חלומות מתוקים

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאממ..אני..

אני בכיתה ח'..אבל אצלנו יש מגמות מכיתה ז.. אז אני במגמת מחול

just orr

New member
XDDDDDDDD

מתתי מהחלק הזה: "חטפתי אותכם אז תהיו בשקט". ולהסניף טישו
איזה חלוםם XDDDDDDDDDD

Dirty wings2

New member
החלום שלי הוא לעשות את דאגי../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

או שהוא יעשה אותי XDDDDDDDDD או שנעשה אורגיית מקפליי אחת גדולה XD טוב טוב עזבו אני חרמנית מידיD:

JuSt My LuCk

New member
חעחע לי היה חלום מוזר =/

חלמתי שאני בהופעה של מקפליי ואני בשורה ראשונה וזרקתי על דאגי את החזיה שהכנתי ואז הוא שם אותה כזה ורציתי לצלם אותו ואת מקפליי בכלל אבל לא הייתה לי מצלמה וממש התאכזבתי ואז התחלתי את כל החלום עוד פעם ושוב לא הייתה לי מצלמה ואז איך שוא הגעתי לקניון ומשם אני לא זוכרת. ועוד חלום שמשום מה לא לקחתי אליו מצלמה XD נסעתי עם חברות שלי לאן שהו והלכנו למין מתקן כזה שאמרו שהוא סגור עד הצהריים ..אז חזרנו בצהריים וזה היה לי פארק וראינו שמקפליי מופעים (כמו שהם היו ב- TG) ואז לא היה איפה לשבת אז ישבנו על הבמה וקלטתי שאין לי מצלמה אז רצתי להביא וחזרתי ואז נגמרה ההופעה והתאכזבנו ואז ראינו שהם חותמים (כמו שהם היו ב- PP) אז הלכנו וכולם חתמו לי ורק טום לא וביקשתי ממנו ואז הוא לקח את הפתק ולא החזיר ואז כעסתי עליו ובסוף הוא נתן לי XD וגם הצתלמתי איתם
חעחעחע

OneStepCloser

New member
XDDDDDDD

את והמצלמה שלך
... זה אומר שאת צריכה להזהר! ולא לשכוח את המצלמה בבית המלון כשתלכי להופעה שלהם! XDD

O0NoNi0O

New member
יואו פתחתי שרשור כזה לפניי מיליון שנה../images/Emo6.gif

איזה קטע. אהמ..לא חלמתי על מקפליי בעצם אולי כן בכיתה ו' כשהייתי אובססיבית אליהם זה בטח היה משו כמו פאנפיקיםD;

HiLa0mcfly

New member
שרשור בדיוק בשבילי!!!!!!

כל החיים שלי אני חולמת עליהם XD אני יספר לכם מה שחלמתי היום בלילה הוא היה כל כך מוזר *אוקיי הנה הוא מתחיל* נסענו כל המשפחה שלי והחברות שלי לטיול שנתי של אחותי זה היה מקום מוזר האוטובוס היה ממש ארוך כאילו אין לו סוף[זה לא פעם ראשונה שאני חולמת על אוטובוסים ארוכים] הגענו למקום אמרו לנו לצאת במבוכים S: אני הגעתי לאיזה חדר אחד.. הייתי במקריות עם המצלמה הדיגיטלית החדר היה נראה כמו חדר אחד בבית של סבתא שלי ודני היה שם הוא שתה מים !@ ולא בירה XD והתחלתי לצלם אותו ואז אמרתי לו "סמייל" והוא חייך צילמתי ופתאום בת דודה שלי נכנסה לחדר ואמרה לי בואי מקפליי מתחילים את ההופעה..אמרתי לה איזה הופעה בראש שלך!?<אנחנו בטיול שנתי של ליעד[אחותי] רצתי אחריה ודני רץ אחרי אחר כך הם עלו לבמה ואז דאגי התחיל לשיר את השיר last train home אחר כך עליתי לבמה וברכתי אותם. ואז אני לא זוכרת! אבל אני זוכרת..ש.. אמרו לנו לעלות בחזרה לאוטובוסים וזה שוב עלייה במבוכים אז ראיתי בדרך את טום ושאלתי אותו אם הוא יודע איך מגיעים לאוטובוס של הטיול השנתי והוא אמר לי שהוא גם מחפש אותו. ואז מצאנו את דני והוא מצא כבר את המקום והוא שוב שתה מים :] עלינו על האוטובוס היה מליון אנשים ואכלתי תפוח! מאז אני לא זוכרת כלום ^^

just orr

New member
חחחחחחחח "לצאת במבוכים" XDDDDDD

אין לך מושג כמה צחקתי XDDDDDDD חלומות זה דבר משעשע.

HiLa0mcfly

New member
חח זה באמת מצחיק

אני צוחקת מעצמי XD אני כל כך מושפעת שאמרו באי "אנחנו תקועים במבוכים" XDXD עכשיו נזכרתי בזה

just orr

New member
היי, גם אני יודעת להצחיק את עצמי ../images/Emo6.gif

וכל פעם שאני רואה את הצירוף מילים הזה אני נזכרת בזה ומתחילה לצחוק מחדש. זה יעבור לי בסוף... או שלא? XDDD

mcfly danna

New member
אוקי...זהירות זה הזוי...

~החפירה הינה חפירה לכלל האנושי, החאריות היא על הקורא בלבד!~ XDD אוקי, אז ככה... אני צוללת בבריכה ופתאום אני רואה את הארי שוחה אליי ואז הוא עושה לי בואי ואז אנחנו שוחים 5 ק"מ בלי לנשום {צחקתי כשחלמתי את זה, וזה הכל בבריכה} ואז אני רואה אותם מצטלמים למושן ואז דאגי מתעטש וכולנו עולים למעלה לנשום ואז כריש שוחה אלינו ואז טום בועט בו עם האולסטאר שנהייתה גדולה פי 15 , ממש כמו פופאי {XDD איזו השוואה} ואז הכריש עף ואז הגיעו מדוזות ואז אני שרקתי ובוספוג הגיע ולכד אותם יחד עם פטריק, ואז החולצה שלי הפכה מצבע שחור לצבע כחול , ואז הוציאו אותי מהמים כי חשבו שהחולצה שלי חולה {אמרתי, הזוי} ואז אמרו לי להוריד אותה, ואז היו לי 3 ריבועים {כשיש לי 2} ומקפליי היו כזה מופתעים ואז הלכנו למכון כושר {XDD מה עם החולצה?} ואז הולך ונהייה הזוי יותר...

HiLa0mcfly

New member
חחחחחח הזויה XDXD

טום והרגליים הענקיות שלו
נתגבר כולנו יחד על זה

lovemcfly1

New member
חלמתי עליהם חלום רע...

חלמתי שאני מרביצה לדאגי... והוא בוכה!
אני כ"כ רשעית לפעמים בחלומות שלי...

mcfly danna

New member
למה?!

מה המסכן עשה לך?! ואיפה דני בכל הסיפור?! יואו אני צריכה כאפה.... תשני את החלומות שלך ומיד! XDD

lovemcfly1

New member
כמעט הרגתי את עצמיי...

למה דווקא לדאגי... וד"א כל השאר עמדו שם וצחקו... (הם לא יכלו לעצור אותי?!?!?!!) דאגי- סליחה, אני לא התכוונתי שירד לך דם באף...

למעלה