שרשור ינשופים

adiyon2

New member
זה בדיוק מה שהם עושים עכשיו

איילה רשף מהאח הגדול השתתפה במסיבת רווקים האחרונה, ואמרה שכשהיא צפתה בתוכנית אחרי זה היה כמו מראה מול הפנים. שזה מאוד קשה לצפות. אני מקווה בשבילן שיעשו את זה.

meytula

New member
השאלה איפה היה לה קושי לצפות בעצמה

לדעתי לקרן ליהי ובן לעולם לא יפול האסימון

meytula

New member
הכי קשה לנו לשפוט או לבקר את עצמינו

אנחנו יותר נוטים לרחם על עצמינו ולחרטט את עצמינו אבל קשה לנו מאוד לבקר את עצימינו ואצל אנשים כמו קרן בן וליהי זה עוד מוגבר אז אני ממש בספק אם ישבו ויחשבו על אופן ההתנהגות שלהם חוץ מזה תמיד יש את אתי להאשים אותה ברע שלהן בתחילת העונה

meytula

New member
אתי,על אתי אפשר לעשות תזה בפסיכולוגיה

היא אחת האנשים הכי מורכבים ומסובכים עם עצמם ועם הסביבה שלהם שהכרתי

רותי167

Well-known member
יחסים שיקריים? יחסים אמיתיים שהשתנו

ליהי בחורה טובה ולא מבינה מאיפה העליהום עליה. מתורבתת,נעימת הליכות,בבית אהובה על כולם משמע לחיות איתה זה כיף וזו האמת.

adiyon2

New member
יכול להיות, אבלי אותי היא לא מעניינת

היא צל. זה אומר הכל.

dindan84

New member
ליהי חייבת בטחון עצמי זה הכל.בחורה טובה

התחברה לציר הרשע בהתחלה, אח"כ קרן דחפה אותה לבן ואז ירדו המניות שלה פלאים. היא אוכלת כאפות ואפשר להבין את זה רוב הזמן קרן ובן מדברים עליה בגוף שלישי..מעליב משהו. ברור שבחוץ היא בחורה עם אמירה משלה. כאן היא כבוייה וקצת כואב לי עליה

רותי167

Well-known member
מיטלי היא כבר לא,היא די עסוקה עם עצמה

והתנתקה ניתוק מוחלט מהתלות שיתה לה בהתחלה,היא אפילו לא שואלת את קרן על הזוגיות שלה,זה כבר לא מעניין אותה.

meytula

New member
זאת דיוק הבעיה שלה

שהיא נזכרה מאוחר מידי ,אני בטוחה שאם היא הייתה מתחברת לאורטל או דניאל בהתחלה היא הייתה אפילו יכולה להגיע לגמר ולזכות בו אבל בגלל שהיא נגררת והיא מושפעת מאוד והתחברה לאנשים הלא נכונים שגרמו לה הלתנהג זול היא משלמת על זה ביוקר תארי לך רגע מצב שאורטל ליהי דניאל ואיילת היו חברות,זה היה נראה כל כך אחרת מהבחינה של כולן שם

רותי167

Well-known member
מיטלי ,אני מעריכה ומכבדת אנשים שהבינו

שטעו ומנסים לשנות. דניאל בחורה מיוחדת,עליה אין לי מה לומר מלבד משפט אחד,מי שלא התחברה אליה כחברת אמת הפסידה.

meytula

New member
איפה היא ניסתה להשתנות??

אני רוצה דוגמא לנסיון שלה להשתנות באמת? בהחלט

רותי167

Well-known member
הדבר הראשון להתנער מאנשים

שהקשר איתם עשה לה רע כדוגמת אתי. שימי לב איך היא לא בשיחות רכילות עם קרן,היא אפילו לא שואלת אותה על הקשר עם גב,לא שואלת,רק מקשיבה. היא החלה להתמקד בעצמה ובקשר הזוגי שלה ובו זמנית לנהל קשרי חברות עם כל הדיירים ורק במקום טוב ומכאן שכל הדיירים אוהבים אותה,הבנים ממש אוהבים אותה. היא החלה לבשל ולהעסיק את עצמה על מנת לא לשבת ,להשתעמם ולרכל. אני לא רואה דבר רע במעשיה בבית. היא השתנתה בעיניי ואני די מחבבת אותה ואפילו סימסתי לה ולדניאל.

בואנה.. בן אומר לקרן וליהי

שאם אחיו לא היה שם, הוא וליהי לא היו ביחד עכשיו.. WTF!?!?!? הבנאדם בכה לו שיעזוב אותה!!!!

קרן לבן:"הסברתי את זה לאורטל גם

לא נראה לי שהיא הבינה אבל את רמת השיחה" משהו כזה.. לא יודעת על מה היא מדברת שהיא הסבירה לאורטל, אבל סחתיין.. מקרה דומה היה היום כשדניאל אמרה ליוני אורן ואיתן שהיא ניסתה ליצור קשר עם הבנות, אבל למשל היום היא ניסתה לדבר עם אורטל וראתה שאין על מה לדבר איתה. כתבו פה שהיא מתנשאת כי היא אמרה את זה. אז יכול להיות שהיה פה משהו מתנשא, וקרן עכשיו בערך עשתה אותו הדבר.

למעלה