חלומות מתוקים

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif לא נראה לי שבראשון... >__<

או בשני או ברביעי.. כי הם היחידים שראיתי XD את הראשון ראיתי בכיתה ג' או ד'

sweet shir

New member
נופ, זה בראשון. את מדברת עם פריקית פוטר כבדה,

לא להתווכח.
אני יכולה לחפור לך על הסצנה הזאתי לפרטי פרטיםD: (אבל אני לא אעשה את זהXD)

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif סליחה ../images/Emo7.gif

don't kill me! חולות פוטר שכמותכן >________<

YuvalJones

New member
גמני כך! אני זוכרת אתזה לגמרי!

איך שהארי נאבק לו במטאטא ורואים את סוורוס ממלמל כלמיני מילים והרמיוני חשבה שזה הוא בזמן שהוא בכלל עשה כשפי-נגד לקללה של קווירל [חחח קראתי וראיתי את כולם ^^]

YuvalJones

New member
לא חח ^^ אבל בקרוב! אני אקרא אותו בשלושה ימים

מרוב התרגשות חח ^^

sweet shir

New member
חחחח אני קראתי בתקופה ממש ארוכה כי לא רציתי

לסיים. ספר אחרון וזה.. P:

butbut

New member
../images/Emo205.gif..XD לי יש הרבה עדיף לצנזר את חלקם...

אבל טוב נו. אחד מהם היה שאמא של דאגי באה להזמין סלון מהמפעל של אבא שלי[במציאות יש לומפעל גם]..וזה היה לחדר של הבת שלה [ג'יזי] אז גם היא באה. ואני הייתי במפעל ליד ה-2 מחשבים שלו סתם מסדרת תיקיות- ושומעת שירים במיספייס>< פתאום אני מתחילה לצעוק את השיר "איגנורנס"..ושתי הגברות הללו נכנסות ושומעות אותי. אח"כ אבא שלי מראה לאמא של ג'זי את מה שהיא רצתה-בגלרייה..וג'יזי עומדת לידי..ואני כזה "תגידי זה באמת המייספייס שלך" ואז סתם התחלנו לדבר.. קיצר הן סיפרו שדאגי בא גם כן להזמין מישראל כמה דברים, ואם הן כאן אז הוא יגיע לכאן.. ואני כזה כולי בריגושים עד שהתעוררתי מכאבי בטןXDD

purple floyd

New member
הו... תמיד אני ביצ'ית בחלומות..

תתקוננו לחפירה >< 1. אני יושבת בחדר, עם חברה שלי ויש לי פלאפון ועל הצג כתוב דאגי, ואני אומרת לחברה "פאק לא שוב" ואז אני עונה בצורה הבאה : "וואייייי מה אתה מתקשר? אמרתי לך לא להתקשר יותר בחיים! לא, זה לא מעניין אותי, אתה ממש בלתי נסבל" ואז יש דפיקות בדלת, אני עולה למעלה פותחת את הדלת דאגי עומד שם שיער ורוד [!] ואני פשוט טורקת לא את הדלת בפרצוף! אחרי זה הרגשתי ממש רע עם עצמי
2. אני חברה [מהקודם] ועוד אחת מטילות בערד ושמענו שמסתובב אמבולנס עם מכ"ר כמובן שאצנו רצנו לחפש אותו, מצאנו נכנסנו וזה וזה היה כזה טום נהג, דאגי לידו ופרנק וג'רארד מאחורה וליד דאגי היה מקום אני מנסה להגיע למקום ליד דאגי אבל אחת החברות [זאתי מהקודם] מתיישבת לידו וממש מתחילה איתו! וואי וואי ואני ווהשנייה יושבת בים פראנק שסבל מהאנג אובר רציני לבין ג'רארד והיו מזה קטעים, אבל כל החלום אני רק מקללת את החברה D: בכל מקרה סיפרתי לה על החלום [עצבנית למדי למען האמת] והיא הגיבה ב"אומיגאאאאאאאאד אני כלבה!!!!" מאז כל עם שאנחנו מתווכות אני אומרת לה 'לכי לכי אל דאגי' 3. בבית יש לי מסיבה וממש כל החברים שלי באים ודאגי והארי, עכשיו אני צוחקת איתם וזה ואנחנו משחקים טאקי [הארי ניצח ד"א] ואז דאגי אומר לי 'חנוק פה בואי ניצא החוצה' ואז אנחנו יוצאים מהחדר ויש מדרגות והוא נופל על הפרצוף! ואחותי עומדת כזה לידו ופשוט צוחקת אבל ממש. 4.אני אומרת להארי "אתה מזכיר לי את פרדי מרקורי" "כי אני מוכשר?" "לא כי אתה הומו" וזה היה רע.

purple floyd

New member
אה שחכתי D:

זה לא חלום שלי אבל ניחא, אח שלי מדבר מתוך שינה, אז המחשב הוא ממש ליד החדר שלו אז פעם אחת שמעתי אותו אומר "סתיו... תגידי לדאגי שאני לא רוצה.. סתיו.. דאגי מרביץ לי..." XDDDDDDD קמה צחקתי עליו וואה וואה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDD האחרון ממש הרג אותי..

אהבתי במיוחד את החלום ההזוי ששולב עם מכ"ר
מבדר.

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif

4.אני אומרת להארי "אתה מזכיר לי את פרדי מרקורי" "כי אני מוכשר?" "לא כי אתה הומו" וזה היה רע.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש נקרעתי XD

במיוחד מהאחרון XDDDDDDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהיו כלכך הרבהXD חלק הזויים לגמרי

1.חלמתי שאני יורדת מהתחנת אוטובוס שלי אחרי בצפר וזה, פתאום טום עובר בצד השני של המדרכה ומציע לי נישואיןXD זה היה באמת חלומי D:: אך הזוי למדי>< 2.חלמתי שםה באים לארץ להופעה אינטימית ביותר והם באים להגיש איזהשהו פרס בטקס פרסים ואז אני בדיוק מצטלמת עם טום והכובע הירוק שלו ועם דני ואז אבא מעיר אותי@#$%@ אאאאאאאאאאא 3.חלמתי שאני משתתפת בהצגה של סינדרלה וטום זה הנסיך, ואני צריכה לנשק אותו ואבא שלי לא מסכים ואז הם הולכים מכותXDDDDDDDD והיו עוד שאני לא זוכרת כרגע

למעלה