סקר לילי
אוחח...הסקרנות

MaYcHuK

New member
אני אישית אמרתי ננסה מה כבר יקרה?

אני ילדה גדולה יכולה להפריד רגשות ולפעמים הדחף היה חזק מכל הגיון לסטוצים יש תקופות מסויימות גם ליזיזות. תלוי בבן אדם.

יודעים איך זה מתחיל אבל לא איך נגמר

הכרתי מישהי יפיפיה, היא אמרה לי שהיא גרושה וקבענו להפגש בערב בבית מלון וידענו שזה לסקס בלבד. היה לילה מדהים נשארנו בקשר טלפוני אחת לכמה ימים ואז נפגשנו שוב במקום לא שיגרתי ושוב היה כייף לא נורמלי. שיחות הטלפון הפכו תדירות יותר, היא היתה מאוננת בטלפון כמעט כל יום בקיצור לאחר תקופה נפגשנו שוב, והיא התביישה לומר לי שממש כיף לה איתי אבל היא לא זוכרת איך קוראים לי.העניינים בנינו התחממו וכבר הגענו למצב שהיינו מבלים יחד, ולעיתים גם עם הילדים שלה והיינו מדברים על הכל והיה לנו כייף והסקס היה מוטרף. הינו קונים מתנות היא לי ואני לה וגם מדברים על כל מיני דברים ובעיות של היום יום בקיצור היה כייף עד שגליתי שהיא נשואה וסיימתי את הקשר בגלל שהיא שיקרה לי. בקיצור מה שהתחיל כסטוץ ללילה הפך לקשר חזק אני לא יודע אם אני בעד או נגד אבל כי היו לי גם סטוצים קצרים מאוד אבל זה יכול גם להסתיים באכזבה מסויימת באהבה

../images/Emo29.gif ../images/Emo41.gif תוספת לסקר הלילי../images/Emo41.gif-

ומה דעתכם על סוג של קשר שהוא - יזיזות - פרטנר או פרטנרית של קשר יזיזותי, הדדי שכולל בתוכו כמעט הכל ? האם כזה סוג של קשר יותר עדיף לכם מסטוץ?

לא מחבבת גם את זה יותר מדי../images/Emo4.gif

מנסיון זה חוסם לפחות אחד מהצדדים להכיר אחרים, קרה לי עם חבר לשעבר שהפך ליזיז, אני הייתי לגמרי בסדר עם זה ואפילו יצאתי עם גברים בין לבין והוא לא. פשוט השבית את עצמו לטובתי, כדי להיות זמין אליי כל הזמן. היום אני פשוט לא במקום הזה, מעדיפה לוותר על סקס לתקופות מסויימות עד שאמצא מישהו שמספק אותי פיזית ונפשית.

נכון, יש הרבה במה שאת אומרת

אבל בכל זאת, אני חושב שזה יותר טוב מכלום. ולאורך זמן, דברים משתנים, פוגשים אנשים... ודרך אגב, אני לא מדבר על יזיזות באופן של סקס מזדמן- זה קשר קצת יותר עמוק מזה מן הסתם וזה יכול לספק בצורה הדדית לשני הצדדים את מה שחסר להם לעת עתה.

לדעתי

זה לא עניין של יש הרבה או יש מעט במה שהיא אומרת זה או שיש או שאין. אין פה אמצע. הכוונה שלי זה שהיא צודקת בזה שיש אנשים שזה יכול "לתקוע" אותם אבל זה כבר נושא אחר לשרשור, כי פה כבר לא מדובר בקשרי סקס בלבד, אלא ברגשות חבויים. וזה כבר סיפור אחר לגמרי...שבאמת מאוד לא בריא לפחות לאחד מהצדדים..

אמממ

אני חושב שאנשים בוגרים שמחליטים או נמצאים בקשר של יזיזות- לא נשארים תקועים בגלל המצב אלא מתוך בחירה עצמית להיות תקועים כביכול. אנשים בוגרים במצב כזה יודעים היטב בינם לבין עצמם שזה משהו זמני , גם יכול להיות שזה יהפוך למשהו קבוע מן הסתם- אבל ההישארות בקשר של יזיזות נובע מההבנה הפשוטה הזו שזה בסך הכל זמני. בשביל זה צריכים לדבר ולהבין . אישית אני לא פוסל קשר יזיזותי - ההיפך. אבל סטוצים אני לא נגד אך לא מעוניין בהם- יש בזה משהו מאד קצר , חסר משמעות, לא מספק ונטול רגש כמעט. אני בעד יזיות כמובן כשאין משהו אחר

MaYcHuK

New member
כל עוש שני הצדדים מודעים למצב

ואין רגשות מעורבים וזה לא תוקע אותם בלהמשיך לחפש את אשר הם רוצים במידה והם רוצים סבבה. והרבה יותר עדיף מסטוץ

למעלה