חלומות מתוקים

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif שני חלומות D:../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif

1. הייתי עם עלמה [שוליטה] בהופעה של מקפליי ואז ראיתי את דאגי על הבמה והתעלפתי XD קיצר דאגי בכבודו ובעצמו יירד אליי מהבמה והרים אותי בזרועותיו החסונות ולקח אותי לחדר הלבשה שלהם, עלמה הלכה אחרינו ואז דאגי שאל אותה: מי את? ואז היא ענתה לו: אה.. אני חברה שלה! ואז התעוררתי והייתי מופתעת ושמחה למראה דאגי ליידי ששאל אותי אם אני בסדר ונתן לי לשתות ואז טום הארי ודני ירדו מהבמה עם סרטי זיעה על המצח כאילו הם חזרו מריצה XDD ונתנו לי לשתות המבקבוקי מים שהיו ביד שלהם ושאלו אותי אם אני בסדר וחייכתי ועניתי שכן D: ואז הם שאלו את עלמה מי היא והיא ענה: אה.. חברה שלה!!! והתרגשה XD 2. זה היה נורא מוזר אבל שוב הייתי עם עלמה ואיכשהו היינו חברות טובות שלהם ואמרתי להם: תגידו למה אתם לא באים לישראל? יש לכם שם הרבה מעריצים ואוהבים אתכם ומחכים שתבואו... ואז הם אומרים לי: אה באמת? טוב, נבוא. XDDDDDDD

Little Sapir

New member
מזמן לא חלמתי עליהם...

וגם היו לי 4 חלומות בקושי חחח... החלום האחרון שאני זוכרת
אני נמצאת בהופעה שלהם באנגליה והאולם מעפן כזה אבל לא משנה, ומשום מה ראיתי על הבמה רק את דאגי ואז יש קטע כזה שהוא מבקש מהקהל לחזור אחריו או משהו כזה, הוא מצביע עליי שאני אחזור אחריו, אז אני אומרת לו שאני לא יודעת אנגלית (?!) ואז הוא שואל מאיפה אני ואני אומרת שאני מישראל, פתאום עוד כמה בנות בקהל צצות ואומרות שהן מישראל והן ערסיות כאלה חח אז הן מתחילות לריב כזה ביניהן ואז דאגי מתחיל לבכות (
) בגלל שהן רבות בהופעה שלהם זה מעציב אותו והוא בוכה ואז אני באה אליו (הוא ישב כזה על הבמה ולא היו שומרים) ואני מנחמת אותו... ומשם אני לא זוכרת מה קורה... אבל קרה עוד.

שוליטה

New member
אני אשכרה עשיתי רשימה של כל החלומות

שחלמתי עליהם XD אז
חפירה
~על חלק לדעתי כבר כתבתי בפורום פעם אז אני אקצר~
פעם חלמתי שמקפליי גרים בבית הקודם של דודה שלי, ואז אני מגלה דאגי הוא אלוף העולם לשעבר באקרובלנס, ואנחנו עושים כל מיני תרגילים, והארי נורא מקנא והוא מנסה להרים אותי ואנחנו מתרסקים על דני XD וטום שותה לימונדה בצד
פעם אחרת ישנתי אצל חברה וחלמתי שמקפליי מצלמים קליפ חדש (יחד איתי כמובן
) והארי צריך לגלוש בו. ומשום מה הם לא גלשו בים הם גלשו בבריכה שהייתה לי במלון בכרתי שהייתי בו ועשו שם גלים ממש ממש חזקים. אבל בגלל שהארי לא ידע לגלוש חיברו אותו למין מטוס כזה שהחזיק אותו מלמעלה (מוזר ביותר XD) ואז הכבלים מתנתקים (אוי לא!) והארי טובע, ואז מחלצים אותו ולוקחים אותו לבית חולים והרופא הטיפש לא מוכן להגיד לנו מה מצבו, ושהוא היה מוכן חברה שלי העירה אותי
זה חלום מאוד מאוד מוזר- חלמתי שאני ודאגי מתקנים מכונית (WTF) ואז הוא שם את היד על האף שלו ועושה פרצוף חזיר ושנינו מתפקעים מצחוק. זהו...
חלמתי שחברה שלי גרה בשנקין = הרחוב הוא בעצם הבית שלה. ויש כאילו בניין גדול שיש שם מיטות ואז יש יציאה לרחוב. בקיצור אנחנו יורדות למטה ומגלות שדאגי והארי שם, ואז כי אני חכמה
ודאגי אוהב אותי (כמובן) אני קופצת עליו ומלקקת לו את הלחי XD זה היה ממש מוזר כי זה הרגיש ממש אמיתי, נראה לי שליקקתי א תהברזלים שבמיטה שלי XD נמ.. אני לא ממש זוכרת והרשימה לא לידי XD אז תסתפקו בזה
ממילא חפרתי ><

Sharon Kez

New member
XDDDDD הכל קרע אותי

במיוחד זה שאולי ליקקת את הברזלים במיטה שלך
וששנקין היה הבית שלה XDD ושהארי טבע והרופא לא הסכים להגיד לכם מה המצב שלו...חחחח קיצר נחנקתי מצחוק XD

loli kiss

New member
וואי החלום האחרון שלך הרג אותי ../images/Emo6.gif

שקפצת על דאגי וליקקת לו ת'לחי אבל אולי בעצם ליקקת ת'ברזלים של המיטה XD אני פשוט יושבת פה ונקרעת מצחוק

חחחחחחחחח וואי אני מתפוצצת עכשיו XDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXD |מתפוצצתמצחוק| שלחתי את זה לחברה שלי מרוב שזה היה מצחיק והיא אמרה שהיא נשפכת חחחחח את קרועה . אנד איי לייק איט

גילולית

New member
החלומות שלי

היה אחד שאני וחברה שלי עמדנו לטוס לחו"ל (במציאות..) אז היינו בשדה תעופה אבל זה בעצם היה קניון איילון והוא היה חשוך עם אורות כחולים ורצנו ואז נתקענו באח שלה ואז ראינו את מקפליי יושבים על אחד הספסלים ודיברתי איתם והם אמרו שהם ממש ממהרים והם הלכו וזה היה די מאכזב.. השני היה ממש מצחיק: היינו אני וכמה חברות שלי בחו"ל באיזה יריד כזה עם מלא דוכנים והלכנו ואז ראיתי את דני הולך בכיוון הנגדי אז אמרתי לו "הי!!" והוא אמר לי "הי!!" (בהתלהבות כזאת..) ואז השכנו ללכת והגענו לקצה והסתובבנו והמשכנו ללכת ושוב ראיתי את דני אז אמרתי לו "היי!" והוא אמר לי "היי!" וזה קרה ככה 3 פעמים ואז אחרי הפעם האחרונה הצטערתי שלא חיבקתי אותו ואז עלינו על ספינה להפלגה בכינרת והיה על הספינה חזיר והתעוררתי

yael0000

New member
../images/Emo207.gif הקשיבו הקשיבו../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifשוקולד|

אמממ נכון יש את התחרות של הוידאוים? אז אממ אתם רוצות לנסות להשתתף בזה? שנכין קליפ או משהו? אם כן אז קדימה....

butbut

New member
אוקי-רעיון טוב!

אולי באמת ננסה להשתתף?מה צריך לעשות?

גילולית

New member
לפי מה שהבנתי..

ולפי מה שחברה שלי אמרה לי צריך לצלם קליפ לשיר שלהם או משהו כזה בגרסה שלנו ולשלוח להם

למעלה