שרשור לילה

שנון אתה. או שלא.

לעבור הרבה זה להתמכר לסמים, להגמל מסמים ואז ללמד אחרים איך להגמל מסמים. זה בנאדם עם חוכמת חיים הרבה יותר מאשר איתן שהדבר היחיד שהוא יודע זה לשחות ולהתגאות בזה שהוא תחרותי ואלוף הארץ בשחייה. פשש, איזה עמוק!

poseidon111

Active member
את צודקת.בזמן שהוא הביא כבוד למדינה באולימפי

גב היה עסוק בגניבות ודקירות כדי שיוכל להמשיך להשתמש.באמת כל הכבוד לך על ההשוואה.

כן, וזה משהו שגב מאוד מתגאה בו אהאאא

והדרך שגב עבר מאז לעכשיו פשוט מרשימה, תסתכל איך שתרצה. כיום הוא פשוט גבר שווה. אני יכולה להבין את הקנאה שלך.

תמשיכי לעשות רומנטיזציה למכורים לשעבר.

כל הכבוד לגב, אבל הרבה עברו "המון בחיים" גם בלי ליפול לסמים.

מה? להיות אלוף הארץ בשחייה?

באמת מעניין את התחת למישהו. להיות מכור לסמים ואז להגמל, ואחרי זה ללמד אחרים איך להגמל זו חתיכת סגירת מעגל, משהו שמלמד אותך דברים בחיים, איך זה להיות בתחתית ואיך הצלחת לקום ולהתחיל לחיות. זה משהו שמעורר הערצה.

anonimit75

New member
אבל גב יותר מסעיר ומרגש...

בקיצור, לכל סיר יש א תהמכסה שלו. שניהם גברים מצויינים, חכמים ואינטיליגנטים , איתן - יציב רגשית ונורמלי גב ההיפך הגמור, אבל כל אחד מהם מדהים בדרכו ומתאימה להם אישה שונה...

דיי3

New member
מה איתן ציפה? שנסמס לו במיטב כספנו כדי שהוא ו

ודניאל ישתכשכו בבריכה ? מה זה בית הבראה של ההסתדרות? חוסר בגרות מצידו להתבכיין עכשיו. אני מבינה שכואב לו, אני לא מזדהה איתו. מעבר לזה, לא חושבת שדניאל הועמדה להדחה רק בגלל שהם לא עניינו. מרגע שדניאל בחרה לחזור לאתי לאחר שידעה מי זו אתי, כי הרי לא תטענו שהיא טיפשה, מרגע זה הרבה אנשים התאכזבו וקראנו גם בפורומים על כך. אם הוא פעל לפי הלב, וזה בסדר מצידי, שיעמוד מאחורי זה-כמו שנאמר, שים ת'כסף איפה שהפה שלך.(תרגום צולע). לי זה נשמע כמו "אכלו לי שתו לי". אני כל התכנית לא אהבתי את הישארותה של אתי על חשבון בחורות אחרות. לא מבינה את השיקולים של איתן להשאיר אותה. יותר הגיוני בעיניי היה להבין כמו שגב הבין, אדם שפוגע בכל כך הרבה אנשים, חייבים להתרחק ממנו. איתן בכך שלא הדיח אותה בעקבות כל המעשים שלה, בעצם בחר לפגוע בבנות. אם היתה ממשיכה לפגוע בדניאל, היתה עפה כמו טיל והוא לא היה אומר משפט של כיתה ה' "לא משנה מה עשתה, היא מרכיב חשוב בתכנית". גם חיידקים הם מרכיבים חשובים במחלות. אז מה? נשאיר אותם? וכו' ווכו', אין לי כוח עכשיו.

poseidon111

Active member
נתחיל מהסוף.כן חיידקים משאירים כי הם גם

מרפאים,ואם להשתמש באנלוגיה הזו ,אז היה סיכוי שאתי היתה מרפאה את הבית מקרן. את יכולה לומר לי בכנות מה תרם גב לבית?ישן לא פחות מאיתן,כל היום בלופט,פרצופים דיכאוניים,ירידות על כולם ומשחקי סנוקר.אה שכחתי,פוצי מוצי עם ההיא. ורק שתדעי, הוא רצה להעיף את אתי רק משום שהיא לא סבלה את חברתו ולא משום סיבה אחרת.אם את חושבת ששיקולים מוסריים עמדו מול עיניו, את תמימה.גם עלייך הוא הצליח לעבוד.

