שרשור ינשופים

adiyon2

New member
די גמרת אותי, איזה יופי

השיר מנדי ברקע, דניאל של הפורום, וזהו ערגתי תעצמי

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא לא אנחנו צריכים אותך כאן

adiyon2

New member
קראת לי אז באתי

תגידו מה זה השטויות האלה?! איזה שיחה מיותרת ומנותקת מהמציאות. ליהיא, יותר טוב לכי לישון, שחררי אותנו.

meytula

New member
מנותקת זה לא מילה

האחד טמבל שחופר בלי קשר ולא מפסיק לדבר על עצמו אחת שבוכה מכל שטות ואין לה דברי טעם בכלל וחיה בסרט שכולם צריכים לאהוב אותה ועוד אחת שחושבת שהיא מרכז היקום הקשר בין האנשים האלה למציאות מקרי בהחלט
אפילו דניאלי מתחילה להשתעמם מהם.. איזה פיהוקק

meytula

New member
משעמם זה לא מילה

למה מחכים עוד שבוע לגמר?? מצידי שמחר זה יגמר ,נמאס לי שם כבר מכולם

adiyon2

New member
מצידי עכשיו שתיכנס משאית ותיקח אותם הביתה

איך הם יופתעו מכמה כשלה התוכנית, מהרייטינג הנמוך, מזה שלא מכירים אותם.

meytula

New member
אל דאגה

משאית הזבל מחר ב5 בבוקר תגיע לשם
הם הולכים לחטוף כאפה חבל על הזמן,העיקר אתי כל הזמן בוכה שמשפילים אותה מול כל האומה

dindan84

New member
מיטולה-דניאל שלך פשוט מהממת.כמו האמא

הספקתי לרגע לראות את התמונה שהעלית בטעות בעודך בהריון לפני שהסרת אותה :) את יפיפיה והבובה הקטנה דומה לאמא מרחיב את הלב

meytula

New member
וואי וואי איזה פדיחה זאת הייתה../images/Emo6.gif

הייתי אדומה בלחץ עד שלונדרון הורידה את התמונה
ממש תודה על החמאות,תמיד כייף לקבל מחמאות
גם דניאלי מוחמאת
אגב,הייתי שם בסוף חודש שמיני

izmeral1

New member
אסיבוגד בן איזה בוגד.וקרנונה צוחקת על ליהי למ

למה קרנונה צוחקת על להי. הרבה תדבוחת את יפה הכי מכולם. פקינן קהל . למה בן צחוק על עצמו. בוא הנה אלה שלושה מתורללים או מה הוך פה. עפים על מצמם צחמיאים לעצמם. עוד מעט יגידו שהם ההפקה פחחח. מסכנה ליהי בוכה. למה כי קרנונה מסדרת לה את החיים בן הדבר הראשון. גב לא גב לא גב לא. זה מה שהולך בלב של קרנונה. ממש לועגת על האנשים קרנונה. ומסכן בן קיבל תפקיד חדש מה לא ידעם הפסיכולג של הבית. בגלל זה אירס עזבה חחחחחחחחח. ובן עוזר לליהי ובן עוזר לעצמו ובן מפרגן לליהי ולעצמו. ועושה טובה לקרנונה לאמת את דבריו. ממש הזויים אלה. איזה הפקה בזויה. איפה אהובך" גב נוחר. נו האף כואב הבנתם בגלל זה הוא נוחר במקום לנשק ולחבק. רק קצת למען הפרס .חוזר בו והום ממי קרן. והיא מזה נמרחת כמו הרחת חלקום מלוענה קרנונה. ממש סרט של יום שישי כך כול המבוגרים אומריים. תחמנים הם כן מאוהבים בעצם מער. פשוט הקהל לא קיים. לילה טוב נמעס לי מאלה ורק עושה בי צימאון. די אלך לנומי שלי. מקווה שתהנו אולי בעונה הבאה. אבל לא בערוץ 10 הוא גמר על עצמו ירה בגול עצמי נו נתן גול עמצי. ראו איך היא יודעת קרנונה עניין הרווקים. את כולם היא טרפה. גם היה נכנס מס 3 היה המשך של קרן הטלנובלה בגרוש. חבל עבדו עלינו ההפקה הכסף שלי לכבלים לא כואב. עכשיו בחינם. גם בכבלים חחח. שבת שלום עזבתי. עד מחר בע"ה. מי שכותב רע על דניאל ואיתן ואורטל אני כאן למענם.

efrat800010

New member
../images/Emo268.gifטוב אז שבוע לפני הגמר

הרבה ספקולציות ניחושים הימורים איך עברו 3 חוד'.... שוב,הדבר שיהיה שווה את כל העונה הזאת זה הזכייה של אורטל

למעלה