שרשור ינשופים

meytula

New member
וואו סוזי לא מתאים להשוות את זה

1.יש הבדל עצום בין להגיד ''לא הבינה את רמת השיחה '' לבין להגיד ''אין לי מה לדבר איתה'' מי אמר שדניאל חייבת להתחבר לאורטל,אולי באמת אין להן נושאי שיחה משותפים?זה בכלל לא מעיד על התנשאות לדעתי קרן,קרן חייבת להתבטא בצורות כאלה ,אבל אני חושבת שאני יודעת למה היא תהכוונה,הפעם קרן לא התכוונה למשהו רע או מתנשא,אורטל אשת שיחה קשה

מתאים מתאים

זה כאילו בשני המקרים זלזלו באורטל. אישית אני לא חושבת שהיה ממש משהו מתנשא בדברי דניאל, אבל היו כאלו שאמרו את זה, ואני מבינה אבל למה זה נשמע קצת כמו התנשאות. אני לא אומרת שקרן התכוונה למשהו רע פה, בעצם גם דניאל לא התכוונה למשהו רע, ובכל זאת טענו שהיא מתנשאת.

meytula

New member
מה מתנשא בזה?

אם אני לא מתחברת למשהי ואין לי איתה נושאי שיחה זה מתנשא?? אני לא חושבת שקרן התכוונה למשהו רע ,הפעם אני הבנתי אותה.כי אף אחת שם מהבנות לא ניהלה שיחה עם אורטל היא לא דברנית גדולה וקשה להם לפתח איתה שיחה ,גם שמפתחים איתה שיחה זה תמיד נראה חד צדדי.

זה בדיוק העניין

רק רציתי להראות שזה סוג של מקרה דומה, ובשניהם לא הייתה התנשאות לדעתי.

meytula

New member
תאכלס מה זה משנה

שיחלפו כבר 11 יום האלה שיצאו משם ושלא נראה אותם לפחות חודשיים
נמאס לי מכולם שם וגם להם נמאס מעצמם נראה לי

24שעות1

New member
קרן התתכוונה -שאמרה לאורטל די תפסיקי

לחפור בנושא של אתי עשתה לי אמרה לי, תצאי מזה ,- כי חבל לשקוע ולהשקיע כוחות נפש ואנרגיות שליליות בנושא.

רותי167

Well-known member
סוזי,גם אורן אמר שאין לו נושאי שיחה איתה

מנטלית אינה מתאימה לו. קשה לפתח עם אורטל שיחות חולין ואין לה גם הרבה יידע. היא לא מתנשאת היא פשוט לא חכמה מספיק אך בחורה טובה וחברה טובה.

efrat146

New member
וואו!!! מה ליהי עדיין עושה שם,לא ראיתי בערך

חודש והיא עדיין שם, ועוד בוכה שהקהל לא אוהב אותה, יש לי תחושות מתישות ממנה

efrat146

New member
החייםפ הם לופ ,הדורהבא זה לופ. זה כמו ה

התוכניות האלה שאפשר להפסיד איזה חמישים פרקים והכל ישאר כשהיה

meytula

New member
תקציר השיחה של ליהי בן וקרן

ליהי בוכה בן חופר קרן היחידה שמדברת שם לעניין,כמובן שלא הכל אבל הרב אני חושבת שלקרן יתאים מאוד תחום התקשורת

ela501

New member
קרן מנתחת את המשחק באופן מדהים

כמה חכמה הבחורה הזאת, כולה בת 25,גם בלי הפרס היא תגזור קופון ערוץ 10 בטוח יאמץ אותה.

meytula

New member
אף אחד לא טען אחרת

לא ראיתי מישהו פה שלא חושב שקרן חכמה,היא הבחורה הכי חכמה בוילה

רותי167

Well-known member
ליהי מקסימה! כל כך שבירה ,אמיתית ונבונה

יש בבחורה הזאת מעלות טובות.

בוףברכה

New member
שאלאלוםלוםלום.....לפחות..קיבלת..../images/Emo211.gif

טובלרון..מיוון...(אוש..קיבלת כאב ראש כמוני..מ..ליהיובן...בגלל יוון..

למעלה