../images/Emo41.gifחבר'ה, ככל שמתקרב הגמר...
אנשים מתחילים להתחרפן פה יותר ויותר. ואילו שהיו מחורפנים מלכתחילה, בכלל איבדו את עצמם. אלו שיש להם פייבוריטים, צאו מהסרט שהם מושלמים, הם לא. אף אחד לא מושלם, ועצם זה שאתם חושבים שהם מושלמים רק מוכיחה את העיוורון שלכם. מה קורה לכם? זה באמת כבר נהיה דוחה כל ההאדרה הזו של "היא מושלמת, היא מהממת, היא מדהימה" כולה תוכנית מזורגגת. לגבי התוכנית: הדבר היחיד שמפריע לי זה שאין אמת בפרסום. ז"א, לא מראים לנו בעריכה את מה שבאמת קורה בוילה. מעלימים מתמודדים, לא מראים את כל מה שיוצא מאתי , רק חלק. עורכים לטובה ורק לטובה עבור קרן ולא מראים את האמת המלאה לגביה. מאז שהראו קטע מאוד רע שלה ושל אתי, הן היו מועמדות להדחה וכנראה ההפקה נלחצה. מאז פתאום קרן נהייתה מושלמת כ"כ שאפילו אני כמעט התאהבתי בה אחרי צפיה באחד הפרקים. לגבי דניאל וסיפור הסמארטפון, אני ועוד הרבה לא ראינו את זה בכלל, אבל מישהו אמר לי שיש בזה משהו, אז אוקיי... זה קטע דבילי ומגעיל. במקביל לקרן ואתי היה את אותו התכנון בתוספת :" תשלחי לי SMSים ואני אצחק לידה, כאילו זה מאיתן" אז בקטע הזה ספציצית, זו נבלה וזו טריפה. אני רוצה שיראו את האמת,לטובה ולרעה, וזה לא מה שקורה. זה אפילו רחוק מזה. ותרגעו כבר
כמה אמוציות התוכנית הזו מוציאה מחלק מכם, זה פשוט הזוי. שיר לשבת:
http://www.youtube.com/watch?v=lEdCKGQ8hZk