שרשור ינשופים

adiyon2

New member
זה בכלל לא רלוונטי

היא פשוט משעממת, היא חוזרת כמו תוכי אחרי כל מה שאומרים. לדוגמא: בשיחה קרן אומרת שכל אחד הוא אחר, אבל יש קווי דימיון, ליהיא חזרה אחריה מילה במילה. אין לה שום דעה, לא שומעים אותה, היא לא מובילה עלילה. כלום, צל, אוויר. תקראי לזה איך שאת רוצה. בנוסף, הסיפור עם בן, לא רוצה אותו, נכנס גב, רוצה מאוד את גב עד שקרן החליטה שהיא מעוניינת והיא כנראה פחדה מהדחה, החליטה שרוצה את בן, ראינו כולנו את הגועל במגע ביניהם, היציאה מהמקלחת אחרי הסקס. היה עצוב לראות. על איזה טעיויות היא כיפרה? פשוט קרן החליטה שהיא מפסיקה לריב עם אנשים, אז ליהיא עושה גם.

רותי167

Well-known member
סליחה אבל את טועה!את עם דעה קדומה

ולא סולחת על הקשר הזוגי כפי שתחיל. ליהי בכלל לא משעממת,ליהי לא יוצרת דרמות אך היא אשת שיחה.

adiyon2

New member
איזה דעה קדומה, מי זו ליהיא?

אני לא מכירה אותה ולא פגשתי אותה מעולם. אותי היא משעממת. ספרי לי איזה דרמות היא יוצרת, איזה שיחה היא מנהלת, אפילו בן אומר שאין להם שיחות בכלל. אני בתור אישה רואה בצורה בזויה נשים שעושות סקס כדי להשיג מטרה. יכול להיות שאם היה מדובר במטרה עליונה, יכולתי להבין (אבל לא לקבל את זה) את זה, אבל מדובר במשחק. כן, משחק. היא לא מאוהבת בבן, קוסם לה הרעיון של להישאר במשחק, להיות בזוגיות, היא אפילו התרגלה למגע שלו. אבל די אין פה שום קשר זוגי. כל ההתמרחויות האלה במטבח ובסלון לא משכנעות אותי. דרך אגב, הם גם לא משכנעים בזוגיות שלהן חלק לא קטן מהחברים בוילה.

רותי167

Well-known member
הסקת מסקנה יהירה לומר שהיא

בזוגיות בשביל המשחק. ליהי אמיתית בקשר. ליהי לא יוצרת דרמות כי היא לא רבה ולא יוצאת נגד אף אחד,מעסיקה את עצמה במטבח,משחקת ולא עושה שום דבר שצריך לשנוא אותה.

adiyon2

New member
את כתבת שהיא יוצרת דרמות, לא אני

זה שהיא במטבח היא משעממת, משחקת במה? שוב, אני שופטת אותה מול מה שאני רואה בטלויזיה, לא אוהבת את מה שמתקבל. מותר לי, לא?! לך מותר לחשוב על ליהיא מה שאת רוצה. בואי נסכים שלא להסכים

רותי167

Well-known member
התכוונתי לא יוצרת דרמות,אתם לועגים לאתי

ורק בגלל המחשבה הרעה של אתי שזרקה את המשפט האומלל שליהי עם בן בשביל להישאר במשחק אתם לקחתם את הדברים ברצינות ומשתמשים במשפט הזה. אני חושבת שזה לא יפה לומר זאת,כאדם אני לא שופטת ולא חושבת שכל מה שמישהו אומר הוא הדבר הנכון. אני רואה קשר זוגי שהתחיל רע ,ראיתי התלבטות וראיתי שיש רגש וזה רגש אמיתי. ראיתי שליהי אהובה על כל דיירי הבית. ראיתי ליהי שהיתה כנועה לאתי והצליחה לנפנף אותה יפה מאוד. ראיתי בחורה מנומסת,מתורבתת,חברית ומסורה. למה את רואה אחרת? הכל בעיני המתבונן והמחשבות הטובות ולראות דברים במקום טוב וחיובי ולא רק לשלילה.

