חלומות מתוקים

FallOutGirl

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo1.gifחלומות מתוקים../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

ראיתי הודעה של מיכל שהיא כתבה על חלום שהיא חלמה שקשור למקפליי והחלטתי לקחת יוזמה
שרשור חלומות על מקפליי
אז בנות.. אתן מוזמנות להוציא מהמיטה (או ממתחת לכרית) את הפאנגירל שבכן ושפכו/חפרו/ספרו על חלומות מקפליי שלכן
האמת, פעם ראשונה ראיתי שרשור כזה לפני כמה חודשים בפורום מיי כימיקל רומאנס..

McFly rullz

New member
../images/Emo6.gifחלמתי עליהם פעם מלא אבל עכשיו כבר לא../images/Emo7.gif

*מנסה להזכר*

גרבע

New member
XDD

אמ.או אה. פעם חלמתי שדאגי נראה לי הולך עם אחותי למקדונלס ואז הם פוגשים אותי ודאגי פתאום אח שלי OO" XD יש לי חלומות מוזרים XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח אהבתי את הרעיון!

נמ, גמני לא חלמתי עליהם לאחרונה. היו לי כמה חלומות ואני זוכרת מהאחרון שהיה לפני בערך איזה חודש [!] שהם היו בארץ והיה ראיון איתם באיזושהי תוכנית ובגלל שזה היה קיץ אז זה היה ספיישל כזה בחוף הים ><" ומרוב שהייתי קרובה אליהם עוד שניה כבר ישבתי על טום XDD אני לא זוכרת מה שאלו, אני לא זוכרת מה הם ענו אבל נראלי שהיה מבדר והייתה הופעה שווה במיוחד שהופסקה באמצע כי היה לי ביו' על הבוקר
.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif היה לי חלום מפחיד ../images/Emo7.gif

הוא לא נשמע מפחיד, אבל זה כאילו גרם לי לחשוב כזה... אתן מבינות? טוב תקראו ואז תבינו (אני מקווה)... אני ועוד חברה שלי שאוהבת אותם (מיכל) היינו במקום מוזר XD מין חדר כזה.. לוידעת ושלחנו אסמסים לדאגי
ואז יחד עם עוד ילדה מהכיתה שלי (שלא אוהבת אוהבת אותם.. כאילו יש לה שירים בIPOD בזכותי כמובן... אבל היא לא ממש אוהבת אותם) קיצר היא סתם נדחפה לחלום XD וישבנו איתו בספה, אני הייתי לידו, והנחתי את הראש שלי עליו (גאד זה מדהים) ואעאעאעעאעאעאעאעא אני זוכרת שהיה לו את הסווצ'ר האדום הזה שהוא לבש באיזה תמונה מהשבועות האחרונים... ואז הלכנו וחזרנו לחדר הגדול יותר וסיון הייתה שם והיא נראתה בערך ככה
חחח ופתאום עוד חברה שלי הצטרפה (הדס) והשנייה, שלא קשורה למקפליי, נעלמה O.O קיצר, אני והדס ומיכל נראה לי הלכנו במסדרון מפותל כזה וראינו את דני והארי יושבים אחד מול השני עם עוד שני אנשים ליד שולחן.. והם היו ממש מגעילים!
הם אמרו לנו ללכת ואני הייתי מטומטמת והתחבאתי מאחורי הדס (למרות שאני גבוהה ממנה בדי הרבה XDDD) וכזה עשיתי בקול צייצני ומפגר "Hi Harry" עם פרצוף מתבייש :) קיצר הם העיפו אותנו משם חחח וחזרנו ואמרנו לסיון שדני שם והיא הייתה
אבל אמרנו לה שלא כדאי לה ללכת כי יעיפו אותה משם ויביאו לה כאפה XDDDDDDDDD טוב כמה שזה נשמע מצחיק זה היה קצת מפחיד כי הארי ודני לא היו נחמדים
דאגי לפי מה שאני זוכרת היה קצת אדיש... ולא היינו איתו הרבה זמן
קיצר זהו
חפרתי.. >________<