דיי3

New member
פוסידון, ראית אותי כותבת על גב? מי מדבר על גב

תעשה לי טובה, תקרא שוב את מה שכתבתי.

poseidon111

Active member
קראתי שוב ועומד מאחורי מה שכתבתי,

מכיון שיש תחרות בין שני זוגות ואת התמרמרת על איתן ושיבחת את גב,כתבתי לך שלא כך הם הדברים.מה הבעיה,אני לא מבין.

דיי3

New member
אני הזכרתי את גב בכמה מילים לצורך הדגמ

הדגמה מסויימת. זה היה יכול להיות כל אחד אחר. אני לא התמרמרתי, אני כתבתי דברים מזווית הראיה שלי. לפי איך שאני תופסת את הדברים. חלק שיבחו את איתן, אני ראיתי את הדברים מזוית אחרת, לפי העקרונות שלי והערכים שלי. אתה מגיב לפי העקרונות והערכים שלך. אני לדוגמה יכולה להבין שגב' צליל רואה דברים אחרת, היא לא מסוגלת. היא מנסה לפגוע בזה שהיא פונה אליך מעל לראשי ומלגלגת.

poseidon111

Active member
דיי,נדמה לי שאת מכירה אותי קצת.

תני לי את הקרדיט שאני ילד גדול ולא יכולים להסיט אותי בניגוד לרצוני.כפי שאמרת,לך יש את נקודת הראייה שלך,לי יש את שלי (למרות שהן התקרבו הלילה,אז תהיי נחמדה אלי יותר מהרגיל
) ודרך אגב, אני לא חושב שהיא ניסתה להסיט אותי.כפי שהכרתי אותה,זו לא דרכה.

דיי3

New member
יש לך המון קרדיט אצלי. ואני יודעת שלא ניסתה

להסיט אותך. סתם כתבתי בהתאם לרמה שלה. היא רק ניסתה "לגחך" מעל לראשי. תן לי גם אתה קצת קרדיט:)

דיי3

New member
צליל לא מכוון, אולי את מעדיפה שכולנו נהנהן

ונאשר מה שאת מסיקה, מה שאת חושבת.... אין לי טענות אלייך, את רואה דברים מהזוית שלך- נדמה לי שזו את בכלל שחשבה שאני דידי לא? הראייה שלך לא משהו.... ודבר נוסף, את מסיטה גולשים נגדי?????? :) במילים אחרות- את לא העיפרון הכי מחודד בקלמר. אם נפגעת, קבלי התנצלות מראש.

לא הסטתי נגדל, שיבחתי גולש אחר על התמדה

וסבלנות
שמעי את מציפה ולא מרפה...זו הסיבה שבילבלתי בינך לדידי בזמנו. תודה על המחמאות, לא נפגעתי , הצחקת אותי קצת בלילה קשה זה של דני ואיתן.....

דיי3

New member
תגידי צליל לא מכוון, זה לא זיוף בעצם? את

מזייפת? צליל, זה יפה שאת רואה איך אני לא מרפה. את עצמך את רואה? עכשיו תראי, אני לא חושבת שאני אובייקטיבית. אני מבינה שאת רואה אחרת. את לעומת זאת, מניחה כנראה שאת מאוד אובייקטיבית ומי שלא רואה דברים כמוך, הוא נודניק שמציף. זה מה שזה? גם את משעשעת אותי.

למעלה