שרשור לילה

לונדרון

New member
../images/Emo12.gifאופס...שכחתי

אם לא היה מובן מהתגובה הקודמת, אז אני מסכימה איתך רינת
מתמודדים לא מעטים נכנסו לאח הגדול בכדי לקדם אג'נדה מאוד מובהקת , אבל במחשבה שניה, הזוכים באח, ככל הזכור לי, לא היו מאנשי האג'נדות. אז אולי זה לא רלבנטי לתוכנית ריאליטי מהסוג שמצולם 24/7, ומה שקובע בסופו של דבר זה רק האינטראקציה עם שאר המתמודדים, שמכתיבה את העמדה להדחה והאהדה של הקהל. זה אולי פחות מעניין לצפייה ממושכת ושטחי ונדוש ומשעמם, אבל זה גם מעין מתכון להישרדות במקרה הזה ----

רינתי77

Active member
מסכימה! נכון שהזוכים לא היו בעלי אג'ינדה

דווקא, אבל היו בעלי התנהלות כלשהי שאיפיינה אותם והכתיבה את היחסים עם האנשים האחרים, שלפחות לחלק מהם כן הייתה אג'ינדה. כמו כן, העובדה שהאנשים היו בעלי גילאים שונים, באו מרקעים שונים והיו שונים( לפעמים באופן קיצוני) בדעותיהם, היא כשלעצמה הבטיחה שיהיה אקשן ועניין.

noaxxx

New member
תודה לונדי

כשאת כותבת: "אבל במרבית הזמן, רוב הבנות כלל לא היו במשחק על הרווק ולכן היה מצופה שהן ינסו לפחות להרשים בצורות אחרות את הבנים ו/או אותנו." אז, כשכתבתי שזה מוזר שאחרי 3 חודשים אין לנו מושג מה הדיעות שלהם, לא התכוונתי שהעניין הוא להרשים אותנו אלא במובן הכי בסיסי, לנהל שיחות כדי להעביר את הזמן, בשבילן. וגם, אני לא חושבת שמי שהיתה מעורבת במירוץ על ליבו של הרווק היתה פטורה מזה. זה לא או..או. זה אמור היה להיות גם וגם. ושוב, בגלל שהליהוק התמקד בעיקר בבחורות שיהוו אופציה רלבנטית לאיתן, ושייראו טוב בבגד ים, זה כנראה התנגש עם הרעיון שהן גם יהיו מעניינות בתור בני אדם, או שזה היה להם פחות חשוב. באח, זו הדרישה היחידה שלפיה מתקבלים לתכנית!

KEEK

Member
לילה אחרון בוילה מסמל את כל העונה

שיעמום. הרווק הולך לישון ראשון, עוד לפני כיבוי האורות...

tg151

Well-known member
לא אכפת לי מי יזכה רק לא דניאל ואיתן

לא אכפת לי אם אורטל או קרן וגב יזכו, אני רק לא רוצה שאיתן יזכה, כזה דביל ומשעמם. ובמיוחד אחרי כל המצעד של בן דפקט הזה שכל כך רוצה שאיתן יזכה, רק בשביל זה אני רוצה שאורטל או קרן וגב יזכו. כדי לראות את הפרצוף של בן ויוני. ליהי, ליהי אין בכלל מה לדבר, זה ברור שאין לה סיכוי. אז אני מקווה שזה יהיה בין אורטל לגב וקרן. אני ממש לא רוצה שאיתן ודניאל יזכו.

כשדניאל עצבנית יש לה הטיית ראש

מעצבנת כמו שהיא עשתה עכשיו כשהפריעו לה לישון, נראה לי שהיא נדבקה מאיתן במחלת הזיקנה, מה קרה? היום היום האחרון רוצים קצת להינות

puma141

New member
מה נו? היא מטה את הראש אין לה בכלל

שיווי משקל. רוצה שהיא תיפול?תתגלגל? תשבור משהו?:)אני לא בוחרת בה-כי אין שיווי משקל בכלל

חיכיתי לפואנטה... מטה את הראש ו???

למה זה קשור??? קרן משחקת עם השיער כשהיא מחכה שגב יתייחס אליה. נו? אז מה זה קשור? אז היא משחקת עם השיער... אז דניאל מזיזה את הראש. נו?? אגב, כשאני אוכלת הלסת שלי זזה... את לא בוחרת בה כי אין לה שיווי משקל? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק בשביל זה היה שווה להכנס לפורום הזה

puma141

New member
עוברת לא לדניאל-אין לה שיווי משקל והיא לא עוש

עושה כלים! למה שאבחר בה?

pink panther7

New member
קצת סוטה לראות אותם ברביעיה על המיטה

אורטל אורן בן (הלא סקסי) והסוסיתא

למה בן לא סקסי?

אני לא גיי וכנראה גם לא מבין ביופי גברי, אבל בן נראה לי גבר נאה מאוד, בבקשה תסבירו מה לא מושך בו

למעלה