.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo31.gif נגד. מוחלט

סטוץ לא מספק שום דבר מאשר - אולי - סיפוק פיזי. גם זה בספק - מכיוון שסיפוק אמיתי ומושלם יכול להגיע בעיקר (אם לא רק) ממישהו שמכיר אותך ואת הגוף שלך, שאתה מכיר את שלו/ה ושלשניכם יש רצון וכוונה אמיתית להעניק. לגבי מה שזה מאפשר לך... סטוץ מזייף קירבה ומזייף רגש. קצת נוטה לפקפק ברגש שיוצא למישהו שהכרת לפני שניה. סטוץ מספק צורך שקיים בחום, אבל לרוב החום הזה לא מושג ליותר משתי דקות ואח"כ הוא יוצר חור עמוק יותר. כי כשאתה קם בבוקר אתה מרגיש עוד יותר מה שאין לך והיית רוצה שיהיה. (אני מדברת על אלה שעושים את זה מצורך רגשי מסוים, ולא מי שרק מחפש להתפרק ולא בא לו להוציא כסף על מישהי מקצועית...) לגבי ה"יכול להתפתח" זה לא סטוץ. זה כבר נכנס לקטגוריה של לצאת עם מישהו, להפגש איתו, לנהל שיחה עניינית, להסחף משם למיטה בדייט ראשון ולא לסיים באותו מפגש. סטוץ, כשאתה מגיע לפאב, רואה מישהי, מחליף איתה שלושה משפטי שנינות כדי לצאת מרשים ומפתה ומשם מגיעים לבית שלה או שלך, או למושב האחורי (או שירותי המועדון... ) כשאין לך מושג אפילו בת כמה היא, מה היא עושה בחיים, איפה היא גרה (אם זה לא אצלה) או אפילו אם אין לה במקרה חבר שהיום לא יכול היה לצאת, לא יכול להוביל לקשר משם. כי כשזה נגמר - זה נגמר. או בוא ונגדיר (למרות ששונאת הגדרות) סטוץ הוא מפגש חד פעמי, עם מישהו שאין לך מושג מי הוא כמו גם רצון לדעת. מפגש חד פעמי שנועד לסיפוק פיזי. שלא בהכרח יושג.. ולא. זה ממש לא בשבילי.

כמו עוד כל מיני סוגיות שעלו כאן....

אין אצלי שחור ולבן.... לא שוללת סטוצים, בתנאי ששני הצדדים יודעים את זה ובתנאי שצד אחד לא משלה את הצד השני בתסריטי שווא (גם על כאלה "נפלתי"...) ובתכלס, כשאין שום נסיך שדופק על דלתי בימים האלה, הרי זאת גם דרך להרגיע את ההרומונים המשתוללים לזמן מה...
מי פנוי בקריות?
יופי. מחליפה בטריות

לא בעד ולא נגד

אני לא מחפשת סטוצים כרגע בחיי, סיימתי את התקופה הזו ממזמן. אבל אני בהחלט לא נגד. זה מתאים לתקופה מסוימת וזה ממלא את החסר. אבל אך ורק החסר הפיזי/מיני. זה מספק אך ורק מינית. אני לחלוטין לא מסכימה שזה מספק משהו רגשי. זה חסר כל רגש, ריק מתוכן. זה גוף נוגע בגוף, אין שם דבר מעבר. הדבר היחידי שזה מוציא זה מיצים ונוזלים מאתנו. מעבר לכך אני חושבת שאם אתה מחפש חולצה, ומתנחם בתיק חדש, אתה לא בכיוון הנכון והמטרה שלך נהיית מטושטשת למדי (שלא לומר מתרחקת ממך ואתה ממנה).

דרורk

New member
אין כל רע בסטוץ...

כל עוד שני הצדדים מודעים לכך שזה סטוץ ולא מעבר לכך. סטוץ מבחינה מיניות יכול לספק ובעצם זה העניין המרכזי בתהליך,מבחינה ריגשית אני לא מאמין שסטוץ יכול בכלל להשפיע בגלל אופן הקשר שבעצם נועד להיות קשר קצר ולא יותר.. מבחינתי סטוץ כבר לא מעניין אותי יותר,העדפה הברורה שלי והרצון האמיתי הוא קשר שמבוסס בעיקר על רגש ומגע,ולא על מגע בלבד...

shaxuca

New member
ומה לגבי

על קשר שהוא לא סטוץ חד פעמי? כלומר על בסיס סקס ללא מחוייבות? יש חיה כזו?

למעלה