שרשור ערב

talibatata

New member
גם אלי הוא לא רוצה לבוא, אבל אני מחכה

לאראלה שתתקשר אלי אולי משם תבוא הישועה.

אם מסמסים לזוגות וזה כפול בהצבעות אז איך

אורטל או ליהי שהן לבד יזכו להרבה סמסים? ניראה לי קצת לא הוגן, לא? בהצלחה לקרן-גב ואורטל-אורן
אם דניאל ואיתן יקחו אני אהייה מאוכזבת עד מאוד ואדע שזה מכור. אה ושאלה: לאבא של דניאל יש אתר להימורים, זה לא אומר שיהמרו באתר שלו ויצביעו לאיתן ולדניאל?

snake2000

New member
הביאו להם פיצה מהפיצריה ליד

הם אוכלים ומתכוננים לברוח מהכלא שלהם כשירשו להם.

אורקט

New member
מוזר שדוקא לאורטל אמרו שחושדים בה

שהתקרבה לאורן בשביל לשרוד היא היחידה שנשארה רק בזכות הקהל ולא בזכות הפמליה נראה לי שהשאלה היתה צריכה להיות מופנית לליהי

talibatata

New member
זאת בדיוק הסיבה שהכניסו את גב, עבור קרן

בלבד, להשאיר אותה במשחק.

goodpink

New member
ולמה הם רצו את הפייבורטיות שלי בחוץ בין היתר

מאחר והן הפריעו להם לתוכניות שלהם. העיתוי של הכניסה של גב העובדה איך שהם ערכו את התוכניות ההדחה הן של איילת והן של ענת בצורה מסויימת. הן העובדה שהם נתנו לווילה להצביע בדיוק משבוע שהם ידעו שגב עומד להיכנס. הם לא רצו בנות שיכלו להפריע להם לתוכניות שלהם

sunflower11

New member
../images/Emo45.gif כול התכנית היתה הרצה של קרן למליון וכל

השאר ניצבים.

המכורה11

New member
לירון וויצחן המטמטמת שאלה שאלה לא נכונה

את אורטל הייתה צריכה לשאול את חברתה קרן איזה שרלילה היא שעברה ושכבה עם שני גברים בראלטי כול מה שאמרה אתי נכון ממש בא להקיא כשרואים אותה

לונדרון

New member
:-../images/Emo6.gifעכשיו זה כמו להמתין לטיסה בלי הדיוטי-פרי

אז החלטתי לעוף למקום אחר עד המשדר
...בהצלחה לכולנו
ואל תשכחו לקחת את החיים באיזי מתוק

goodpink

New member
לירון וייצמן שוב מראה שהיא לא אובייקטיבית

כמו בתוכניות האחרות שהראו את זה שהכתבות של גיא פינס מכוונות לפייבורטיים של ההפקה וגם של לירון ויצמן גם הפעם מה היא אומרת לאורטל שהיא עם אורן כדי להגיע לגמר המתמודדת שהלכה לבד לגמר שאלה יותר נכונה לקרן או לליהי לא לאורטל מגמתי ביותר

"גברת וייצ" הפוסטמה../images/Emo46.gif

במקום לשאול את השאלה הזאת את ליהי ,שואלת את אורטל- זאת שמעולם לא העומדה להדחה ע"י הקהל, זאת שרק לאחרונה פיתחה קשר עם אורן....ואין לי ספק שזה נעשה במכוון היות והיא סוג של חברה של קרן...אפסונית!

שמעתי נכון?

גיא פינס אמר תיכף נראה את איתן ודניאל, הם יוצאים משם הערב עם אהבה אבל אולי בלי המליון...

למעלה