חלומות מתוקים

mcfly danna

New member
איך דני לא עשה כלום?!

אני אדבר איתו על זה בארוחת ערב .... XDD , ודאגי רוצה להודיע שלמרות שזה היה בתת מודע שלך, הוא לא סולח לך ויש לו טראומה ממך....

lovemcfly1

New member
ללאא XDDDD

איך הוא לא סלח לי?!?!?! זה היה לילה ממש מפחיד הלילה שחלמתי את זה... (זהירות חפירה בדרך XD) אני ישנתי וחלמתי את החלום הזה ואז התעוררתי והמיטה שלי זזה ועשתה קולות כאלה של "אי" "אי" (זה היה קול ממש דק וזה היה ממש מפחייד...
) ואז הייתי בטוחה שיש לי עכבר/רוח רפאים של עכבר על המיטה... ואז משו קטן דגדג לי את הרגל ופחדתי לזוז כי לא רציתי שהעכבר יינשך אותי... ובסוף החלטתי שאני חייבת לקום ולרוץ להורים שלי (זה היה כבר בשלב שבכיתי מרוב לחץ... כן,כן, זאת אני
) ואז קמתי מהר וגיליתי את אח שלי הקטן (הוא בן שלוש...) ישן לי על המיטה והוא נשם ככה "אי" "אי" וזה היה ממש מפחיד ושמתי אותו לידי... כמה שאני אוהבת את אח שלי הקטן אני מעדיפה שיותר הוא לא יבוא לישון איתי באמצע הלילה..
ד"א... תמסרי לדני שפעם הבאה הוא יעצור אותי ולא ייתן לי לגרום לדאגי לדמםם!! כי אחרי זה דאגי כועס עליי...(XDDD)

mcfly danna

New member
XDDDDDDDDDDDDD

בתהחלה קראתי את זה כאילו המיטה עושה "איי , איי כואב לי.." איזה חמוד אח שלך, אחותי {שהיא בת 6, כמעט..} והיא באה אליי בארבע לפנות בוקר ועושה לי עם האצבע הקטנה שלה בעין שלי, "דנה, דנה, דנה, דנה, דנה, דנה, " ואני כזה חצי מתה ואני עונה לה :"מה?!" ואז היא אומרת לי "את ערה?" היא כזאת מעצבנת אבל מתוקה לאללה. אני דיברתי עם דני מקודם, אבל לא הבנתי את המבטא שלו כי הוא כזה לא ברור... XDD סתם ,הוא אמר שהוא מצטער שהוא לא עזר לך כי הוא נהנה לראות את דאגי סובל, ואז דאגי הבין שזאת אשמתו של דני ואז הם התחבקו... וואי, אני ממציאה פה טלנובלה ... אפשר לקרוא לה "אהבה מעבר למקפליי.." חחח יואו אני כזאת חפרנית..

lovemcfly1

New member
XDDD

חחח... איזה חמודה אחותך (ממני היא הייתה חוטפת כאפה מצלצלתת... מי שמעיר אותי חוטף!!!
) חחח... אהבתי את "מקפליי מעבר לפינה" חח... צריך לפתוח על זה פיק... חח... מקווה ששם דאגי ייסלח לי... תמסרי לו נשיקה XDD...

butbut

New member
לפחות אף אחת ממכן לא חלמה שהיא קשורה

לעץ ומולה יושבים מקפליי ועושים פיקניק עם תה ושוקול שווצרי. אתן יודעות כמה עינויים זה בחלום אחד??XD

HiLa0mcfly

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אבל אני חלמתי שאני אוכלת איתם מרק עוף זה היה לי בעבר גם עם מי כימיקל רומנס^^ חלמתי שהם באים אליי שההורים שלי בחו"ל והם מצלצלים לי בדלת ופתחתי והזמנתי אותם למרק עוף$##$%$%&&* מסכנה^^: אוכל זה דבר חשוב בחלומות!

lovemcfly1

New member
חחח....

תגידי תודה... לפחות את יכולה לשתות שוקו (גם במציאות...) אני לא יכולה לעשות את זה (אני מקיאה שוקו... :()

חחלוםם מפגרר -- >

אוקי אז ככה : מקפליי באים לגינה של חברה שלי [שבמקרה אני ישנה אצלה שבוע ] ועושים הרקדה XD בכל פעם שאנחנו חוזרות מהבית ספר טום מכין לנו מרק ירקות עם צלחות שהוא גזר מהעיתון... דני ודאגי נכנסים לאתרים לגיל 18 +
ואחר כך מאשימים אותנו ... כן חלום מטומטם לגמרהה

O0NoNi0O

New member
חחחחחחחחחחח

נקרעתי פה עכשיוו!! אני מדמיינת את טום כזה רוקד מקרנהXDDDDD חחח מרוב שנקרעתי אחותי בחדר שאלה אותי כזה "מה את רואה?"

למעלה