שרשור לילה

../images/Emo41.gifחבר'ה מחובבי דניאל ואורטל../images/Emo41.gif

הפיצול בין הקולות שלהן, נותן לקרן וגב לזכות מן ההפקר (בהנחה שההפקה לא תתערב לטובתם שוב) כמו שכבר אמרו פה, צריך להחליט למי להצביע ולהתמקד בו. גם אילו שמצביעים רק באינטרנט, כמוני. אישית כבר הצבעתי אורטל.

KEEK

Member
את אומרת שצריך להחליט ולבחור במישהי

אבל כבר הצבעת. אז מה יש להחליט?

meytula

New member
רק לדניאל.גם אם קרן תנצח

אני בחורת להשקיע בדניאל כי אני מרגישה שהצדק יעשה ודניאל תיקח אם כולם יתאחדו

meytula

New member
איילה רשף,רודריגו גונסלס וארז קליימן שלושתם

אמרו שדניאל חייבת לנצח ושאסור שגב ינצח שדניאל הכי אמיתית והכי פחות התלכלכה עכשיו במסבית רווקים

KEEK

Member
הם אנטי קרן מההתחלה

הפאנל הזה רואה הרבה מעבר לשידור המרכזי, הם צופים גם בערוץ הפתוח כחלק מעבודתם כחברי פאנל, אז הם יודעים מי זאת קרן באמת. תוכנית דיי משעשעת אראה אותה מאוחר יותר.. הערב חן ואתי מתארחות אז בטוח יהיה מעניין.

goodpink

New member
אתי תקפה את איילה. פניה שרודריגו אהב את ענת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתי רק את הסוף אבל עקצה את איילה שנראה שהיא התחברה לקרן כי היא כמוה חחחחחחח איילה אמרה למה? ואז שאלו אותה על קרן והיא אמרה דברים שלילייים על קרן ואיילה אמרה לה ואני כזאת? חחחחחחחחחחחח וזוכרים שאתי מאוד אוהבת את רודריגו ועדי נראה לי בכוונה אמרה שרודרגיו אהב את ענת ואמר שהיא תגיע לגמר חחחחחחחח אז אתי ישר אומרת לרודריגו אהבת את ענת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפנים שלה ואיילה עקצה את אתי בחזרה לדעתי לא לעניין אבל עקצה אותה שהיא צריכה לפרסם רגיעון

andy181

New member
אני לא מאמינה שאני ואיילה באותה הדעה..

אני בכל מקרה לא מפצלת קולות, אני עם דני באש ובמים. אם קרן תנצח מההפקר שתהנה עם החצי מיליון.

didush100

New member
רותי איזה כיף../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

את לא מבינה אני בעננים לא האמנתי שהיא תישאר. היא כזאת מותק ומגיע להגיע לגמר אחרי כל מה שעברה בבית המוזר הזה

webguy

New member
במסיבת רווקים בוואלה אתי הרגיזה את איילה ../images/Emo13.gif

אתי שכידוע מעריצה את אלירז ושונאת את קרן החליטה שאיילה דומה לקרן איילה שאלה אותה למה ? אחרי החלפת דעות ...איילה אמרה שהיא דווקא מתחברת לדניאל ..!!

LILACH43211

New member
וובגאי על מה אתה מדבר היא פחדה מאתי

ויישרה את הדעות שלה עם הדעות של אתי חחחחחחחח על מה אתה מדבר אתי רמזה לאיילה שהיא התנהגה יותר גרוע מקרן מה אתה מבסוט חחחחחח ואתה דיברת היום על תרבותיות. וחוץ מזה לא נמאס לך לכתוב על אלירז אתה מעריץ ענק שלו תתקדם.

webguy

New member
פחח איילה שאלה אותה שאלות כל הזמן ..

איתי פשוט מתחמקת מתשובות .. ואיילה תומכת בדניאל ולא בקרן כפי שאתי רצתה .. ומה הקשר לאלירז ..? הוא בערוץ 24 כרגע ..

