שרשור ינשופים

רותי167

Well-known member
למה קשה לקבל ולהבין תובנות שליהי הגיעה אליהן

קרנה עלתה בעיניי בכמה מונים! אדם שאומר בפה מלא שהיו לו טעויות,כיפר עליהן וכעת הוא הכי אמיתי שיש הוא אדם מוערך.

adiyon2

New member
זה קרן אמרה לה שהן עשו טעויות

היא פשוט חוזרת על זה. אם קרן לא היתה חושבת שהן עשו טעויות (או אומרת את זה), ליהיא לא היתה חוזרת על זה.

24שעות1

New member
אלה - שמעת את השיחה כמה בגרות כמה

תובנות כמה איטלגנציה רגשית יש בבחורה הזאת כולה בת 25 אין אין על קרן - מס' 1 בבית

ela501

New member
הייתי מופתעת ומרותקת היא מבריקה

לרגעים הזכירה לי את השיחות המדהימות שהיו לשפרה שכל כך אהבתי

meytula

New member
לא להשוות השוואות כאלה זה חורה לי

עם כל הכבוד לקרן ואין הרבה אבל היא רחוקה מאוד משיפרה.הייתה מתה..

efrat800010

New member
אוי ואבוי אל תזכירי את שתי השמות האלה באותו

משפט הן רחוקו האחת מהשנייה אלף שנות אור קרן היא נערת מועדונים זולה ורעה

efrat800010

New member
היא מתכננת כמה מהלכים קדימה אף אחד שם

באמת לא מעניין אותה לא החברות עם ליהיא
לא הקשר עם גב
לא הסיפורים של הבנות
כל הזמן המיליון עומד מול עיניה וזהו אסטרטגית ממדרגה ראשונה

בוףברכה

New member
אחרי שאיריס..נמנעה..מלפרגן ללהי וובן...

בן......רק מדבר...,..לא התעייף..לא צמא?..הפה..שלו לא התייבש?? ותיכף..הוא גם..ימצ'מצ' אותה...
...מצצצ''....ממצצ'''...עם..קול..

בוףברכה

New member
שכבר..יתנו לה..לצאת סיבוב בטיילת בבת-ים

..שתתאוורר.... היא לא תשתחרר מזה..ולבן..זה.רק יותר..מדרבן אותו..לתמוך בה. .איך הוא אוהב לדבר אליה... "..פה כולם מסתכלים עלייך..,..בפה פתוח.."..את..מוקד בבית..".. לפעמים..כולם מסתכלים עלייך..שאת מדהימה.., ואפילו לפעמים..זה..2..מאצ'.."... ככה הולך להיות עד הסוף??

adiyon2

New member
העיקר שהבנת מה הוא אמר../images/Emo6.gif

אני צריכה תרגום בגוף הסרט

בוףברכה

New member
בן..מחמיא לליהי..על..הפה..הגדול..שלה..

ואומר.."..שמרוב שליהי מדהימה..כולם..מסתכלים עליה..בפה..פתוח..

רותי167

Well-known member
אהבת הקהל לא חשובה עכשיו,לא יהיו עוד

הדחות,חשוב שהיא אומרת את הדברים מהבטן,הכאב והשינוי שעשתה. כל הבנות בבית קיבלו מפגש עם אמא! הבנים קיבלו מפגש עם משפחה! כל הבנות יצאו לדייט! ליהי היחידה שיצאה לדייט עם זוג נוסף ולא לבד! ולא היה לה מפגש עם בן משפחה. הכי מגיע לה בעולם איזה עידוד מההפקה. אי אפשר להגיד עליה דבר רע מלבד הקשר הזוגי שתחיל רע והגיע למקום יפה ואמיתי.

adiyon2

New member
את שוב לא מדייקת

ליהיא החליטה שהיא יוצאת מהמשחק ופונה לגבר שלא משתתף במשחק, היא בעצם ויתרה על הפרס. כתוצאה מכך היא לא מקבלת את הצופרים שמקבלים אלה שמתחרים על הרווק. אם היא לא מעוניינת באיתן, או מוותרת על גב, אל לה להלין שהיא לא מקבלת דייטים. ליהיא יצאה לדייט מחוץ לוילה, ליהיא זכתה בארוחת שף. זה הרבה יותר מבנות אחרות כמו ענבר לדוגמא. לגבי הקשר הזוגי כבר כתבתי למעלה. אני לא רואה בה שום שינוי, בגלל שקרן החליטה להוריד הילוך, היא מורידה הילוך.

adiyon2

New member
ויש לי תוספת

היא נשארה בבית על חשבון בנות שיכול להיות שהיו נותנות לי כצופה יותר עניין ופן לצפות בתוכנית.

למעלה