הו... תמיד אני ביצ'ית בחלומות..
תתקוננו לחפירה >< 1. אני יושבת בחדר, עם חברה שלי ויש לי פלאפון ועל הצג כתוב דאגי, ואני אומרת לחברה "פאק לא שוב" ואז אני עונה בצורה הבאה : "וואייייי מה אתה מתקשר? אמרתי לך לא להתקשר יותר בחיים! לא, זה לא מעניין אותי, אתה ממש בלתי נסבל" ואז יש דפיקות בדלת, אני עולה למעלה פותחת את הדלת דאגי עומד שם שיער ורוד [!] ואני פשוט טורקת לא את הדלת בפרצוף! אחרי זה הרגשתי ממש רע עם עצמי
2. אני חברה [מהקודם] ועוד אחת מטילות בערד ושמענו שמסתובב אמבולנס עם מכ"ר כמובן שאצנו רצנו לחפש אותו, מצאנו נכנסנו וזה וזה היה כזה טום נהג, דאגי לידו ופרנק וג'רארד מאחורה וליד דאגי היה מקום אני מנסה להגיע למקום ליד דאגי אבל אחת החברות [זאתי מהקודם] מתיישבת לידו וממש מתחילה איתו! וואי וואי ואני ווהשנייה יושבת בים פראנק שסבל מהאנג אובר רציני לבין ג'רארד והיו מזה קטעים, אבל כל החלום אני רק מקללת את החברה D: בכל מקרה סיפרתי לה על החלום [עצבנית למדי למען האמת] והיא הגיבה ב"אומיגאאאאאאאאד אני כלבה!!!!" מאז כל עם שאנחנו מתווכות אני אומרת לה 'לכי לכי אל דאגי' 3. בבית יש לי מסיבה וממש כל החברים שלי באים ודאגי והארי, עכשיו אני צוחקת איתם וזה ואנחנו משחקים טאקי [הארי ניצח ד"א] ואז דאגי אומר לי 'חנוק פה בואי ניצא החוצה' ואז אנחנו יוצאים מהחדר ויש מדרגות והוא נופל על הפרצוף! ואחותי עומדת כזה לידו ופשוט צוחקת אבל ממש. 4.אני אומרת להארי "אתה מזכיר לי את פרדי מרקורי" "כי אני מוכשר?" "לא כי אתה הומו" וזה היה רע.