שרשור ערב

meytula

New member
../images/Emo10.gif

אם לא הם לפחות שאורטל תיקח אוףף הוא לא סתם אמר את זה,רואים שהוא התכוון לזה ואמר את זה בביטחון מלא אני עדיין מנסה להישאר אופטימית

talibatata

New member
הכל כבר סגור יש זוכים, הערב זה רק טקס

הענת הפרס לזוג הכי הזוי בתולדות הראליטי.

יהודי31

New member
הקרב נראה בין אורטל וקרן..

וזה גם הגיוני לפי 2 ההדחות האחרונות.. דניאל ואיתן יצאו מהמשחק ברגע שהצהירו אהבתם אחת לשני..

talibatata

New member
תשמעו בדיחה גב אומר שקרן עצורה, אלק

עוצרת את עצמה, הרג אותי מצחוק.

sivan513

New member
גם את גב ../images/Emo3.gif

דורין אמרה שהוא בא בשביל המיליון ואין שם אהבה אגב, איזה בגדים מזעזעים יש להן לגמר
לא הביאו להן שמלות?

מיטולה, אני לא חושבת שפינס רמז למשהו

יש מצב שזה נאמר כדי לשמור על המתח וגם כדי לסחוט עוד אסאמסים כמובן....מצד שני זה ממש לא ברור שאיתן ודניאל יזכו...אני ממש חוששת מהחמ"ל של משפ' שחם-פשטי, במיוחד אבא של גב... נקווה לטוב...

sivan513

New member
קרן כזאת פתאטית

אפילו בראיון עם גיא פינס... איזה צחוק מזוייף כמה היא מוכנה להשפיל את עצמה בשביל המיליון היא וגב מתאימים, שני תחמנים

niva99

New member
רק להשפיל בשביל המיליון?

יש אנשים שהיו מוכנים לעשות דברים הרבה יותר חמורים מהשפלה עצמית עבור סכום שכזה. [ ואני בכלל לא נמנית עם תומכי / חובבי קרן].

sivan513

New member
אבל היא אפילו לא יודעת אם היא לוקחת

זה הכל בגדר אפשרות... היא בכלל הייתה מועמדת להדחה לפניי שגב הגיע

niva99

New member
היא פועלת בהתאם לאימרה הידועה

מי שלא מעיז - לא מתיז (שמפניה).

izmeral1

New member
קרן שחם העתקה בורה של להיא גרניר.........

לא הבנתם ההפקה נלחמה להשאיר אותה למען מס 2. כי כך הם רוצים בחורות עם ביצים. ולא העדינות נפש? התפקיד המרכזי ניתן לה עוד לפני הכניסה של גב . מהמסימה של הכלבים היא בפנים למען ההפקה-כנ"ל ההפקה למענה. והאשים הטובים דעת הקהל קביל עינוי. לסבול אותה ואת הכול למצלמה. למה היא דמוה לליהיא גרניר. כי היא מוכנה ללכת עד הסוף. עובדה שכול גוגל מדבר על הסקס שלה ולא על -מי שם עדיין בבית. והכנסו עוד גבר. שהם ידעו שהוא רוצה רק כסף.-וכמובן זרמו איתה למענו. אחרת הם היו מפלים את עמצם לפח. למה הכניסו את מס 2. הבנתם מי זו קרן זו הכפילה של הראליטי .כמו גרינר.צחקה על כול מי שזז ביית. ואהבתה לרוע הפסכי של האגואיזם של פרידה הכט. למה היא החברה עם פרידה הכט. כי הכוח לעשות צעדים מכורעים רק פרידה תמכה בהם. כן קרן לא מצאה אחת כמו פרידהלהזכיר לכם אתי נחשבה לסוג של.פרידה. זה לתת כוח לחברה לעודד.הבנתם הפנמתם. איתן לא מעניין בקרן. אתי לא שווה יותר. היא כוחנית בדיוק כמו ליהיא גרינר .גם לבד יודעת לדובב את אוכם בכיס הקן שלה. הבנתם ומי נתן לה כוח להיות שם זוהרת הכי הרבהאתי ויוני. גם בן. ליהי זה כדי לעשות הרבה למען ההפקה ולמצלמות. הבנתם הפנמתם. וכם דוגמה טובה מה אוהבת הפקת הראליטי. נשים עם ביצים....וכמובן לא החנונים חחחחחחחחפחחחחחחחחח לעגו לכולם ועוד זה ימשך. עד שאנחנו נגיד די לראליטי המזהום ערב טוב לילה טוב זו לא אחזה זו דרך להביס את דעת הקל השתמך וכמובן. לא הבין מאיפה זה בא???????

talibatata

New member
תחמנים שיקבלו מיליון שקל הערב, ממש עצוב

ששני שחקנים עלובים יזכו. לא מגיע להם תרתי משמע.

למעלה