אתי יצאה בתוכנית עם הדר לוי קטנה ומנוולת

לא משנה מה קרן וליהי עשו, להכפיש אותן בשידור חי זה תת רמה כמו כל ההתנהלות שלה במהלך התוכנית. דוגמא: הדר לוי שואלת מה יש בקרן והיא עונה : "כלום ועוד כלום". לאישה בת 31 אמורה להיות שמץ של בינה כדי לא להוריד מערכה בצורה טוטאלית של מי שהייתה חברה כה קרובה במהלך פרק זמן משמעותי (בעיקר בגלל האינטנסיביות שלן). היא העלילה עליהם גם בתוכנית של טל ואביעד וגם אצל הדר לוי שקרן וליהי גררו אותה להתנהגות רעה ול"ליהום על ליז". מילא שהיא שקרנית פתולוגית, אבל כשהשקרים הפתולוגים שלך פוגעים במישהו אחר צריך לשים גבולות. חבל שחברי הפאנל אצל הדר לוי וגם אביעד וטל ליקקו לאתי. כנראה גם מפחדים ממנה. היחידה שהיה לה מעט ביצים של אילה רשף שרמזה שהיא צריכה לקחת מעט אחריות על מעשיה. בושה שהיא חלק מהעם שלנו ובושה שכנראה יש לא מעט כמוה. ואגב, אני בכלל לא מחבבת את קרן כך שזה לא נובע מאיזה צורך להגן אליה. זו פשוט הבעת זעזוע מכך שאישה שהיא תחמנית ופוגענית מקבלת כל כך הרבה במה וכולם מתפרסים בפניה בלי שאף אחד יגיד (ובפניה!): "המלך הוא עירום".

אה וזה שקרן וליהי הפילו את כל החרא שהן עשו

על אתי, כי אתי "גרמה" להן.. זה כן בסדר? זה הרי ברור שזה לא נכון. חחחחחחחח

ראשית, two wrongs doesnt make it right ושנית

ההתנהלות של אתי לכל אורך התוכנית הייתה מאיימת וכמות הפעמים שהיא שיקרה עולה בכמה מונים על כל העיוותים/שקרים של כל אנשי בית ביחד. האישה שיקרה לכל אחד, גם ל"חבריה" הקרובים בלי להניד עפעף. ברור שאתי לא גרמה לקרן וליהי לעשות וכל אחד אחראי למעשיו. אבל יש הבדל בין להאשים מישהו או לבין להאשים אותו+לכנות אותו מילות גנאי+ללעוג לו והכל במין איזו חדווה. בעיני יש משקל מאד גדול לאיך והאיך של אתי הוא תת רמה.

קרן עשתה בדיוק אותו דבר על אתי..

בכל מקרה, היא בחוץ. והיא משחררת את הכל. שתהיה בריאה.

רק נגיד שקרן עשתה "בדיוק אותו הדבר" לאתי....

אתי עשתה/עושה/תעשה את זה לכולם. "קשקושיות" "סמרטוט" "כולם שונאים אותך" וזה רק קמצוץ מהמשפטים שאתי זרקה בקול לעבר הקורבנות שלה... בלי טיפת רחמים. וגרוע מכך, בלי שמץ של הכרה בטעות או רצון לבקש סליחה. אפילו כנגד אורטל היא יצאה שוב ושוב למרות שאורטל הייתה כרוכה אחריה כמו כלבלב. והכל בדו פרצופיות מזעזעת. ההשוואה לקרן שאת חוזרת אליה כל הזמן היא לא העניין.מה גם קשה לי קצת להשיב כשעל כל פוסט שלי (מהשניים האחרונים שפרסמתי) את טוענת ש-"קרן עשתה אותו הדבר" בלי לפרט. (היא באמת עשתה אותו הדבר? לכלכה בכל הזדמנות? בפריים טיים?) איללה ליכה

למעלה