ידעתי שבסוף נגיע למקורות, אם כי אני בספק אם 24/7 הדור הבא הוא חלק מהתכנית האלוהית...
ר רינתי77 Active member 25/9/11 #53 ידעתי שבסוף נגיע למקורות, אם כי אני בספק אם 24/7 הדור הבא הוא חלק מהתכנית האלוהית...
S snake2000 New member 25/9/11 #35 בן שר שיר מזרחי לאורן שהוא אידיוט אני לא יודע מי משניהם אידיוט אבל בן לא יודע לשיר מזרחי.
S snake2000 New member 25/9/11 #37 התחיל טורניר שש בש בין יוני לאורן אבל לא מראים את הלוח. רוצים שהקהל ינחש.
E efratit7 New member 25/9/11 #42 אוהדי אורטל-אם באמת איכפת לכם שהיא תזכה אז כל אחד מכם חייב לסמס לפחות כמה עשרות סימוסים- לסמס פעם או 3 פעמים זה לא יספיק בשביל להביא לה את המקום הראשון
אוהדי אורטל-אם באמת איכפת לכם שהיא תזכה אז כל אחד מכם חייב לסמס לפחות כמה עשרות סימוסים- לסמס פעם או 3 פעמים זה לא יספיק בשביל להביא לה את המקום הראשון
T talibatata New member 25/9/11 #49 ערב טוב לכולם, תגידו היום זה הגמר? משום מה אני צופה עכשיו ונראה שהכל כרגיל, השיעמום חוגג, והזוג המלכותי משחק סנוקר, באמת יש גמר היום?
ערב טוב לכולם, תגידו היום זה הגמר? משום מה אני צופה עכשיו ונראה שהכל כרגיל, השיעמום חוגג, והזוג המלכותי משחק סנוקר, באמת יש גמר היום?
S snake2000 New member 25/9/11 #51 ההפקה לא זוכרת שיש גמר היום הם הראו לנו קודם טורניר שש בש בלי להראות את הלוח ועברו לטורניר סנוקר.
ר רק היום בניק שונה New member 25/9/11 #60 אם מסמסים לזוגות וזה כפול בהצבעות אז איך אורטל או ליהי שהן לבד יזכו להרבה סמסים? ניראה לי קצת לא הוגן, לא? בהצלחה לקרן-גב ואורטל-אורן אם דניאל ואיתן יקחו אני אהייה מאוכזבת עד מאוד ואדע שזה מכור. אה, לאבא שלה יש אתר להימורים, זה לא אומר שיהמרו באתר שלו ויצביעו לאיתן ולדניאל?
אם מסמסים לזוגות וזה כפול בהצבעות אז איך אורטל או ליהי שהן לבד יזכו להרבה סמסים? ניראה לי קצת לא הוגן, לא? בהצלחה לקרן-גב ואורטל-אורן אם דניאל ואיתן יקחו אני אהייה מאוכזבת עד מאוד ואדע שזה מכור. אה, לאבא שלה יש אתר להימורים, זה לא אומר שיהמרו באתר שלו ויצביעו לאיתן ולדניאל?
S snake2000 New member 25/9/11 #64 בוחרים את מי שרוצים. אני בחרתי בדניאל אבל לא בטוח שלזוגות יש יותר אוהדים. אם הקהל הרחב לא מצביע ורק המשפחות מצביעות תלוי למי יש יותר אנשים במשפחות שמוכנים להוציא כסף.
בוחרים את מי שרוצים. אני בחרתי בדניאל אבל לא בטוח שלזוגות יש יותר אוהדים. אם הקהל הרחב לא מצביע ורק המשפחות מצביעות תלוי למי יש יותר אנשים במשפחות שמוכנים להוציא כסף.
י יהודי31 New member 25/9/11 #77 אם זה בא זה כבר טוב.. אצלי הוא לא רוצה לבוא.. /tapuzforum/images/Emo10.gif