שרשור לילה

puma141

New member
סאן ממש לא:)קרן כזו מדהימה-שלמרותש היא יודעת

שזו אתי, כפי שליז ראתה מהבית, ליז-את קולטת? היא עו"ד, ויש עליה חכמה. היא הבינה מהשידורים שראתה בבית-שהכל אתי! קרן, כאדם בוגר, ומדהים שלוקח אחריות על מעשיו-יכלה בקלות לזרוק את הרפש על אתי.אבל לקחה אחריות.בעיני זה ראוי להערכה גבוהה ביותר!

קרן לא נטלה שום אחריות,לא על מה שעשתה ללירון,

לא על מה שעשתה לאיילת שגנבה את חברותיה הטובות ענבר ,וענתתחת ידיה בתקופה שאיילת הכי היתה זקוקה להן. קרן גם לא נטלה אחריות ולמה לא בעצם לאגואיסטית הזו על כך שחמדה את גב בזמן שחרתה הטובה כביכול בוילה ליהי מתוודה בפניה שהיא מתכננת עליו. וקרן גם לא התנצלה בפני אורטל אף פעם על כל המילים הקשות שריכלה עליה,אלא רק האשימה את אתי בדיסנפורמציה מוטעית. הכי קל להשליך הכל על הש.ג-אתי. לגבי ליז היא עורכת דין מצליחה כמו שאני פרופסור לפיזיקה. ליז התגלתה בתכנית לא כאדם בוגר אלא כילדה בת6. גם את ההתנצלות למצלמות של קרן לליז אני לא קונה,הכל קרה אחרי "חשבון נפש"עמוק שקרן עשתה בינה לבין הסמסים של ההפקה. קרן לא אמיתית בכלום לא ביחסים הרומנטיים שלה,ולא ביחסים החברתיים שלה בבית והכי יעיד על כך עצם הנתינה שלה לדניאל לפגוש את אימא במשימת האימהות ואי הנתינה לליהי.

sunflower11

New member
../images/Emo45.gif היא גם קראה לאורטל בת פרעה בגלל שהרגישה

מאוימת ממנה. היא ציפתה (משום מה:)) שלא יהיו לה מתחרות על איתן. היא אמרה (בפרצוף מרושע ועצבני): מה פתאום דניאל מעוניינת באיתן, בהתחלה ממש זה לא היה בחשבון.... ואיך פתאום נכנסה לסיפור גב' ריקודי בטן.... גם ההתנהגות שלה כלפי ליז נבעה מקינאה - היא ישר סימנה אותה כי ראתה שהיא בחורה שיש בה הכול.

24שעות1

New member
דניאל -קראה לאורטל תת רמה

איך איתן לקח את התת רמה הזאת לדייט שכחתם?

sunflower11

New member
קרן לקחה אחריות כי היא יודעת שאנחנו רואים

הכול ואין לה דרך לברוח מזה וגם כי היא יודעת טוב מאוד שיש לה חלק לפחות שווה לזה של אתי. גם הצחוקים על לירון זה אתי? גם התכנון שלה איך להפיל את דניאל? גם האמירה שלה לאתי וליהי שהן (ה-3) חייבות להישאר יחד עד הגמר? גם הפרצוף המרושע שלה זה אתי? קרן גם דחפה את ליהי לזרועות בן כדי להוציא אותה מהתחרות עם איתן. מה גם שאל תשכחי שמאז ההעמדה להדחה של ציר הרשע קרן החליטה לשחק את הטובה והנחמדה והמסכנה. אדם טוב הוא טוב תמיד והוא גם בורח מרוע. אורטל כאדם טוב זיהתה שה-3 עשו לינץ' על ליז, היא לעולם לא היתה לוקחת חלק בדבר כזה. קרן גם אמרה בת.ז. שבביה"ס היא היתה רעה (ונשארה). וגם במשימה האחרונה היא אמרה "גם אני קצת ילדה רעה". היא ממש לא טובת לב ונחמדה וממש לא תמימה. מה גם שיש לה תכונות שליליות נוספות.