adiyon2

New member
קרן התנתקה מאתי ולא ליהיא

אחרי שקרן התנתקה, ליהיא, כיאה לחיילת צל, התנתקה (עאלק) אחריה. איך את מסבירה את זה שברגע שהודיעו על המועמדות להדחה השבוע, ליהיא רצה למיטה של אתי? חצי התנתקה אולי. אהובה על כל דיירי הבית כי הם לא יודעים ולא ראו את מה שאנחנו ראינו. הקשר עם בן, מצטערת, לא נראה אמיתי, בלי שום קשר למחשבות טובות או רעות על מישהו, הם לא משכנעים, יש שם אובר נשיקות, אובר חיבוקים, מאולץ ולא אמיתי. באמת שלא צריך את אתי שתעיד על הקשר שלהם. יותר מזה, אם צריך לבחור אחת מביניהן שתישאר, על אף שאתי שנויה במחלוקת, אני מעדיפה אותה. לא הבנתי את המשפט האחרון שלך, אני אשקר לעצמי רק כדי לראות אותה לחיוב?! היא בסה"כ דמות טלויזיונית, פיקציה.

רותי167

Well-known member
לא אמרתי שאת צריכה לשקר לעצמך

אלא כמו בכל דבר בחיים לראות גם צדדים חיובים ולא להתמקד רק ברע כי אין רק רע ,גם אתי הדמות השנויה במחלוקת ,יש בה צדדים טובים. אין אובר חיבוקים ונשיקות,יש שעמום אחד גדול בבית בו סגורים ועם אותם אנשים וכשבן הזוג חולף ליד מתבקש מגע כזה או אחר. לפעמים בן מגזים כשהיא במטבח וגם היא לא אוהבת זאת ואז מה שאומרים שהיא לא אמיתית ומשחקת. האמיני לי שדניאל האהובה עלי לא פחות במגע פיזי עם איתן. בשום פנים ואופן אני לא רואה את הקשר הזה רק לצורך הישארותה במשחק,אולי ממרום גילי אני יכולה לראות זאת. אני מסתכלת על מכלול הדברים בליהי ולדעתי אין בה כל כך הרבה שלילי ורע,יש בה הרבה טוב ובחורה חיובית.

efrat800010

New member
../images/Emo4.gifגם קרן בזוגיות בשביל המשחק ומעניין שאותה

שונאים או מתעלמים ממנה הרבה נפלאות העריכה.... אם היו מתמקדים בקשר של בן וליהי כיפה ואמיתי ומקדישים להם זמן מסך רב בפרקים ואף כינורות בקרע ולקרן לא מתייחסים ולא נותנים מסך המצב היה הפוך הן מתנהגות אותו הדבר חיבור והתרפסות לגברים כדי להתקדם

adiyon2

New member
לצערי אני אומרת את הדברים על סמך

צפייה בערוץ הפתוח. קרן מגעילה בדיוק כמו ליהיא, כמובן כל אחת בדרכה. בנוגע למה שכתבת רותי, אני לא יודעת בת כמה את וזה לא רלוונטי, אני רואה מה שאני רואה ואת מה שאת רואה, וזה בסדר. לליהיא כמו לכל אחד אחר יש צדדים טובים, אבל השיפוט הוא על סמך מה שרואים, היא לא עושה שום עניין, היא משעממת, חוזרת אחרי דברי קרן. זה מה שאני רואה, אולי את ממרום גילך רואה אחרת, יפה לך.

רותי167

Well-known member
ליהי בחורה טובה ונעימת הליכות,היא

צודקת בתחושות ולא ברור למה לא אהודה כאן. מה עשתה רע? בגלל הקשר הזוגי שלה? מה הקטע? ולמה ההפקה דרעקית כזאת?

adiyon2

New member
מה קשורה ההפקה?

