סקר לילי
אוחח...הסקרנות

סטוצים../images/Emo32.gif

טוב, נראה שהרוב כאן נגד סטוצים, ובצדק!!! אני לא מבינה איך אפשר להשתנגל עם מישהו שעד לפני דקות היה אדם זר לחלוטין... עם זאת, אני בעד יזיזות. היו לי בחיי תקופות של יזיזות וזה עובד לא רע בכלל.. תמיד נחמד שיש מי שבאמת דואג שהאורגזמה תגיע, ושיש עם מי להתעורר בבוקר ומי שיוצאים איתו לבלות ואחרי ערב נעים מקנחים בסקס מעולה..אני לא חושבת שאני צריכה להיות נזירה רק בגלל שאין אף בחור ברקע... אבל זאת אני.

בדיוק

לדעתי אפילו לסקס עצמו זה יכול רק לתרום ברגע שמכירים את הפרטנר והוא מכיר אותך זה יכול רק להוסיף... סטוצים יכולים להיות על הפנים...ויכולים להיות מוצלחים מאוד. אבל יזיז, אפשר לבחור..ולהתמיד רק עם מי שבא טוב :)

זו אשליה של כאילו

כאילו זוגיות כאילו מערכת יחסים כאילו אהבה כאילו כאילו כאילו יש שם הכל מלבד... בסוף תמיד אחד הצדדים מתאהב (בד"כ הצד הנשי) ומה אז? ממשהו שהיה אמור לענות על צרכים פיזיים/מיניים בלבד, יוצאים עם צלקת חדשה? מה הטעם? סטוצים זה לא מה שהיה פעם. הסקס יכול להיות מדהים לא פחות ההנאה בהחלט הדדית, זה תלוי אך ורק בך ובדרישות שלך וזה משולל כל פלונטר עתידי למה לסבך ת'חיים ולחיות בכאילו? לדעתי זה פוגע בפוקוס שלנו לדברים האמיתיים מזיז אותו מהמטרה האמיתית ומבלבל לנו ת'ראש ות'לב. לדעתי היום סטוץ זה גם יצור כלאיים של יזיזות וסטוץ, יותר ממפגש אחד, אבל נשאר נאמן למקור. עונה על כל הצרכים ולא פוגע בכלום. לדעתי יזיזות זה רק מזמין אסון. אני קוראת את התיאור שלך של היזיזות ואני צריכה לקרוא שוב כדי להבין שלא מדובר בזוגיות. זה נשמע אותו הדבר לחלוטין. ממלא את אותן פונקציות... זו אני

חחחחח

"סטוצים זה לא מה שהיה פעם..." אהבתי את המשפט הזה... תראי, מה שאת מתארת פה נשמע כמו מקרה קלאסי של מי שנפגעה מיזיזות :) אני נוטה לצאת מתוך נקודת הנחה בתשובות שלי ובדעות שלי, שאנשים בוגרים מעורבים בעניינים האלו, ומעבר לכך אנשים אחראים, עם אכפתיות כלפי עצמם.. אדם בוגר ואכפתי לא יכניס ראש בריא למיטה חולה תרתי משמע.. כי אז, זה מראש שקר, ומראש זו האחזות בפנטזיה או במשהו שלא קיים, שיכול להוביל לשברון לב. אני מכירה (והרבה) קשרים, שהקשר הוא מיני וגם חברי, אבל לא קיימת שום זוגיות, ושום מחויבות, ושני הצדדים נהנים מזה באותה המידה. זה יכול להיות כתחליף עד שיימצא משהו אחר וזה יכול להיות בתקופה שלא רוצים משהו אחר וזה יכול ללכת ולבוא עם הפסקות יש יזיזים של שנים, שכל פעם שלמישהו מהצדדים יש בן זוג הקשר מתנתק או הופך זמנית לאפלטוני, וברגע שנגמר הקשר, מרשים לעצמם שוב לערב סקס. בקיצור, אם מישהו מרגיש שהוא מפתח רגש ועלול להפגע, הוא אמור להיות מספיק בוגר כדי לקום וללכת. ואם הוא לא עושה את זה, והצד השני לא יודע או לא מתחשב? בעיה שלו. וכמו שאמרתי קודם למעלה בשרשור ההתחלתי, קשר כזה של יזיזות יש בו קבלה ויש בו נתינה, קצת מעבר ולפעמים גם הרבה מעבר ליזיזות. לעומת סטוץ, שהקבלה והנתינה היא גופנית בלבד. ואז, אם מישהו נמצא במצב של קצת רצון לחום ואהבה, והוא ישתמש בסטוץ, הוא יכול למצוא את עצמו מרוקן רגשית לאחר מכן, ובמצב פחות טוב מל]ני הסטוץ, בעוד שבקשר יזיזותי גם היצר הזה יכול להיות מסופק במידה. אני חושבת שאפשר לדון בזה עד מחרתיים ויהיו מליון היבטים שורה תחתונה זה עניין של אופי ,החלטה,תקופה בחיים, בגרות וצורך.

