שרשור לילה

נוצר טרנד אצל המלהקים-נרקומנים שלעבר בתכניות

ראלטי,התחיל עם פרידה,נמשך עם גב,ועכשו אבי. כמו בכל דבר בארץ,אחד מתחיל משהו,השני מיד מעתיק.אין חדשנות וחשיבה פורה עצמית. מעניין מה הטרנד הבא,אסיר מורשע?

noaxxx

New member
לדעתי הטרנד הכי גדול התחיל מבובליל

מאז כל תכניות הריאליטי מנסות לשחזר את ההצלחה, למרות שלא זכה. אני מניחה שאת הדוגמאות לזה אתה מכיר :)

קשקשה9

New member
אבי זכה במאסטר שף מגיע לו בגדול

מצא את ההבדלים בנו ובין המזוייף שהכניסו לדור.........

zabcde

New member
תוכלו לכתוב את שירי הפרומואים של כולם?

אגב, מאז שנכנסו לווילה איתן וכולם שרים את rolling in the deep..

מחר גב יזכה ב400 אלף שקל,

ה-400 אלף שקל הכי קלים שמישהו אי פעם קיבל. נכנס חודש לסיום, בדק את השטח לראות מי הבחורה הכי אהובה על הצופים(ולא עליו),את ליהי פסל ישר כי ידע שהקהל מעמיד אותה להדחה כל הזמן, אז זגזג בין קרן לחן, ואז הגיעה ההעמדה להדחה שטרפה את כל הקלפים, הקהל העמיד את חן להדחה ואת קרן לא!(לאחר שטיפת מוח של ההפקה על הצופים במשדר המרכזי). ברגע שקרן לא הועמדה להדחה גב "התאהב" בקרן, וזהו.

הקטע שהיה הכי שקוף שמשהו שם לא מתנהל כשורה זה

שדניאל חבר של גב נכנס לביקור אחרי שגב היה בדיכאון קשה ורצה לצאת (הוא גם סיפר לבנים), ובפעם הראשונה שנכנס אורח לוילה וכמעט ולא מראים אותו. ובסוף שהוא יצא עם גב לשער הראו שדניאל מדבר איתו וומנשק אותו ולא היה ווליום בכלל. שם הבנתי שדניאל זה שמושך בחוטים...

KEEK

Member
הבנים מסכמים תקופה

ואורן, ששכח בתור מה הוא נכנס לוילה - "למרות הקשר עם אורטל, ולמרות שאני קשור לגב, אני הכי רוצה שאתה תזכה" וואו באמת תודה.. טמבל

KEEK

Member
יוני לבן "אני חייב להיות בהופעה שלך"

בן: "אם יהיה לי זמן"
לא סיפרו לו שכבר סגרו לו תאריך בקיסריה?
הם כל כך חיים בסרט..

talibatata

New member
אורן מתחיל לאבד כיוון, הוא כנראה שכח לשם

מה הוא נכנס לוילה. מזל שזה נגמר מחר.

לונדרון

New member
../images/Emo41.gifנוע'לה -המשך הדיון על חוסר העניין בתוכנית

ראשית כל, שאפו על התגובה המושקעת שלך מהשרשור הקודם בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2264&MessageId=155977398 אנחנו חוזרים לקונספט הבעייתי של התוכנית, שמיקד למעשה את עיקר השיחות וההתנהלות בוילה סביב האינטראקציות בין הבנות ובינן לבין הבנים ובעיקר "הרווק" וסביבו, ולא הותיר מקום רב ללמוד יותר על דעתן ודעותיהן של המתמודדות על כל מיני נושאים אחרים. אבל במרבית הזמן, רוב הבנות כלל לא היו במשחק על הרווק ולכן היה מצופה שהן ינסו לפחות להרשים בצורות אחרות את הבנים ו/או אותנו. בסופו של דבר, בנות שהרשימו צופים בראשית הדרך, דווקא משום שלא השתתפו בערוץ המשחק על לב הרווק (מכל מיני סיבות), כמו ענבר וענת למשל, אכזבו מהבחינה הזאת (ענבר בגלל איילת וענת משום שלא מיצתה את הפוטנציאל שלה בתוכנית). מעבר לכך, אם חושבים על זה, עיקר הרושם של הצופים על המתמודדות הסופיות נבנה על היחס שלהם כלפי אחרים בכל מיני סיטואציות קיצוניות.

רינתי77

Active member
לונדי, בנושא הזה עניתי לך בהודעה בשרשור

הקודם לפני שהתחיל מאסטר שף. ראית?

לונדרון

New member
רינתוש, העלית נקודות מאוד מעניינות

התגובה שלך בשרשור הקודם בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2264&MessageId=155976449 לגבי המחסור במתמודדים מבוגרים יותר (בעלי ניסיון חיים, דעות ותפיסת עולם מגובשות יותר) וחשש לבטא עמדות אישיות בנושאים ברומו של עולם (או התגוננות יתר, או מודעות יתר למצלמות שייתכן ועורר חשש לבטא אג'נדה) - אולי ההפקה סמכה יותר מדי על הבנים, בשנות השלושים לחייהם, שיתנו לכך מענה ולפחות הם לא יחששו להתבטא כי מעמדם מעולם לא היה בסכנת הדחה. גם שההפקה ניסתה ליזום נושאי דיון אחרים, זה התברר ככשלון חרוץ (רק מס' דוגמאות לתזכורת: מתי התחוללה מלחמת ששת הימים, מי היה רה"מ הראשון במשימה לעוף על הבריכה והסכסוך במשימה שהזקינו אותם ב-50 שנה).

רינתי77

Active member
תחושתי היא שההפקה מראש כיוונה למשהו אחר

העניין שהם חשבו לעורר בצופים לא קשור לאיזשהו עומק של המשתתפים השונים ולהיותם של אלה אנשים מעניינים שיש להם משהו לומר( בכל נושא שהוא...) אלא הם קיוו שהאינטראקציות ביניהם הן אלה שיספקו את העניין. כלומר, האקשן אמור היה לבוא מהניצוצת שהיו אמורות לעןף בין הבנות במלחמה על ליבו של הרווק והניצוצות בין הרווק/רווקים לבין הבנות. זה, כידוע, לא צלח....

למעלה