שרשור ינשופים

בטח

היא סוג של ברירת מחדל האמת, כשדניאל היא עדיין מקום שני שלי. היא בעיניי התלכלכה הכי פחות מכולן, ובעיקר התמודדה 3 חודשים בסיטואציה הזו כמעט בלי כתף להשען עליה. אני, הייתי משתגעת.

meytula

New member
עם החלק השני אני מאודדד מסכימה

וזה ראוי להערכה ובגלל זה אני אוהבת את אורטל ואפילו רציתי להצביע לה יחד עם דניאל עד שהיא התנהגה בצביעות מול אורן בכללי מגיע לה הרבה יותר מאחרים

לדעתי יש בה אטימות רגשית. היא כמו בבועה משלה.

סליחה, אבל כמו אוטיזם. זה שהיא לא התכלכה עושה אותה ראוייה? היא גם לא עשתה שום דבר אחר. פשוט הייתה שם כמו צל. מעבר לזאת הבחורה מאוד לא חכמה. נושאי השיחה איתה מוגבלים, דיבורה משעמם ומשועמם. איך אפשר לפרגן למישהו רק כי לא עשה ולא אמר כלום כלום?

רק לאורטל מגיע והיא ממש לא בבועה

אוטל עדינה, טובה ויודעת לעמוד על שלה כשצריך. לא נכנסה למריבות פשוט נשמה ולכן היא רק צריכה לזכות.

efrat800010

New member
../images/Emo31.gifאורטל מאוד רגישה לאנשים וההוכחות לכך

הן היחס שלה לליז כאשר כל בני הבית כמעט התעלמו ממנה ובזו לה ,אורטל נשארה לצידה ותמכה בה זאת גדולה גם עם אתי למרות שליכלכה עליה עם קרן וליהי המון ,אורטל תמכה בה ברגעים קשים בכלל היא אוהבת להקשיב ונותנת עצות חכמות לא מראים אותה הרבה אבל בשיחות היא מקסימה ומעניינת

../images/Emo31.gif זה לא לעניין הקטע עם האוטיזם בכלל

היא לא עשתה ולא אמרה כלום ועדיין הייתה מוקד שנאתן של כמה בנות על ההתחלה וכעמט לאורך כל התוכנית, לא עשתה כלום אבל הייתה לה איזשהי התחלה עם איתן מה שלאף אחת מהבנות חוץ מ2 לא היה. ואני לא מתכוונת לשכנע אותך, דעתינו שונות ונסכם בזה.

meytula

New member
אין להם זכות בכלל

קשה להם לקבל את זה שהם לא אהובים בחוץ.אגו אגו אגו

meytula

New member
מה שמצחיק אותי שהיא לא קולטת למה

כאילו פאק תתעוררי ילדה,למה נראה לך שהקהל לא מתחבר אלייך???

היא לא תקלוט..זה קשה לקלוט כשאתה בפנים..

אבל אהבתי את מה שקרן אומרת לה.. זה יפה. מה שיותר אהבתי זה שקרן טובה במילים, הרבה פחות טובה במעשים. אני באמת קשה לי לשכוח שלדניאל היא תוך שניה הציעה ללכת במקומה לפגוש את אמא, וכשליהי נשברה ובכתה, היא לא חשבה להציע עליה.

meytula

New member
קרן ממש טובה במילים

היא יודעת להתנסח והיכולת הורבלית שלה ממש גבוהה יחסית לכל דיירי הבית. כי היא ידעה שדניאל לא תיקח ממנה את זה ואילו ליהי כן.קרן חכמה

adiyon2

New member
להרגשתי גם בחוץ היא לא תקלוט את זה

הם כבר עכשיו מספקים לה תירוצים, את אהובה בבית, אם יהיה במכללה אחד שיגיד לך משהו. מדהים כמה אטימות וחסור מודעות עצמית.

רותי167

Well-known member
למה מיטלי? מה עשתה רע? יש לה את

כל המעלות הטובות שיכולות להיות בבחורה.

רותי167

Well-known member
כן,אני שואלת ברצינות! הקשר התחיל לא טוב,היו

היסוסים ,היא נבונה והגיעה לתובנות ואומרת בפה מלא שעשתה טעויות וכיפרה עליהן,מה לא בסדר???

למעלה