שרשור לילה

noaxxx

New member
כנראה שכולם בערוץ 2... בגמר של הבישולים...../images/Emo3.gif

וזה לא שקורה משהו מעניין בוילה... כמה מפתיע

שאפולי

New member
../images/Emo29.gifשרשור לילה../images/Emo29.gif

אז איך זה שאנחנו פחות מ24 שעות לפני הגמר ומדבריפ פה על הכל חוץ מהתוכנית?

noaxxx

New member
את רוצה את התשובה הארוכה או הקצרה?

מקווה שאת הקצרה.. מ ש ע מ ם

noaxxx

New member
בינתיים משמיעים להם פנקס הקטן,קרן דומעת לעצמה

מעניין למה, היא לא אמורה להיות בשיא ההתאהבות והכיף??? וגם גב נראה די נוגה עם עצמו במיטה...
מה שזוגיות עושה לאנשים... נפלא

meytula

New member
אחרי גב וקרן הבנתי שאני ובעלי לא מאוהבים

ואיך זוגיות צריכה באמת להיראות
גב לא מבין איך יצא מהבור שחפר לעצמו.אדיוטטט

noaxxx

New member
../images/Emo2.gif

והיא מה הסיפור שלה? אגב, היא התחילה לדמוע בדיוק בקטע של הטקסט.. "פנקס הקטן אהב את הוד מעלתה אהב אותה כל כך...." במקרה שמתי לב.. חחחחח

meytula

New member
עצוב לי גם../images/Emo10.gif

עליה שהיא כל כך פאתטית,יום לפני המליון מדמה הצגה זולה ומבישה כאילו פגועה,אפילו היא לא קונה את הזיוף של עצמה ושיחררה חיוך קטן וממזרי

חחחחח מיטולה... כשאני רואה אותם

אני מאחלת לבת שלי, דניאל, זוגיות אחרת..... אללה יסטור ולהקתו. עצוב לי על קרן. היא נראית כמו פודל אומלל שממתין ליחס וקופץ על כל פירור שנותנים לו... וגב.... חה.... צ'רמר ממש
לא יאומן כי יסופר

meytula

New member
../images/Emo6.gif

יש לך טעם טוב שבשמות לילדים..
את מבינה שכל זה הצגה שלה לפני המליון,קרן המסכנה והבוכיה,תסתכלו עלי,כולם רוקדים ואני יושבת עצובה ודומעת בכח.פאתטית הזוייה

היא מסכנה גם בלי ההצגות שלה

ההצגות שלה הן רק תזכורת לכך שהיא נחש..... ומודעת למשחק לולא הטלנובלה סוג ב' שלה, הייתה אולי מקבלת אהדה על כך שהיא שטיח של גב. בחורה אומללה שרודפת אחרי מישהו שלא שם עליה וצמאה ליחס כמו מדבר סהרה בקיץ. והיא גם חושבת שהצופה קונה את ההצגה וכשהיא בוכה זה כאילו מזיז למישהו...

meytula

New member
לצערינו יש אנשים שקונים את ההצגות שלה

והם מכחישים את כל הרע שלה גם כשהוא מוצג להם מול העיניים.יותר קל להכחיש מלהודות בטעות,האגו האגו לולא הטלנובלה סוג ב' שלה היא מזמן כבר הייתה מודחת.הקהל כבר העמיד אותה להדחה וחבל שאיתן השאיר אותה,הוא מתחרט ויתחרט על זה כל ימי חייו חחחחחחחחחחחחח

וואלה אישי חחחח

החזיר אותה מהדחה. דביל...נאיבי.. לדעתי הקהל לא קונה. מדובר בחברים שלה מהברנז'ה, מדובר בהפקה ועוד כל מיני בעלי אינטרס. אני בטוחה שרובם חושבים 'לא ידענו שהיא כזאת פתאטית, אך חברה זה חברה'.

meytula

New member
נכון

אני בטוחה שהרבה מהמכרים לא ידעו שהיא כזאת,כמו ליהי למשל שלא מודעת עם מי היא מסתובבת בכלל

ela501

New member
אל תרחמו עליה מחר היא לוקחת ת'מיליון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יערה108

New member
קרו וגב לוקחים מחר את המליון דניאל ואיתן

נרדמו בשמירה והזוג המקסים עקף אותם בהליכה

puma141

New member
מיטולה את מה זה טועה.:)לדעתי דווקא גב קצת קיל

קילקל לקרן, ומי שמצביע גב קרן בעצם מצביע לה. לאישיות שלה בעיקר. לטוב הלב שלה, ודי עם ליז-שמענו, הבנו :) ליז סלחה והבינה שהכל אתי, קרן הצטערה מעומק ליבה בשלב מוקדם בתכנית! בחייך-לעומת דניאל שבשורה התחתונה ראינו מי היא. והזדעזענו עמוקות:)

למעלה