|
שרשור לילה

efrat800010

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif את צודקת סוזי

אותי מכעיס בנוסף שהמתמודדים יוצאים מהוילה לכמה שעות או ימים ורק אלוהים ואנשים בהפקה יודעים מה קורה שם באמת כמה ואיך מכוונים אותם ואיזה מידע הם מקבלים.... ויש פה אנשים שבאמת מגזימים

efrat800010

New member
איזה אח? האח הגדול?

תכלס זה נראה אותו הדבר אני צפיתי בעונה השנייה אבל אף פעם לא התחברתי ממש או הזמתי את הערוץ אמרו גם אז שהכול בלוף ויש עריכה מגמתית אותה גברת בשינוי אדרת את הדור הבא ראיתי רק כי היה לי זמן פנוי בין עבודות,אחרת גם את החרא(סליחה על הביטוי) הזה לא הייתי רואה

הדבר היחיד שדומה

זה שהם סגורים בוילה 3 חודשים. כל השאר שונה. אין משימות באופן קבוע, אין תקציב, ההעמדות להדחה שונות, פה יש נושא הרווק יעני. מוציאים אותם מהוילה המון ולא מונעים מהם ממש קשר עם הבחוץ. בעיניי זה לא דומה בכלל. את הדור הבא התחלתי לראות רק כי מישהי מסויימת שגם היה לה זמן פנוי, משכה אותי לראות, ומאז ראיתי. בשבועיים האחרונים לא ראיתי. הבלחות של פה 5 דקות, שם 5 דקות. מעבר לזה, מתעדכנת רק בפורום. גם באח יש עריכה מגמתית, אבל האמת? פה זה הרבה יותר גרוע.

efrat800010

New member
אה כן נכון עכשיו אני נזכרת

אחרי שחידדת את ההבדלים זה באמת קצת שונה אז היה באמת יותר נחמד לראות לא מאמינה שהגעתי לצפות בתוכנית הזאת(הדור הבא) היא ממש טראש

בת העם

New member
לא היה ולא נברא

סוזי שלום אני עוקבת אחרכם בפורום ומאוד אוהבת את האובקטיביות שלך! אני עובדת בבית ואני רואה את הערוץ ואני אומרת שלא היה מקרה כזה שדניאל הסתכלה או ניסתה להסתכל בסמרטפון של קרן מה שכן קרן ליהי ואתי כן דיברו על זה באחת השיחות באמבטיה. יש כאן רוע על דניאל במיוחד מדידי על השומן של דניאל על העור של דניאל מה גם שיש לה עור הכי יפה בבית על הצחוק של דניאל ושלא נדבר על ההימורים ועל הכסף של אבא שלה ולא על ההתנהלות שלה כבחורה צעירה שמתאהבת וזה לא משנה אם זה יחזיק מעמד בחוץ או לא. המהות של התוכנית זה למצוא זוגיות ואיתן כן יצא לדייטים וראינו את מסע השכנועים של קרן לבחור בה וראינו את מהלך הדייט ולא הבנו איך יכול להיות שהיה סקס היום אנחנו יודעים אחרי שראינו את התנפלות שלה על גב שעליו זה לא עבד כמו שזה עבד על איתן ופה היתה ההחלטה שלו לדבוק רק בדניאל ואפשר להעריך אותו על היושר הפנימי להבדיל מגב ופשוט יהיה לי חבל אם קרן וגב יזכו ואני יודעת שיש הערצה לאורטל אני פשוט לא מאמינה לה. לילה טוב

שלום בת העם../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה. (למה את רשומה בפרופיל כזכר?) בכל מקרה, אני מבינה ומסכימה איתך כמעט לגבי הכל. בעניין דניאל, שוב, אני לא יודעת לא ראיתי את זה, הרבה לא ראו את זה בכלל... לא נאמר שהיא עשתה את זה, אמרו שהיא דיברה על לעשות את זה. כפי שקרן ואתי דיברו על לעשות את זה בשיחת האמבטיה שלהן שבעקבותיה הן גם היו מועמדות. שבת שלום

בת העם

New member
גם לא נכון, לא היה לה עם מי לדבר היא היתה די

מבודדת ואם היא היתה מדברת עם אחת הבנות זה כבר היה חוזר אליה כבומרנג. ( תודה אני אתקן את הפרופיל) שבת שלום

קשקשה9

New member
אתה לא רואה?מהר להתחבר !

תפגין סולידריות עם הפורום ונסבול ביחד

בדיוק עכשיו אורן חיזק את דעתי שאתי מגיעה

לסיפוק לאחר ניקיון. הוא לא יודע שזוהי מחלה אובססיית ניקיון???

למעלה