חלומות מתוקים

meningher

New member
../images/Emo26.gifואגב הסרטון הזה:

ממש טוב. העתק מוחלט של הקליפ. אם תשימו אותם אחד ליד השני תראו שזה בדיוק אותם שוטים. מצויינים פשוט! הם ההימור שלי. http://youtube.com/watch?v=ya2N6GNJ7E8

yaelsee

New member
XDDDDDDD

וואי, זה כל כךךךך טוב XDDD לא הפסקתי לצחוק XD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הוא מעוווווווווולה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ממש חמוד
נראה לי גמני מהמרת שהוידאו קליפ הזה לוקח!

McFly rullz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifזה בדיווווק אותו דבר!!!!!!!אהבתיייXD

OneStepCloser

New member
אמגד ראיתי את זה מזמן#@%

משהו כמו מלפני חצי שנה.. ואתמול דיברתי עם חברה שלי על התחרות והיא אמרה ארבעת הבנים שראינו מזמן שעשו חיקויים לקליפים של מקפליי צריכים להשתתף XDDD מגניב XDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifראיתי אותו פעם

הוא מעולה! הם עשו כמה קליפים של מקפליי והכל יצא להם ממש טוב הם מעולים <: של היפנוטייזד שהם עשו ממש קורעXDD

Charley XD

New member
החלום שלי... (אור עדיין פה... לא נמאס לה...)

(כן נמאס לי אבל אל תגלו XDD) הכל התחיל בלילה סוער, הלכתי לישון אצל אור, וזה הלך ככה: "לילה טוב צ'רלי, ושלא יהיו לך סיוטים!" *בום, המנורה נדלקה* ספוקי O.O אוקיי עכשיו לחלום. *השעון צלצל* "אור את לא יודעת איזה חלום היה לי!" והפעם לחלום. היינו בהופעה של מקפליי [!!!!!] עם ראם [ידיד שלנו ששונא את מקפליי ואומר שהם הומואים ><], בשורה ראשונה [!!!!!!!] היינו בהתלהבות וזה... (אני לא זוכרת מה היה) סוף ההופעה- "וואווווו איזה אדירה הייתה ההופעה" *התלהבות* "חבל שהם לא עשו את SB אקוסטי..." וזהו, לא זוכרת יותר. זה היה מזמן0.0 ~סיום חפירה XD~ מקוות שנהנתם

החלום שלי ../images/Emo29.gif

אוקיי אז נראה לי שהחלום הזה בא היום או הלילה בגלל שסיפרתן על החלומות שלכן והחלום שלי הוא לא קשור במאה אחוז למקפליי אבל הם קשורים לחלום איכשהו אז חלמתי שהיסתיים איזשהו שעור ומשום מה יצאנו מבית של מישו והלכנו לבצפר לשעור נוסף והלכנו כזה הרבה ילדים בשורה, ואז איזו גיברת מבוגרת קצת אמרה לנו שכול תלמידי תאטרון צריכים ללכת אחריה ואני אמרתי לה "אבל אנחנו כיתת קולנוע לא תאטרון" והיא אמרה לי "לא משנה בואו אחרי" ובשיא הטיפשות הלכנו אחריה, ונכנסנו לאיזה בית והיא הכניסה את כולם לחדר אחד וישבה שם גם היא ואז היא אמרה " חטפתי אותכם אז תהיו בשקט" אחרכך היא ישבה ונתנה לנו להרייח טישו של לילי ( WTF?! ) ואז היא השמיעה שירים של מקפליי ואמרה לכולם לשיר ומי שלא שר היא נתנה לו להרייח עוד טישו ומשום מה זה היה אמור להיות סוג של סבל XDDDDDDDDDDDDDDDD כמה שהחלום הזה מוזר!

יאפ XDDDDDD

ותחשבי מזה לקום בבוקר ולזכור שחלמת על טישו הייתי כזה "חלמתי על טישו?! איזה אהבלה" XDDDDDDD אבל זה לא היה סתם טישו - זה היה טישו שמריח כמו וניל XDDDDD רק שאני לא זוכרת את הריח אלא את הצבע שלו ואת הכלבלבים

N e r d y

New member
XDDD אני אוהבת טישו וניל!

זה כזה טוב!!חחחחחחחחחחחחחח תמד בשיעור שאני מביאה טישו אני אוהבת לצייר על הכלבים=]]

יאפ ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חלום מאוד מאוד מוזר
אה - הא אני בכיתת קולנוע, או יותר נכון - אודטוריום קולנוע XDDDDD זה נחמד מאוד, זה כן. אבל גם מאוד מתיש כי ללמוד 6 שעות על תולדות הקולנוע זה פשוט משעמםםםם אבל ה3 שעות של קולנוע מעשי זה ממש כיייייף ^^ ובצוות שלי אני הצלמת אז זה ממש מגניב לצלם במצלמה ממש טובה
איזה מגמה את?

למעלה