שרשור לילה

ela501

New member
זה היה צפוי מתחילת העונה שאבי יזכה

הלוואי ויצליח,מגיע לו

ערב טוב לכולם,האמת לא עקבתי כל היום למעט..

הצצות פה ושם וממה שהספקתי לקלוט הבאים העלימו כליל את גב וקרן ואיתן ודניאל. רק בן וליהי ודגש חזק על אורטל ואורן נצפו היום על המסכים. יש לי תהייה ביני לבין עצמי האם שיר הנושא של הפרומו של דניאל ואיתן מבשר על הפסדם הצפוי:WE COULD HAVE IT ALL. חחח ממה שראיתי בשעה האחרונה גב נראה מיואש לחלוטין וגמור מחכה לרגע שבו יוכל לנעול את הדלת של הדירה שלו ולא לשמוע "גב" מקרן. האם זכייתו של נרקומן לשעבר-אבי בראלטי אחד מבשרת על הבא?

noaxxx

New member
דווקא את ליהי לא כ"כ הראו

לפחות לא מאז אחה"צ. התמקדו באמת באורטל ואורן, דניאל ואיתן.. ובין לבין הראו את גב וקרן.

כמה שפחות זמן מסך על קרן וגב רק עוזר להם..

גב בקושי מושך את ההצגה עד לסוף,הוא ממש בטיפות האחרונות שלו. מחר אני מעריך שהוא יקבל בוסט של אדרנלין לקראת ה$$$ הצפויים. גם הטקטיקה היותר מידי שקופה של לשחק אותה הדחויים\מסכנים של הבית לא כל כך אפקטיבית יום לפני. יותר מאשר איתן,דניאל והחברים האחרים מתרחקים מגב וקרן הם בחורים להתרחק יותר בעצמם כסוג של אסטרטגיה. מאוד עצוב לי לחזור שוב על כך שאלו הזוכים שלנו מחר. כרגע להערכתי הנצחון אצלהם בכיס ברמה של 90%.

noaxxx

New member
אני גם חושבת ככה.

וכתבתי מוקדם יותר היום שהם ממש מסמנים
על כל מה שהם ראו בעבר בתכ' ריאליטי, ושהקהל אוהב לראות. הרומן המתפתח לאיטו... ואיתו הנשיקה שלא היתה... (כדי להחזיק את הקהל במתח) קרן אמרה לו שהיא אוהבת אותו...(העיקר שהמצלמה תפסה את הרגע..) עכשיו הם מתמקדים בעיקר בפיצול שלהם מהוילה, (הרי הקהל אוהב מחנות..) הלוואי והם לא יזכו אבל לצערי זה מה שכנראה יקרה בסוף.

talibatata

New member
מבחינתי התכנית כבר הסתיימה

יש זוכים, מחר זה רק הענקת הפרס.

מה שיותר מעצבן מהזכייה הצפויה שלהם,היא העובדה

שחלק גדול מהתופים שצפו במשדרים המרכזיים באמת חשובים שהם מנודים,ובאמת חושבים שהם מאוהבים.זה האבסורד. ומה שיותר מעצבן שזה יימשך גם בצאתם,כי ההפקה ואנשים מטעם גב וקרן ידאגו לפמפם את הזוגיות המזוייפת הזו כל יום באייטמים סתמיים. רק קומץ קטן מאוד שאני מכליל את הפורום הזה ברובו,יודע את האמת והאמת לגבי קרן וגב.

talibatata

New member
תאמין לי שבוע אחרי הסיום אתה לא תשמע

עליהם הם יעלמו. וטוב שכך.

noaxxx

New member
אז אני רק אומר לך ש..

כנראה שיש עוד כמה שפויים שרואים את האמת גם בלי לצפות בשידור הישיר. אחותי היא אחת מהם, מסתבר שהיא חושבת שדניאל ואיתן צריכים לזכות ושהזוגיות שלהם מקסימה, אורטל מקום שני ואת קרן היא לא סובלת. והיא גם לא חושבת שיש שם בכלל זוגיות ושגב פשוט דוחה. ושוב, היא רואה רק את הפרקים בערוץ 10.

לא איתן מעניין ולא גב,אבל את תקבעי שהרייטינג

של התכנית עלה עקב כניסתו של גב או בגלל מערכת היחסים של קרן וגב. כי זה פשוט לא נכון.

מבשרת מבשרת. על ערוץ 10 מבשרת....

בוא להשרדות, לא תזכה, ניקח אותך ל24/7 ונריץ אותך לזכייה. לא תצליח, נריץ אותך למירוץ למיליון. אם לא תצליח ניקח אותה לאחד נגד מאה. מה? זה ערוץ 2?הההה אנחנו פסיכים נכון ערוץ 10 הכל כלול

לואיזה7

New member
יכול להיות שזה מבשר משהו. ערוץ 10 הרבה פעמים

מנסים להעתיק מערוץ 2. ייתכן שגם כאן יעתיקו............. וגב יזכה...

למעלה