adiyon2

New member
אני לא חושבת שהוא מתחרט

כי היא די עושה הצגות והרי הם לא רואים את הפרצוף האמיתי שלה. אם ישאלו למה התרחקה מכולם, היא תמיד תמצא את מי להאשים ולצאת מסכנה.

adiyon2

New member
חייבת להגיד משהו

עוברת אורח את כותבת שקרן משחקת, אחרים כותבים שגב משחק (גם אני חושבת כך), מה אתם חושבים יהיה אחרי הזכייה הצפויה שלהם? לא מבחינת הזוגיות, בטוח שהם יפרדו. אני מאוד מתוסכלת מהעובדה שהם יזכו (אני יודעת שהם עוד לא זכו, אבל זה די ברור), ומסתבר שכן קונים את ההצגות שלהם. אז מה אתם אומרים על זה? מצטערת ממורמרת בקטע הזה.

poseidon111

Active member
הם לא היחידים שעובדים על אנשים תמימים

ומצליחים בכך.אלו החיים.אכזבות ותסכולים מעין אלו מזומנים לנו גם בעתיד.לא כל מה שאנו מאמינים בו או לו,אחרים גם.

אין לי ספק בכלל שאחרי ה'זכיה' או אי זכיה

תתפרסם הודעה בזו הלשון 'גב בחור מקסים, קרן בחורה מקסימה, יש בינינו חברות טובה, אנחנו רוצים דברים שונים בחיים לכן הגענו למסקנה משותפת שהזוגיות בינינו לא תצליח. אנחנו אוהבים אחד את השנייה ורוצים רק טוב אחד לשנייה' זהו. אחרי שבוע מצלמים את גב עם החברה שלו לשעבר ואת קרן עם בחור אנונימי תוך ציטוט 'הפעם זו אהבה אמיתית. אמרה קרן'. כל כך שקוף והזוי. שגם אם ינסו לעשות הפוך על הפוך. זה יהיה כמו אילה וסער. הסלידה תגדל בחוץ.... והמרחק יגדל איתה

andy181

New member
דווקא אני חושבת שהם יעמידו פנים שהם זוג

לאיזה חודש כדי לא לבאס ישר את כל מי שסימס להם...

גייל 7

New member
חייבת להגיד משהו - על אורן ....

השעה 00.44, דניאל רוחצת כלים .... דניאל חולה, לוקחת כדורים, הלכה לישון והתעוררה מהרעש שעשו אורן, אורן, אורן, וכל השאר ... זה לא היה אורן שתקף את דניאל על הפלישה שלה למתחם הבנים ??

עכשיו התחלתי לראות.. מתי קרן עשתה כלים

בפעם האחרונה? פרזיטית! רק לעשן בשרשרת ולשתות קפה היא יודעת. איכססס לא רוצה לתאר את הריח שיש לה. מזלה שגם גב בטח מריח כמו מאפרה.

קשקשה9

New member
גייל ../images/Emo24.gif את צודקת../images/Emo45.gif

לא פלא שהוא התחבר לגב מקווה בשביל אורטל שתתעורר ותמצא גבר שידע להעריך אותה ולעשות אותה מלכה שלו

גייל 7

New member
דניאל יושבת לעשן,

נטולת פוזה, הכלים רחוצים והיא לא ממומרת ... השנייה, מה שמה, עוד הספיקה לדפוק וואחד פוזה נוגה למצלמות ולקהל אוהדיה הדומים לה ... בהחלט מגיע לאורטל בן זוג כמו שצריך במקום הטמבל הזה ...

גייל 7

New member
רק על האנרגיה

שהיא מוציאה על הצחוק המזוייף שלה מגיע לה 2 מליון ...

למעלה