|
שרשור לילה

efrat800010

New member
את יודעת,חשבתי על זה היא "תפורה" להיות

"הרווקה" בעונה הבאה אבל זה אומר שהיא לא תזכה.... וגם לא נראה לי שבחורה שפויה תסכים להיכנס לעוד 3 חוד' ולהיות סגורה בוילה זה מטריף מאחלת לה שתזכה וייתנו לה עבודות והיא תצליח

כבר עכשיו זו תוכנית "הרווקה"

ותתפלאי, יש מצב שתהיה מישהי שתעשה את זה. אני לא רוצה שהיא תזכה בשום פנים ואופן. מה שיהיה אח"כ? שיהיה לה בהצלחה.

efrat800010

New member
את לא רוצה

שאורטל תזכה??? אה אה... כן
התכוונת לקרן באמת בהפקה עשו ממנה "הרווקה" רק שצריך להוסיף לה כינויים כמו הרווקה המשתרללת או הרווקה המושפלת או הרווקה התחמנית והרכלנית ועוד שלל כינויים
אורטל תיקח בעזרת השם והקהל את המיליון חסר להם שלא!

efrat800010

New member
../images/Emo201.gifלא אל תבהלי

הנה עוד אחת שתרגעי ונהיה בטוחות ששתינו מתכוונות לאותה אחת

easternstar

New member
../images/Emo8.gif היו לנו כמה הצעות עריכה../images/Emo11.gif הם לא הקשיבו

../images/Emo41.gifחבר'ה, ככל שמתקרב הגמר...

אנשים מתחילים להתחרפן פה יותר ויותר. ואילו שהיו מחורפנים מלכתחילה, בכלל איבדו את עצמם. אלו שיש להם פייבוריטים, צאו מהסרט שהם מושלמים, הם לא. אף אחד לא מושלם, ועצם זה שאתם חושבים שהם מושלמים רק מוכיחה את העיוורון שלכם. מה קורה לכם? זה באמת כבר נהיה דוחה כל ההאדרה הזו של "היא מושלמת, היא מהממת, היא מדהימה" כולה תוכנית מזורגגת. לגבי התוכנית: הדבר היחיד שמפריע לי זה שאין אמת בפרסום. ז"א, לא מראים לנו בעריכה את מה שבאמת קורה בוילה. מעלימים מתמודדים, לא מראים את כל מה שיוצא מאתי , רק חלק. עורכים לטובה ורק לטובה עבור קרן ולא מראים את האמת המלאה לגביה. מאז שהראו קטע מאוד רע שלה ושל אתי, הן היו מועמדות להדחה וכנראה ההפקה נלחצה. מאז פתאום קרן נהייתה מושלמת כ"כ שאפילו אני כמעט התאהבתי בה אחרי צפיה באחד הפרקים. לגבי דניאל וסיפור הסמארטפון, אני ועוד הרבה לא ראינו את זה בכלל, אבל מישהו אמר לי שיש בזה משהו, אז אוקיי... זה קטע דבילי ומגעיל. במקביל לקרן ואתי היה את אותו התכנון בתוספת :" תשלחי לי SMSים ואני אצחק לידה, כאילו זה מאיתן" אז בקטע הזה ספציצית, זו נבלה וזו טריפה. אני רוצה שיראו את האמת,לטובה ולרעה, וזה לא מה שקורה. זה אפילו רחוק מזה. ותרגעו כבר
כמה אמוציות התוכנית הזו מוציאה מחלק מכם, זה פשוט הזוי. שיר לשבת: http://www.youtube.com/watch?v=lEdCKGQ8hZk

anonimit75

New member
לא דידי, יש משהו במה שהיא כתבה

זה לא לגמרי שטויות... באמת אף אחד לא מושלם . כמו שגב אמר למור פעם אחת משפט שנורא הזדהיתי איתו : " ברגע שתביני שאת לא הבן אדם הכי טוב בעולם וגם לא הכי רע בעולם ,שאת איפה שהוא באמצע כמו כולם, אז תוכלי לחיות באיזון ובשלום עם עצמך... " כולם שם בסה"כ בני אדם . יפים בדרכם ומכוערים בדרכם...ומה שיפה זה, שכל אחד מאיתנו מתחבר ומזדהה עם מישהו אחר...

חני 57

New member
תגידו לי אם רק אני רואה שקרן התכ

התכערה שמנה ויש לה כעט סנטר כפול!!!

למעלה