שרשור לילה

didush100

New member
גב קנה אותי היום אחרי שנלחם למען ליהיא

ועל העקרנות שלו מול חבורת הפלצנים בראשות איתן. כל הכבוד שעמד על שלו ושהעיף את אתי מהבית. הללויה

דידוש את באמת מתוקה

אבל גב אסטרטג וגם אני במקום גב, מתוך חשיבה אסטרטגית, הייתי משאירה את ליהי, כי אף אחד לא יצביע לה ואף אחד לא יתן לה זכיה. לאתי כבר יש יותר סיכויים ממנה, תתפלאי. זה ממש מעניין לו ת'תחת שליהיא היא טיפוס יותר נעים בבית.

andy181

New member
דווקא ההדחה של אתי יכולה להיות בעוכריו של גב

הרבה מהתומכים שלה יצביעו לדניאל, אבל יכול להיות שהוא לא חשב על זה בכלל כשרצה להדיח אותה..

רותי167

Well-known member
וכל מעריצי ליהי שיודעים שליהי לא תיקח את

המיליון הולכים להצביע לקרן וגב לאות תודה. במשחק כמו בחיים,קח ותן.

didush100

New member
סוז מה הקשר?

אתי עמדה מספיק פעמים כדי שיבין שהיא לא מאיימת עליו למיליון ויש לו קשר מעולה עם ליהיא. בעיניי זה מאוד הגיוני מה שאמר ומאוד מכובד.

יש קשר בובה, יש הרבה.

אם היא הייתה בגמר, מול ליהי היא עדיין הייתה מקבלת יותר קולות. וזו עובדה גמורה. ליהי אפילו לא מתחרה בגמר, אף אחד לא יתן לה.

../images/Emo45.gif הוא היחיד שקלט את הצביעות שלה

ואת זה שהיא הכי סכסכנית בבית. כל השאר ניסו להתכחש לזה

didush100

New member
כולם שם פחדו ממנה

הם חבורה של הזויים ידעו בדיוק מי ומה היא שזה שקרנית חולנית סכסכנית צבועה רכלנית ומניפולטיבית ויחד עם זאת רצו להשאיר אותה לגמר גב היחידי שנלחם עבור ליהיא אפילו יותר מבן והיה לו את האומץ לחפף את הפוסטמה זה פשוט לא ייאמן מה שקורה איתם ותכלס הם צריכים להודות לו כי אם הם היו משאירים אותה בסוף הם לא היו יכולים ללכת ברחוב מרוב בושה.

poseidon111

Active member
לכל הנשים הפנויות בפורום אני אומר לכם

אם תמצאו גבר כמו איתן,תקפצו עליו כאילו אין מחר.אז נכון שהוא קצת משעמם ונכון שהוא הולך לישון מוקדם,אבל,וזה האבל הגדול,זכיתם בבן אדם.בן אדם במלוא משמעות המילה.וגם לא תצטרכו לחשוש אם הקבוצה שלו תפסיד במישחק כלשהו, לא תצטרכו לנקוש בחשש על דלתו שמא הוא בקריז.בקיצור לא תצטרכו לחיות כמו קרן. לכו על זה.

הייתי רוצה בחור כמו גב. מצחיק, רומנטי, שנון

כזה שעבר המון בחיים ולא חיי את כל חייו בידיעה שמגיע לו הכל ומדלג מבחורה לבחורה כמו ילד בן 12 שרוצה להתנשק עם כמה שיותר נשים. בעעע

למעלה