m i c k e y 15

New member
אני אספר על חלום מתמשך שהיה לי עליהם

לפני הרבה זמן התחיל לי חלום שאני עוברת לגור באנגליה ואני פוגשת את דני טום ודאגי בבית קפה ששם אני עובדת ובטעות שפכתי על דני קפה...התנצלתי והכל והוא הזמין אותי לארוחה [הזוי הזויייייי XD] יעני אחרי שהתנצלתי וזה. וכל החלום הוא בעצם על זה שאנחנו ביחד וזה XD ועל זה שאני חוזרת לארץ וז הוא בא אחריי והוא פה עם המשפחה שלי ואנחנו יוצאים לחופשה באילת[
] והחלום עצמו ממש כיפי ונראה לי תמיד כל כך מציאותי... אז אני ממשיכה אותו תמיד..XD

yael0000

New member
אוו החלומות שלי../images/Emo211.gif

אמממ טוב אז אני זוכרת שאחרי ההופעה חלמתי עליהם אבל זה היה לנפי חודש ואני לא זוכרת את החלומות אבל השבוע חלמתי עליהם פעמיים. פעם ראשונה: אממ הלכתי להופעה של מקפליי, עם חן, והיינו שורה ראשונה. ואז אממ היו רכבות שעבור וכל זה ורציתי לצלם ולא הצלחתי והתעצבנתי, והתעוררתי לפני ההופעה. פעם שנייה: הלכתי להופעה, והיו שם אנשים מהשכבה שלי. וזה היה בשיביה , וכזה בלי מקומות מסומנים אז לקחתי כיסא לשורה הראשונה. ואז אממ באו פתאום חברות שלי, והחלטנו לעלות בחימום, שהיו SAVING AIMEE , לעלות לבמה, ואני עליתי כול זה ואז ראתי שאת חברות שלי עצרו שומרים, אז ירדתי ואז הלכנו למזון(WTF?) ותפסו לי את המקום בשורה הראשונה,אז הייתי צריכה להידחף ואז ראיתי בנות מהפורום הרשמי ודיברתי איתן והם שמו לי איפור זוהר מגניב ואמרתי להם לא בעיניים, והם שמו לי בעיניים. ואז העתרורתי, שוב לפני שההופעה התחילה

sweet shir

New member
חלומות שכבר חפרתי עליהם למלא בנות+חלום חדשXD

1. הייתי במן פסטיבל כזה כמו שיש בסדרות האמריקניות, ונכנסתי למבוך מראות עם חברה שלי.. והיה שם מן מקום מנוחה ומקפליי היו שם XDDDD הם נראו כמו שהם נראים בדיוידי של וונדרלנד. דאגי ו... עוד מישהו ישבו בצד אחד, וטום ונראה לי הארי ישבו בצד השני. XD (על ספסלים כאילו זה מול זה.. היה מלא רווח בין הספספלים) אני התיישבתי ליד דאגי נראהלי, ודיברתי איתו. לא זוכרת כבר על מה, זה היה לפני שנה XD ואזזזזזזזז ישבתי מאחורי וחיבקתי אותו, ושאלתי אותו אם אני יכולה לנשק אותו בפה טחחחחחח והוא כזה ענה לי "טוב" בטון אדיש כזה בטון של: "תעשי מה שבראש שלך ://///" חחחחחחחחחחחחח ואז נישקתי אותו בשפתיים סגורות והיה לו סיידליפ וזה היה קריר כזה על השפתיים שלי.
2. מקפליי הגיעו לארץ והייתי בחדר מלון שלהם חחחחחחחחחחח והיו שם עוד איזה 4-5 בנות.
זה היה בגוונים בהירים כאלו של קרם ואוף וויט.
דיברתי עם טום (אני חושבת) ו... זהו לא זוכרת יותר מזה. XD 3. דני (היה לו שיער חלק כמו בפרימיירה של JML בארה"ב) ו-ורוניקה מארס היו ביחד במיטה, כל הסדינים היו לבנים חחחחחחחחח והיא כזה אומרת לו: "אבל רק שתדע, ישלי מחלת מין כלשהי.." והוא: "לא אכפת לי!!! בלי קונדום!"
4. חלום עדכני, היה לפני כמה ימים! XD הייתי במן טיול שנתי/סמינר מדצים, לא ממש היה לי ברור. XD ונסטיה הייתה שם.. ונראה לי גם ליאן (חברה שלי) חחחחחחחחח ועוד כלמיני חברות... והיו הופעות ואז פתאום הייתה הופעה של מקפלייי XDDDDDג לא זוכרת שהתלהבתי יותר מדי חחחחחחחחחחחחחח ההופעה נראתה כמו ההופעה שיש בקליפ של סטאר גירל רק בגרסא הישראלית והפחות נוצצת. XD

