שרשור לילה

puma141

New member
מיטולה זה השתנה כי הבינו כמה קרן גדולה.כמו

הכתבת בוואלה, שאהדה את דניאל-ועברה לקרן כי הבינה מי היא מי.האופי של קרן זה מה ששינה הכל:) לא גב. לגמרי לא

meytula

New member
דידי אם את מאמינה בשקרם האלה שיבושם לך

דניאל הרסה להפקה את כל התוכניות ולכן הם נגדה.הם ניסו בצורה מאוד פאתטית להוציא את איתן עם קרן לדייט בתקווה שהסקס יציל את מה שכבר נראה חסר תקווה,אבל גם זה לא הלך להם אז הכניסו את גב

puma141

New member
דניאל ואיתן הרסו את התכנית-מסיבות אחרות בעיני

הם הכניסו את גב בגלל האכזבה הגדולה מהרווק המזדקן והעייף איתן.הרי זה כתוב היה בכל מקול מיטולה. מה את מכחישה:) מצחיקה את!לא היה רייטינג, לא היה עניין-כלום. אז הכניסו את גב. ואז קפצה התכנית. הדייט של קרן ואיתן,התפתח על פי איתן. הוא השלה את קרן מהתחלה-ועד הסוף! לא ההפקה הכריחה אותו לשכב עם קרן-הוא החליט. וכבר כתבתי על כך הרבה מאוד. זו דעתי מיטולה. אני מאמינה לאמיתות של עצמי, אל תקראי לי שקרנית. בטח שלא משקרת לעצמי

עובדתית הרייטינג לא קפץ מעולם מאז כניסתו של..

גב,אז נא לא לסלף. אולי תכנית אחת הרייטינג עלה במקצת אבל לא יותר מאחוז שניים,להיפך מספר תכניות הוא רק ירד וירד.

האופי של קרן השתנה בדיוק בנקודת זמן אחת..

ההעמדה להדחה של חבורת הזבל-קרן,ליהי ואתי.לא אתפלא אם ההפקה בעצמה בחרה להעמיד את קרן,כדי לגרום לה לשנות את התנהלותה. מאותו רגע קרן התקרבה לענבר,התרחקה מאתי לא בהדרגתיות אלא בבום.כנ"ל ליהי. זה לא נקרא אופי.זה נקרא חלקלקות,והשתנות לא למען העצמי אלא למען הצופים והתדמית. קרן לא בעלת אופי,כי בעל אופי לא משנה את עורו לפי צבע היום,לא משנה את כנפיו לפי כיוון הרוח,אלא עומד איתן בדעתו וכיוונו. קרן חסרת אופי,כי היא תמיד נדבקת לדמויות גבריות כדי לחזק את אופיה הרעוע והשברירי.

אם כבר לליהי יש יותר אופי משל קרן.לפחות אצל

ליהי האופי החלשו והמושפע שלה לא משתנה הוא יציב לאורך זמן.

thisisme4

New member
לא קונה את ההצגות של קרן ואפילו כועסת

על קרן מאוד, לא אהבתי אותה מתחילת התוכנית, היא כל הזמן ריכלה ולכלכה על דניאל בזמן ששתיהן התחרו על איתן. אחרי שאיתן זרק אותה , והיא היתה ללא בן זוג, אהבתי אותה בדיוק לשתי דקות. מאז שגב נכנס והיא כל כך בקלות אוהבת אותו, אין לי מושג אם זה נכון או לא, אבל אני כועסת עליה ורותחת עליה שהיא עושה עוול לכל המין הנשי בהתרפסות שלה מול גב. רותחת עליה! אולי אני לא כל כך דוגמא כי אני קצת ביצ'ית לבנים, אבל למשל בסיטואציה שראיתי את גב יושב בחדר לבד אחרי שהיתה תקלה טכנית בשידור של מחזור חסר חשיבות של משחק פוטבול ובועט ברהיטים ואת קרן עומדת מול הדלת בחשש ובדחילו ורחימו, מצאתי את עצמי מתעצבנת וחושבת מה אני הייתי עושה בסיטואציה דומה: הדבר הראשון שעלה לי לראש, אולי לא הכי יפה בעולם זה להכנס אליו ולצרוח עליו שהוא ילד קטן, שיתבגר, שיפסיק לבעוט כמו מטומטם ברהיטים ויתנהג כמו בן אדם וייקח את זה בקלות, כי מה לעשות, אנחנו לא מקבלים מה שאנחנו רוצים כל הזמן. ולהעמיד אותו על מקומו, שיפסיק לעשות מעצמו אידיוט מושלם ולהוציא אותו מזה. בטח לא להתרפס בפניו ולפחד להכנס לחדר שלו.

thisisme4

New member
חחחח מקל סנוקר בראש

אז הייתי לוקחת את אחת הכורסאות ודופקת לו בראש בחזרה. שעצבנים אז עצבנים... גם אני יכולה להיות עצבנית ואלימה מאוד.

עזבי עם אנשים מתוסבכים כמוהו לא מתעסקים

פשוט לא נכנסים לזה מלכתחילה.. הוא הרי הראה את כל הסימנים להתנהגות שלו מההתחלה. היא פשוט רואה כסף ומוכנה לסבול את זה.

adiyon2

New member
ואז היה דופק לך וואחד כאפה ומעיף אותך לקיר

למה את חושבת שהיא לא העזה להכנס. היא פשוט פחדה. כולם בבית פחדו ממנו. הוא הרי איש אלים, מילולית זה מה שאנחנו רואים. הוא כנראה יודע את זה ולכן מסתגר בלופט, שלא יתפלק לו על מישהו.

thisisme4

New member
כנראה אתם צודקים - לא היינו מסתדרים ../images/Emo6.gif

אין לי סבלנות לטיפוסים כאלה. אבל כל הכבוד לה
שהיא מוכנה להשפיל את עצמה, להיות בדאון כמעט תמידי, במקום לשמוח ולצחוק עם החברים שלה שהיו איתה עד לא מזמן, בשביל הכסף. עבודה זו עבודה. רק חבל שכולם רואים ונגעלים.

adiyon2

New member
לא כולם יש הרבה (למעלה מ-50% מהמצביעים)

שחושבים שיש כאן זוגיות אמיתית ויפה.

קשקשה9

New member
לא מחייב

המצביעים הם קרובים של..... הם נמנים על בעלי ההון בארץ ..... גם ההפקה לוקחת צד......

adiyon2

New member
צודקת ושכחתי את כל אלה שציינת

אבל תסתכלי בםפייסבוק של וואלה סלבס, קרן מקבלת תגובות מדהימות ברובן.

sunflower11

New member
אפילו קרן לא הפילה הכול על אתי, אלא הודתה

שהיה לה חלק מלא בזה. קרן היא אותה קרן, היא פשוט שינתה אסטרטגיה. בכול אופן היא אדם שמעורר אנטגוניזם ולא אמפתיה. גם את דניאל אני לא מחבבת.

למעלה