רול = פשוט מאוד : הגה! אצלנו אמרו : רוֹלֵש - כַּג'ה ההגה שלו - עקום
ד דוטקצי New member 7/1/09 #56 ניזכרתי בעוד כינוי פרסי עסיסי לאדם שהיה אנטיפאט,/לא חברותי ולא נחמד הדביקו את הכינוי: "סואוזאר" מכירים אנשים שהם :"סואוזאר"
ניזכרתי בעוד כינוי פרסי עסיסי לאדם שהיה אנטיפאט,/לא חברותי ולא נחמד הדביקו את הכינוי: "סואוזאר" מכירים אנשים שהם :"סואוזאר"
פ פרויז1 New member 7/1/09 #60 שמעתי מגיסי/אחותי שנשואה לאספהאני את המושג : סוזמוני כאילו שמשהו שורף את הבן אדם..(מכעיס)
ד דוטקצי New member 7/1/09 #62 soozer../images/Emo150.gif-"סאוזאר",ויש סוזמוני soozer-"סאוזאר"/לא חביב,אנתיפאט , , סוזמוני -דאגן,תמיד דואג גם שלא לצורך,תמיד עם מצב רוח קודר,אדם לא שמח,חמוץ,זועף, , , אין לנו:סוזמוני -בפורום החביב שלנו/,,,גם אין אנשים,,,ריק כאן?
soozer../images/Emo150.gif-"סאוזאר",ויש סוזמוני soozer-"סאוזאר"/לא חביב,אנתיפאט , , סוזמוני -דאגן,תמיד דואג גם שלא לצורך,תמיד עם מצב רוח קודר,אדם לא שמח,חמוץ,זועף, , , אין לנו:סוזמוני -בפורום החביב שלנו/,,,גם אין אנשים,,,ריק כאן?
פ פרויז1 New member 8/1/09 #64 ייתכן שאת מדיקת בתרגום ולא אני. לא מתווכח עם בת העיר שהיא חצי העולם !!!
ד דוטקצי New member 8/1/09 #65 אני חושבת../images/Emo3.gif שכנראה יש מילים שהומצאו בתוך ההווי המשפחתי,,, עובדה שאחרים לא מכירים,אולי אנחנו "ממצאי" שפה יחודית,,, נחשבנו ל מ י ו ח ד י ם
אני חושבת../images/Emo3.gif שכנראה יש מילים שהומצאו בתוך ההווי המשפחתי,,, עובדה שאחרים לא מכירים,אולי אנחנו "ממצאי" שפה יחודית,,, נחשבנו ל מ י ו ח ד י ם
M mbar30 New member 8/1/09 #75 זה כמו א-וילדע חיה באידיש כינוי לא מחמיא ביאבון - זה בחוץ - באיזור פראי לא מבוית. זה יותר בהמה אלה שם כינוי מוזר וחביב
זה כמו א-וילדע חיה באידיש כינוי לא מחמיא ביאבון - זה בחוץ - באיזור פראי לא מבוית. זה יותר בהמה אלה שם כינוי מוזר וחביב
פ פרויז1 New member 8/1/09 #81 ../images/Emo13.gifלא כך../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif ע'וּלֵה בּיָבּוּני התנהגות פראית/ברוטאלית/לא מעודנת דייה, היו מייחסים לחייה גדולה מאוד שחייה במדבר. (גורילה )
../images/Emo13.gifלא כך../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif ע'וּלֵה בּיָבּוּני התנהגות פראית/ברוטאלית/לא מעודנת דייה, היו מייחסים לחייה גדולה מאוד שחייה במדבר. (גורילה )