sweet shir

New member
הו, וכמובן החלום שחלמתי שהארי מת! ../images/Emo7.gif

הייתי בבית של סבא שלי, ונראה לי נסטיה התקשרה אלי ואמרה לי שהארי מת, ואני כזה: "מה?!!? לא נכון!!!" ואז ראיתי בעיתון ידיעות אחרונות מאחורה שכתוב ש"הארי ג'אד מהלהקה מקפליי נמצא מת" והיה כתוב שהוא מת מכדורים.. ושהוא התאבד :/ והראו תמונה של דאגי שרוע על הקיר והרצפה מרוסק לחלוטין ודני וטום עומדים אחד ליד השני בדיסטנס מסוים מדאגי ונראים בשוק.. אני זוכרת שהייתי במה זה דיכאון בחלום, ושהייתי בפורום וזה היה כאילו מקום אמיתי והראו את דניאל המנהלת (לא זוכרת איך היא נראתה, אפעם לא ראיתי אותה בכלל חחחחחחחח פרי הדמיון שלי) ועוד מישהי בפורום מסדרות בתיקיות ומדפים כאלו "שרשורים" שלא שורשרו כראוי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וחפרתי על זה לחברה שלי (שממש אוהבת את מקפליי!!) היא ירדה עלי ואמרה לי "טוב, זה עצוב, אבל את לא חייבת לחפור!!!" חחחחחחחחחח שסיפרתי לה על זה אחכך במציאות היא כזה: "מההההההה?1 אני בחיים לא הייתי אומרת את זה!"

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif את לא מבינה איך אני צוחקת פההההההה

שירשורים שלא שורשרו כראוי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נקרעתי

Sharon Kez

New member
../images/Emo45.gifחחחחחחח גם אני נקרעתי../images/Emo6.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD התחלתי לצחוק ממש חזק, וכולם פה ישנים. D: וגם מהחלום השלישי - דני? ורוניקה מארס?
'רק שתדע, יש לי מחלות מין...' - 'לא אכפת לי!! בלי קונדום!!' חחחחחחחחחחחח XDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח כי בסדרה באמת היה לה

קלמידיה! וזאת הייתה בתקופה שממש אהבתי ת'סדרה P: חחחחחחחחחחחחחחחח ומה, כולם יודעים שדני slut. XDDDDDDDD

YuvalJones

New member
../images/Emo199.gifהחלום שלי../images/Emo199.gif

אהמ, אז ככה- לפני מלאמלא זמן בארץ רחוקה[סתם.] לפני איזה חודש חודשיים חלמתי שאני בקרקס כזה, ואני ישבת מתחת לכל הכסאות[מי שצפה בהארי פוטר השלישי יכול לזכור שכשהרמיוני באה להצית את גלימתו של סנייפ הייתה מתחת לכסאות, כך גם אני הייתי.]ואז כזה יצאתי החוצה. הכל היה מזווית העין שלי חוץ מכשיצאתי מהכסאות וראיתי את עצמי. אניוואי, הלכתי ואז ראיתי את דני ועוד מישהו לא מוכר במיוחד עומדים ליד הבמה על קיר פסים אדום-לבן. אז כמובן נגשתי אליו כמו קרצייה סתומה וחיבקתי אותו. והוא דחה את החיבוק כזה >< זה היה ממש מבאס. הוא כאילו חיבק אותי וזה אבל אז הוא "דחף" את הכתפיים שלי אחורה כדי להתרחק וזה.. ואני פשוט רצתי לי לאנשהו. ומכאן החלום לא ידוע. בהחלט דפוק ^^ -- חלום טוב יותר: חלמתי שאני יוצאת אם ידיד שלי לדייט, ובדייט אנחנו מתנשקים,וכשאני פותחת שוב את העיניים[בחלום] אני מגלה שאני מתנשקת אם דני, אחכ זה שוב מתחלף ואני רואה את עצמי אם רופרט גרינט[הלוא הוא רון וויזלי] מתנשקת. וזהוD: כן נו, התת-מודע שלי בהחלט מנסה לשדר לי מסרים.

למעלה