ליהיא לא מעניינת מספיק ולכן לא התחברנו אליה. ההתנהלות שלה כמו צל אחרי אנשים, היא לא מניעה מהלכים, עושה כלום. היא לא מבינה שהבחירות שלה לא נכונות ונוגעות בנקודות רגעישות אצל אנשים, העליהומים והחיקויים של אחרים, חוסר עמוד שידרה, הרומן הלא אמיתי עם בן, האחזות במשחק באמצעים מבחילים. היא טוענת שהיא כיפרה על כל הטעויות שעשתה בתחילת התוכנית. היא ממש לא.

adiyon2

New member
אשכרה, וקרן מוכרת להם זבל

בחוץ את תראי שאת אהודה, יכול להיות שזה בהפרש של קול. איזה חרטה, יאללה ליהיא, את משעממת (לא מהממת), בונה יחסים שקריים. את לא אהודה, את וה-
חבר שלך.

adiyon2

New member
היה לה יותר טוב לצאת ברגע שהרגישה שהקהל לא

אוהב אותה, מאשר לשחק אבא ואמא עם בן. היא היתה יוצאת עם עצמה הרבה יותר טוב.

יש מצב

לא יודעת כאילו... היא באמת חושבת שיש לה סיכוי למליון? ביחוד אחרי שכל שבוע היא מועמדת להדחה? כבר לאתי יש יותר סיכוי ממנה.. איך היא לא מבינה את זה.. אבל לא יודעת, כמו שאמרתי, קשה להבין משהו כשאתה נמצא שם בפנים.

adiyon2

New member
ניסיתי להבין באמת מה הצורך להישאר שם

ברגע שפסלה את הרווק, היא לא מועמדת למיליון, גם ללא בן זוג (לא אהודה בחוץ), אולי קמפיינים, אבל היא כבר מבוגרת לזה, אז למה? מה גורם לה לרצות להיות שם? אני גם לא קונה את הסיפור של התהליך שהם עוברים, זה גם שטויות. באמת לא יודעת...

izmeral1

New member
היי ADYON2 שבת שלום לך. רוצה לצחוק ו.......

תקראי אם את רוצה? מה כתבתי כאלה שטיות של צחוקים כי יש אצלי חברות בבית ונאחנו עפים על זה. איך השלישיה החוליגניץ של התוכנית. גב הבוגד באיתן.כמובן אגיב כך. תמיד היה למען קרן כי רצה את ליהי. המעלוקה. זה אחד השמות של השכונה כי היא גם עלוקה מעלקת. כאלה. וקרן משבחת אותה ואמרת לה היפה בנשים כאלה. לא בא לך להקיא.. ובן הם פשוט עפים על עצמם. הזויים ובזויים. אני מקווה שהיא תמעד. ואני אתפלל בצאת השבת. אין לה בושה לעוג על בחורה. שהיא דחפה אותה לזרועות של בו. העמודדת קבוצות. עוד הכניסה בא פחד שלא תתקרב לגב. הרבה על בן ורק בן. וכמובן האסטרטיגיה שלה. אני לבד הייתי מספרת. הכי מצחיק שהיא מודה שהאימא שלה עזרה לה. בשיווק לגב. אין להם בושה האנשים האלה. לילה טוב. אני לא צופה. הרבה עברתי לשקרים הנובלה גם הזויה. אבל זה ספרדי ואני אוהבת שבת מתוקה גם
גם אני למען אורטל. ולא אשקר גם למען איתן..יש בו הרבה דברים טובים.

adiyon2

New member
אני לא הצלחתי למצוא פיבוריטית בתוכנית

אני מניחה שאורטל היא הרע במיעוטו. אני מבינה שלא רק אותי השיחה המנותקת מהמציאות בין בן, קרן וליהיא מעצבנת. אני רק מאחלת להן, שכשיצאו מהבית, יראו את התוכנית ויעשו עבודה עצמית בעקבותיה.

meytula

New member
לא נראה לי

גם אם יראו את עצמם הם יזדהו עם המצב וינתחו אותו לטובתם

למעלה