סקר לילי
אוחח...הסקרנות

דרורk

New member
אין סטוץ רב פעמי...../images/Emo13.gif

סטוץ זה מין מזדמן שבה והולך... קשר לא מחייב על בסיס סקס זה סקס ללא אהבה והמניע המרכזי בו זה הסקס בלבד...

Taz39

New member
יש את כל החיות בעולם...

רק תבחרי... חושב שקשר כזה הוא יזיזות...אין לך בן זוג ואת מעוניינת בסקס...לכן יש לך פרטנר קבוע למקרים מהסוג הזה... טאז - אוהב חיות...

לאאאא רוציםםם סטוץץץץ

רוצים קשר אמיתי, מחייב, מהנה ,ממושך, מספק, מרטיט, מדליק, רוצים געגועים, רוצים אהבה, רוצים להתעורר בבוקר ביחד, רוצים לריב ואח"כ לקבל נשיקה, רוצים ברק בעיניים, רוצים בטן מתהפכת, רוצים ציפיה לבואו של הגבר, רוצים רעד בגוף (אוף מזמן לא הרגשתי את הרעד הזה,גברים להרגע לא מה שאתם חושבים) רוצים לבשל ביחד, להתקלח ביחד להרגיש את האהבה באוויר, רוצים שהזמן יעצור מלכת, טוב ניראה לי שאני יכולה להמשיך לחלום (לפעמים חלומות מתגשמים).

יפעת*

New member
סטוצים עושים לי

קר בנשמה פעם זה אולי מילא איזה צורך, אחר כך הבנתי שזה לוקח הרבה יותר ממה שזה נותן.

כמו הרב

באופן עקרוני לא מתאים לי סטוצים אם כבר אז יזיזים אבל גם זה בתקופות כרגע בתקופה שלא.

MaYcHuK

New member
בעיקרון נגד

צריכה הכרות ורגש מינימאלי עם הבחור איתו אשכב. צריכה להכיר אותו קצת כדי שאוכל לחבק אותו ולהרגיש חופשיה איתו. לא אגיד שלא היו מקרים..... אבל כאחת שהיו לה 2-3 סטוצים הרגשתי גרוע אחרי והחלטתי שזה לא מתאים לי. כשאני נמצאת עם מישהו אני צריכה את החיבוק אחרי, החום, ולדעת שזה בא מהלב וזה לא קיים בסטוצים. אומנם יש צרכים, לכולנו יש גברים ונשים אבל היום מימוש הצרכים לא שווה אם זה בא רק כסקס. ואם אני לא מסופקת רגשית אני לא יכולה להיות מסופקת מינית ולהיפך.

מענין שכמעט כולם נגד אבל

כמעט כולם גם עשו סטוצים..אז מה זה אומר?? בעבר הייתם בעד? או שרק רציתם לנסות? או שהדחף חזק מכל הגיון??

אממממ

זה גם יכול לעבוד לצד השני... למען אהבה מתפשרים סקס? רק עם מי שבאמת רוצים זו אמנם הכללה, אבל נראה לי שהמסקנה שלך יותר מאפיינת גברים והמסקנה שלי יותר תאפיין נשים

תגידי את משוררת? אחלה חרוז

למען אהבה מתפשרים סקס? רק עם מי שבאמת רוצים נננה ננננה... (צריך לכתוב לזה מנגינה) בכל מקרה....יש לך פה איזה גליץ' קטן בלוגיקה לא?? יכול להיות מצב שאת תתחתני עם מישהו אבל לא תרצי לשכב איתו...(כי התפשרת על האהבה אבל על הסקס לא)

לאאאאאאאאאאאאא

עשיתי הפרדה לא מדברת על אותו אדם לא תהיה לי אהבה עם מי שלא ארצה לשכב אבל יכול להיות שארצה לשכב עם מי שלא תהיה לי אהבה קאפיש? על סקס אני לא אתפשר, ואם כבר אני מסטצטצת, אז הוא צריך ממש למשוך אותי. באהבה, יש מצב להתפרשויות, אבל לא כאלו שקשורות במשיכה...

מותק

אם זה לא ברי, או אפילו פורטיסחרוף, זה לא בא בחשבון... אבל אתה יכול לעשות מזה סטיקר זוהר עם נצנצים לאוטו, ואני אפילו לא אדרוש זכויות :) (אתה הגבר הראשון שאני משוחחת איתו על סקס, והוא יותר מתעניין בשירים
)

והכוונה בעיקר לגבי סקס

כי לגבי אהבה אני מניחה שזה פחות או יותר אותו דבר אצל שני המינים.. אבל נדמה לי שבסקס, אם מדובר בסטוצים, הגברים פחות בררנים מהנשים..

למעלה