מסכימה עם השורה התחתונה שלך

כל היתר, פתוח לדיון
רק אומר, שעד כה אני זו שבחרתי בסטוצים, לא בגלל שנפגעתי, אלא בגלל שאני לא אוהבת בכלל (בלשון המעטה) את מוסד הכאילו של יזיזות. ראיתי מספיק, שמעתי מספיק, הכרתי מספיק, בשביל לדעת שזה לעיתים רחוקות בלבד נגמר טוב. לפנות ליזיז בשביל למלא את החסכים הרגשיים זו טעות. טעות גדולה. זו אשליה, לדעתי. אבל כמו שאמרתי בהתחלה, השורה התחתונה שלך נכונה. כל אחד והבחירות שלו, מתוך הצרכים שלו, והכרותו עם עצמו.

כאילו, כאילו...אבל..

אבל הסקס הוא הכי אמיתי שיש!!! בסופו של דבר, אני יכולה לומר שדוקא מאחר וביזיזות אין באמת מחוייבות הדדית, הרי שהיחסים מאוד פתוחים, גלויים והתקשורת נהדרת ממש מההתחלה, בלי "לדפוק חשבון" למה שהצד השני יחשוב עלינו, והתוצאה של כל אלו הן סקס נפלא. דוקא עם בחור שאני יוצאת איתו ברצינות, מאחר והקשר נבנה לאיטו, לוקח זמן להגיע לאותה רמת פתיחות כמו זאת עם היזיז. אבל כנראה שאכן זה תלוי באופי של שני הצדדים, כיוון שלא לכל אחד זה מתאים ולא כל אחד מסוגל לקחת את הדברים בפרופורציה המתאימה. בכל אופן, אפשר לומר שגם ידידות עם בן המין המנוגד "עונה על כל הצרכים אבל לא פוגע בכלום", כפי שאמרת, אז מה, נשלול על הסף גם מערכות יחסים של ידידות?? התשובה מבחינתי היא :ברור שלא.

מנסיוני

סקס מדהים, פתוח, משוחרר ומושלם בקשרים של "שלום, שלום ואל תבוא לי בחלום". אם יש באפשרותך להגיע לרמה כזו, אני לא מוצאת סיבה להשקיע מעבר. אם את אדם שמגיע לרמת פתיחות מינית רק עם הכרות וזמן, אולי יזיז זו הבחירה הראשונה. חשוב לזכור, לדעתי, שיזיז בא לענות על צרכים מיניים. לא נכון לפנות אליו בגלל חסכים רגשיים. אבל כל אחד אדם בוגר, כפי שאמרה טל, וכל אחד חי עם הבחירות שלו. ידיד ויזיז זה שני דברים שונים לחלוטין, למרות שרק ז' מפרידה בינהם
בהחלט זה ענין אינדיבידואלי, כל אחד רואה זאת אחרת.

למה?

יש מליון "מסלולי" יזיזות/ידידות אפשריים אפשר גם לשלב ביניהם.. אם יש מישהו שמסתדרים איתו בידידות, וניתן להנות גם מקשר מיני למה לא?

אני לא שומרת כשרות

אבל נוהגת לא לערבב בשר עם חלב
סקס זה סקס חברות זו חברות וזוגיות זו זוגיות כמו בצבא, הכל מתחלק ל- 3 חחחחחחחחח זה מה שמתאים לי, ולך מתאים משהו אחר כמו שאמרת יש מליון מסלולים... הכל אפשרי תלוי מה מתאים לך ומה אתה בחור

ממש לא ברור מה אמיתי בסטוץ?

מה גבר שפגש אותי לפני דקה וחצי יודע על המיניות שלי? על הגוף שלי על הרצונות שלי?סטוץ הוא אפילו לא אורגזמי במידת מה במיוחד שהוא בא מתוך רגעי חולשה וסיפוק מיידי של דחף. הדבר שאני מסכימה, שתמיד יש לך את האפשרות לזרוק אותו מהמיטה ולא להשאיר ת'תחתונים שלו בכדי שיחזור בטעות שוב לקחת משהו או יגרגר בטעות משפטי תחנונים ומתוך ידיעה שתוך יממה אין שום סיכוי שמישהי תידלק על חבילת הזעפרן הריחנית שלו. בכל אופן זו היתה דעתך ואני מרכינה ראש ומכבדת את דבריך: )

בנתיים חומד

למי שחסר ניראה זה רק לך לפי הלילות הרבים והימים שאת במדיה מתי יש לך זמן להשתמש בתשמישי המיטה שלך?
סתם צוחק: ) אתם (את והנסיך )מזכירים לי את שמשון ויובב, שכל מי שעונה מי קופצים:"אבל המפקד המפקד.." חביב למדי צוחק: )
בוקר משעשע לך

טרחת לשווא ../images/Emo67.gif

לקום מוקדם בבוקר בשביל להגיב ? אה, שכחתי
אבל אבל .... למה?
מה אני אשם? למה אתה מגיב לה ומכניס אותי גם? למה למה? בוקר טוב

טרחתי לשווא?

כי רק אתם שניכם עטים על הכותבים פה. בדיוק כמו שלא פניתי אליך: ) מצטער שאני בעבודה כעת. יום נעים לך.

אתה מגזים .....

וכן, יותר טוב שתלך לעבודה ואני אלך לישון. ולהבא- אם יש לך בעיה בהקשר לכמות התגובות שלי- אז תעשה טובה- תדלג. כל טוב.

למעלה