|
שרשור לילה

izmeral1

New member
איזה חמודה " קרן יושבת ליד שני גברים "והשפשםת

שלה בשפה התחתונה לא עוזבת אותה. זו מחלת עצבים. לא פלהההההההההההההההההה שהיא הכול עושה במרוץ לזמן ונגד הזמן. כול מי שמשפש. את העור וכול מה שקשור בגוף זו מלחת עצבים. חבל שלא השקעו ההורים בבריאות שלה. ושלכו אותה להתמודד. על הדברים האלה -הבאים. גבברברים" והכסך. והכי חשוב כמו שכתבו רבים. העיר להיות טילויזויונית. זה מראה על חוסר רגישות גם מבת וגם מהשורש. מי צריך דבר כזה. הבריאות חשובה. השאר חולף עף ברוח כסף. גבר לא גבר. כן עכשיו היא קרא לו ממי. הזוי אהובתו של איתן .עפה על עמצה ממי גב. כן עד לא מזן הצהירה לכולם אני מאוהבת. ובאמת מאוהב......בעצמה סוג של. אז דניאל העיקר שאיתן מלה ביושר. והבין למה את בסדר. לילה טוב לכם. והכי הזוי כאן בפורום. שלושה שמאוהבים בקרן. והם הכי הרבה ממאלים את השרשרורים- טוב שיש קצת מקום לאחרים.חחחחחחחחחחחחח באמת. הבנתם הצפה. אין על דניאל ועל אורטל חן המתוקה . אתי אם כול יכול.....? גם היא יותר עם נשמה. ודניאל לפרס יחד עם איתן. ומי שלא רוצה לא נורא. העיקר. זה מהיש. איזה מצחיק תמיד המלים באים אחרי הלילה טוב.?? חחח תהנו לכם עם מי שאתם מאוהבים?

קשקשה9

New member
izmeral ערב טוב ../images/Emo140.gif

עניתי על השאלה שלך שלגבי הפייסבוק ,ראית?

izmeral1

New member
כן תודה מתוקה רק נעלמת לי אמש- קשקשה שלי../images/Emo140.gif

כן זה עוזר לחברה ומשפחה. שהם בחול במיוחד בדנבר. הם צופים בזכות זה עכשיו. אבל לגבי קרן והפייבוק שלה. לא רוצה. מבקשים חברות לא רוצה. תכתבי לי במסרים ואני אתן לך את השם של אחותי היקרה לי. לי יש גבר. וגם מאצלו אני נכנסת. אבל . מאחותי יותר קל. היא רק נכנסת לשחק קצת שם. אני כותבת למשפחה קצת. הם בכול העולם. כיף. בגגל הלייקים. הקישור נענס לדף הבית? שבת שלום לך מתוקה.
אם את כאן מאוחר קצת אני אכנס. כי דינדדן לא כאן גם? אגב השם של אחותי קרוב לשם שלי......

izmeral1

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo6.gifהיי דינדנה. הבנת שזה לך.את כאן?

Merci mon cher
. Je comprends que vous êtes seulement à ces moments-là. Et puis quitter? Jamais l'esprit. Comprendre. J'espère que vous n'êtes pas en colère. Moi parce que j'aime Daniel . Je vous souhaite Shabbat Shalom et doux. Accepter un câlin. Si j'avais un peu de puissance je aller dans le forum Big Brother. Mlle bien sûr .. Donne ici quelques temps. עם הזמן אני אבקר
avec temps מי את בחורת. הכוונה מי את מחבבת. הבנתי לאורטל? שזה גם בסדר? אני כאן קצת. ואת הלכת לישון. קבלי לילה טוב ומתוק
י. ממני כמובן. תודה על הברכה על הכול.

איך היגעת למסקנה כזאת אורן נקמן?

סיפר לגב כי גב שאל. תקף? אולי ניסה להגן על דניאל מאהבה? אם היה רוצה סקס היה יכול מזמן לנצל את איילת! אז מספיק בילבולי שכל, וכדאי כבר לכוון את הצליל לא??? לא יעזור לך מקטילת אורן ,הוא פשוט פועל בכנות ולא מנקמנות.

anonimit75

New member
צודקת, אחות. האנשים פה התחרפנו לגמרי עם

כל התאוריות ההזויות שלהם...מנפחים כל שטות

anonimit75

New member
איזה שטויות...אפשר לחשוב מה אמר לו?!

בסה"כ סיפר לו בקצרה שהיו דיבורים שנבעו מקנאה בגלל שהם זכו...לא משהו שגב לא ידע או לא הרגיש. קרן וגב עם הרגישות והאינסטינקטיםיי החדים שלהם, שמו לב לזה לבד, שאף אחד לא שמח שהם חזרו... תפסיקו לעשות מכל שטות ומכל זבוב עניין... בגידה בחבר...איזה תאוריות קונספירציה....אלוהים כמה שטויות.אורן אמיתי ואותנטי, הוא מחבב את גב ולא חושב שצריך לשקול כל מילה בוילה. אפשר לחשוב מה הוא כבר אמר...

24שעות1

New member
אורן ביושרו ובכנותו מבין בדיוק

שמערכת היחסים בין איתן לדניאל היא לא דו כיוונית. ולכן אמר לדניאל את מה שאמר. שמרי על עצמך תתרחקי קצת מאיתן

easternstar

New member
../images/Emo13.gifחחח סנדי..בטח נבהלת מהאפשרות אבל

ההפקה לא תתן לאיתן להדיח אותה.. אל תדאגי.

למעלה