סקר לילי
אוחח...הסקרנות

straycat

New member
אנשים שונים -- מיניות שונה

אנשים שונים מחוברים באופן שונה למיניות שלהם. עבור אנשים מסויימים, החיבור למיניות הוא מעבר לפיזי, הוא רגשי ואפילו רוחני. דבר זה הופך את המין לחוויה עוצמתית ביותר, בתנאי שהשותף/ה מסוגל להגיע לאותן רמות (בעיקר לאותן רמות רוחניות ורגשיות). שותף בעל מודעות רוחנית נמוכה יותר עלול להפוך את החוויה למאוד מתסכלת (בעיקר לאחר שהקשר ניתק פתאום, לכאורה בלי שום סיבה), גם אם מבחינה פיזית המין היה טוב. לאנשים מסויימים, זה פשוט כבר לא מספיק...

straycat

New member
... ועוד משהו (לא פחות חשוב):

אם אין פרטנר/ית מתאים/ה בסביבה, תמיד אפשר לעשות את זה לבד. אין כמו אוננות לסיפוק פיזי. זה תמיד זמין, לא דורש שום הכנות מראש, לא כרוך בסיבוכים רגשיים (להיפך)... ומומלץ ביותר גם לאילה הסובלים מנדודי-שינה
.

sagi26

New member
תגובה

לפי דעתי סקס יכול לבוא עם רגש ויכול לבוא בלי רגש מה קורה במקרים שאין קשר רציני ויש יצר :: אי אפשר לעשות ביד כל הזמן,, אז שיש אופציה לזרום אז למה לא???? אני בעד סטוצים לא כדרך חים אלה כדרך נחמדה לספר יצרים ופינטסיות כשאין קשר רציני,,, אבל מצד שני תמיד צריך לשאוף לקשר רציני במיוחד בגילאחם שלנו,, אני בן 28 לא רואה את עצמי שוכב כל לילה עם בחורה אחרת נגיד בגיל 35 ,,,

straycat

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אדם שמרגיש בנוח עם עצמו לא צריך להשמיץ אחרים! לא ברור לאילו חיות התכוונת... יש המון, וכל גזע שונה מאחרים. חתולים או כלבים, למשל (מוכרים לרובנו), לא עושים סקס עם כל מה שזז בסביבתם הקרובה. הדבר נכון בעיקר לגבי נקבות, אבל גם לגבי זכרים. יש בררנות, והסיבות לכך אינן פיזיות. אצל דבורים או נמלים, למשל, ההתנהגות המינית שונה לחלוטין מזו שאנחנו מכירים -- רק המלכות יולדות צאצאים כיוון שרק הן עושות סקס. סוגים שונים של ציפורים מתנהגים באופן מונוגמי (בן/בת-זוג יחיד/ה, קבוע/ה ובלעדי/ת לכל החיים). ... אז שוב; לא ברורה המשמעות של דבריך.

sigal38

New member
חיה עושה

מה שצריך לעשות ונעלמת אנחנו בניי אדם.....ולא צריכים להתנהג ככה אהבה זה דבר יפה ואנשים מכערים אותה כל מועדוניי הפיק אפ בארים למינהם ......... או לעשות סטוצים בשירותים של פאב או מועדון זו דעתי ודעתי האישית איש איש באמונתו יחיה

straycat

New member
איזו חיה?...

כפי שכתבתי, ישנן לא מעט חיות מונוגמיות. גם אילו שאינן מונוגמיות, לא בהכרח "נעלמות". חתולים זכרים, למשל, באים לבקר את הגורים שלהם, אחרי שנולדו. בהמות שחיות בעדרים (פרות, צבאים, יעלים, עזים וכו') מגינות זו על זו ועל הצאצאים -- הדבר נכון הן לגבי נקבות והן לגבי זכרים. כלב שעשה סקס עם כלבה שפגש ברחוב, תמיד ישמח לראות אותה שוב ולעולם לא יתייחס אליה בזילזול, להיפך. היא לעולם לא תחשב ל"זנזונת" או "פרחה"; היא תחשב לחברה מאוד קרובה ואולי לאם-ילדיו. החיה היחידה שמתנהגת בזילזול כלפי בן/בת זוג היא אדם (מזל שלא כולנו אותו הדבר...).

eyali75

New member
בינינו,ההרגשה ממש לא כייפית אח"כ

די מבאס לבזבז סקס טוב ולא להתעורר מחובקים מתוך אהבה או לפחות רגש חיבה עמוק. נכון,זה קורה 'על הדרך' אבל אסור להתמקד בזה צריך לשאוף לזוגיות אמיתית כי זה כל הכיף.

maiula

New member
אין שום דבר רע בסטוצים - אתה צודק

בזה שזה מאפשר לך לחוות קצת אינטימיות (נשיקות ונגיעות) אבל צריך לדעת למה נכנסים ולזכור להשאיר את הרגשות מחוץ למיטה. אני חוויתי קשר שהתבסס רק על מין (ולא מדובר ביזיז מכיוון ולא היינו בקשר קודם או אחרי מעולם) וזה היה לי ברור מאוד שזאת הסיבה היחידה שאני איתו. רגשית הוא לא סיפק אותי בכלל אבל פיזית......... זה היה כל הסיפור. וכמו שזה התחיל ככה זה נגמר. בלי חרטות, בלי דמעות ובלי געגועים. ברור שזה לא מתאים לכל אחד - לקח לי זמן לדעת להפריד את הרגשות האלו מהאקט. זה סוג של התבגרות אני מאמינה.

DREAM111

New member
../images/Emo31.gif בעבר כן אבל היום

לא מתחבר לי ונראה לי בזבוז של זמן טוב.

למעלה