סקר לילי
אוחח...הסקרנות

אולי לקחתי את זה רחוק מידי

אני אחרי לילה של משמרת, גם חולה מעט. לדעתי אם אתה כבר מעיף ביקורת- אז זו לא הדרך . אולי אייקון של חיוך- היה יכול להועיל. מה לעשות, הפיוזים שלי קצרים אחרי משמרת לילה.

די בן אדם תירגע

עניתי בעוד שרשור , אל תחמיא לעצמך ואל תיכנס לנישה שדוחקת לפינה לא נכונה, אין לי עניין לריב איתך. תרגיש טוב

גלית35

New member
יחי ההבדל הגדול בין סטוץ ליזיז../images/Emo70.gif@|

קראתי חלק מהתגובות-סטוץ ויזזות עונים על צורך בסיסי אחד סיפוק יצרים! יש לי יזיז-אנחנו בקשר כבר 4 שנים{לא בא מספיק הבן זונה
} ואין לי שמץ מה שם המשפחה שלו לדוגמא-יש לנו שיחות פה ושם על רומו של עולם ומהר מאוד זה גולש לסקס. בשלב הזה אני לא מחפשת לא סטוץ ולא יזיז ולא סתם סקס אני רוצה לעשות אהבה

התמכרות

אנשים שמתמכרים לסטוץ או מתפשרים על יזיזות הם אנשים שמסתפקים בבינוניות המבוססים על תלות הדדית מינית שגם ככה רעועה כי היא לא לפה ולא לשם שהופך לקשר מתסכל בדיוק ברגעי החושה שלו הנובעים מהצורך להיות עם מישהו ויהי מה.באופן פרדוכסלי, היתרון הגדול של סטוצים או קשר יזיזותי, שזה היינו הך (מן הסתם יזיזות החלה מסטוץ, ראו מה טוב- נשארו להמשיך את ההתניה כחיזוק כוחני, מיני, או אשלייתי), הוא מעכב את ההתפתחות של האדם לקשר ומחויבות עמוקה יותר. הרוב בדמי נעוריהם גיל ה 20+ חוו את השלב הזה כמו דבורים שעוקצות בכיף כל שמוק שבא (פעם תלשתי שערה מהוובוס חמינדוס לאיזה שמוק עם גודל של חדק של פיל, שהלך להרביע גם ת'חברה שלי) יש שלב של פיכחון שהקשר הנ"ל הופך לסתמי, חסר מעוף, משעמם , ריקני, פורקן פיזי ושיטחי. אנשים צריכים ללמוד להיגמל מההרגל הזה עם בגרותם, אחרת זה הופך להתמכרות הנובעת מחששות, פחדים, לחצים, חרדה,מחוסר ביטחון ומחוסר מילוי פנימי. הרי אף אחד לא נזקק למשהו חיצוני שימלא אותו רגעית באם הוא מצליח לאמץ לעצמו זוגיות קבועה. עם הזמן זה פוחת ופוחת- בתקווה שיעלם לגמרי. איפה ויבי? נגמר הרוקט: )

גלית35

New member
בת כספית על תחזוקה שוטפת שמעת?../images/Emo20.gif

אמאלה מאיפה כל זה- בקצב הזה נכנס כולם למנזר.... יכולה להגיד לך שהיזיז שלי לא מעקב אצלי כלום-חוץ מחיבה אין לי אליו כלום!

אין לי מושג dear

מאיפה קראת שאני אם המנזר? כתבתי את דעתי מאין זה בא ולאן זה הולך (אני בוחרת בשמן סיכה, ובמוסכניק)ירצו יאכלו- לא ירצו גם טוב.

תמיד בעד אבל...

ישנם מקרים שבהם לא אתנגד לקשר רציני!!!! תלויי מה הם הנסיבות ומה הם התליות לנסיבות... אם הסיבה היא הבחורה אז ברור שכן! ואם התלות היא אני אז ברור שלא...

straycat

New member
סטוץ הוא פשרה...

לא מספק מאף בחינה, בעיקר לא עבור אנשים שאינם מוכנים לרמות את עצמם. לעתים רחוקות יכול להתאים, וגם אז, חייב להיות איזשהו חיבור רגשי, אפילו שטחי ביותר. הרגשת התיסכול והריקנות אחרי שנגמר סטוץ כזה (וזה תמיד קורה מהר מדי...) הופכת אותו לפשרה כואבת מדי. הגמול לא שווה את ההקרבה. אם קיים שם רגש, כפי שאתה טוען, ואם זה אכן מספק, למה לא להמשיך את הקשר עם אותו אדם?

למה סטוץ הוא פשרה?

סטוץ הוא פשרה למי שמשתמש בו בתור פשרה, וזו טעות איומה... אבל יש כאלו שסטוץ בשבילם הוא פשוט סטוץ. הם מחפשים סקס , ותו לא. ורגש? יש מליון סוגים של רגשות לא כל רגש לכל אדם יכול להתפתח או צריך להתפתח לאהבה מהסוג של רומיאו ויוליה...

straycat

New member
... מאחר שזה לא מספק.

הסתפקות זמנית בקשר נחמד לרגע ושאינו מספק, היא פשרה. טרם פגשתי אדם שזו היתה פיסגת שאיפותיו הרומנטיות. מניסיוני ומניסיונם של אחרים, סטוץ בד"כ לא מתאים לאנשים מאוד רגישים. מאוד מתאים לאנשים מנותקים רגשית (מבלי לפסול).

נהפוך הוא...

סטוץ מתאים לאנשים שמאוד מחוברים למיניות שלהם ומבינים שהתנזרות ממין לא בריאה לא לגוף ובטח שלא לנפש... בכל אופן, כנראה שכל אחד בסופו של דבר עושה מה שטוב לו ועושה לו כייף...

למעלה