התפקדות חברי הפורום

../images/Emo30.gifהתפקדות חברי הפורום../images/Emo56.gif../images/Emo79.gif

אנחנו כבר חודש וחצי פה ומעולם לא עשינו התפקדות... אז הגיע הזמן *כמובן שלא חייבים למלא הכל, זה שאלון מורחב.. שלא יהיה משעמם, אני מנסה להתחרות ביאיר לפיד
(זה במין זכר אבל מכוון כמובן לכולם) שם: גיל: עיר: שיר של קרן שאני הכי אוהב: יש לי כבר את ה
: הייתי בהופעה: אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: אומנים נוספים שאני אוהב: אם הייתי חיה, הייתי
: תחביבים: 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט
: במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ
: סרט/תכנית טלויזיה: אייקון מועדף: מאכל אהוב: מסנג'ר/אייסיקיו
: פורומים נוספים ב
שאני חבר בהם: ולסיום מסר לאומה
: כמובן לא לשכוח לצרף תמונה

BLACKit

New member
גמני מתפקדת[[:

שם: יוני[: גיל: 14
עיר: אי-שם בשומרון שיר של קרן שאני הכי אוהב: אוף די כבר עם השאלה הזאת^% בואו נגיד שאני הכי קשורה ל"אביתר" ול"ואת" יש לי כבר את הדיסק:sure הייתי בהופעה:כע, אחת. הלוואי שעוד.. אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: הממ כותבת ומלחינה אומנים נוספים שאני אוהב: הראל סקעת, איימי לי.. יש הרבה אבל אלה הכי אם הייתי חיה, הייתי: ציפור, אני חושבת תחביבים: לשיר, לכתוב, להלחין, לנגן, לצייר, לחפור לאנשים בשכל 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: קרנפלס, הראל סקעת, פולן של אוונסנס, אוקיי קומפיוטר של רדיוהד וסטיידיום ארקיידיום של רד הוט במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : אני צופה במחשב חח סרט/תכנית טלויזיה:24[[: אייקון מועדף:
חבול חמודי כזה XD מאכל אהוב: שוקולדדד מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] פורומים נוספים בתפוז שאני חבר בהם: איה כורם ואוהד חיטמן.. וטיפה עידו רוזנברג אבל בקושי.. אני בעיקר פה ולסיום מסר לאומה: קרנפלס מושלמת[[: חיחי לא היה לי משהו יותר טוב לכתוב, וזה מסר די חשוב.. לא?

Rachel47

New member
מתפקדת (מצויין../images/Emo6.gif)../images/Emo15.gif

שם: רייצ'ל גיל: 17 וחצי עיר: רמת גן שיר של קרן שאני הכי אוהב: דייי לשאול שאלות קשות כאלה ראבק
אממ..: זאת שבמקומי..שמעון השכן..לרוץ לרוץ יש לי כבר את ה
:
נו איזו שאלה מהיום שהוא יצא הייתי בהופעה: הייתי בהופעה אחת..האחרונה שהייתה..ביוני..היה מדהים
אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: מאהבת...חח סתם נו..חייבים לבחור..אממ לא ראיתי אותה כשחקנית עדיין אז בינתיים כותבת ומלחינה..וגם זמרת
אומנים נוספים שאני אוהב: איה כורם, מירי מסיקה, אנסטסיה, שאקירה, קלי קלארקסון,BEP, ויש עוד מלא..באמת..אני פשוט לא מצליחה לחשוב עליהם בשעה הזאת..ומפעת גילי המופלג
אם הייתי חיה, הייתי
:
דווקא |פרה
ההא
כדי לעשות לי רע על הנשמה
אמממ אני כבר
ואם הייתי חיה..הייתי רוצה להיות טייגר..מיי פייבוריט
תחביבים: אינטרנט (אובווייסלי) קולנוע טלוויזיה לקרוא..כל מיני כאלה 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: וול קרן פלס-איה כורם-מירי מסיקה..אממ simple plan..sylver במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : הילדים..שמה אומרים את החדשות הכי בעדינות..סתם..אני בזמן האחרון לא ממש רואה טלוויזיה..אז זה בעיקר רדיו ואם כבר אז 99..102 100 וגלגל"צ...חח כן נו..מה שכולם שומעים
סרט/תכנית טלויזיה: נמלטים
זהות בדויה
פוסידון, האלמנט החמישי, עיר של מלאכים, אייקון מועדף: בחיייייייאתתת טוב נו-
מאכל אהוב: אורז ושניצל
מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] (רק תגידו שאתם מפה) פורומים נוספים ב שאני חבר בהם:BEP, ניפ/טאק, רמת גן, איה כורם, מירי מסיקה, קלי קלארקסון, זהות בדויה, נמלטים, טלנובלות, שאקירה ולסיום מסר לאומה: even an angel can end up falling כמובן לא לשכוח לצרף תמונה

razpg

New member
גמני מתפקד!../images/Emo195.gif

שם: רז גיל: 17 וחצי עיר: ניצן (זה לא עיר רשומה אבל מבחינת הצפיפות פה היא יותר מעיר!
) שיר של קרן שאני הכי אוהב: בעקרון יש כמה אבל הכי הכי- זאת שבמקומי, על שפת הכינרת ושמעון השכן. יש לי כבר את ה
: בטח באותו יום שהוא יצא לחנויות הייתי בהופעה: לא אבל אני אהיה בקרוב (בכפר המוזיקה, לראות את קרן שרה על רקע השקיעה!
יותר רומנטי מזה לא יכול להיות!
) אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: גם זמרת גם כותבת וגם מלחינה (לא ראיתי אותה אף פעם משחקת.) אומנים נוספים שאני אוהב: מירי מסיקה, הראל סקעת, רמי קליינשטיין, הדורבנים ויש עוד הרבה! אם הייתי חיה, הייתי:
(תמיד אומרים לי שאני עוקץ
) תחביבים:
לשמוע מוזיקה,
פינג-פונג,
ים,
בילויים וכמובן
לטייל! 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: קרן פלס (כמובן), מירי מסיקה (למרות שכבר חרשתי אותו ישר והפוך), הראל סקעת, הדורבנים, שי גבסו וכמובן רמי קליינשטיין. במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : בחדשות! (ואם כבר החדשות מתחילות לחזור על עצמן אז קומדיה!) סרט/תכנית טלויזיה: אני מכור ל-24. חוץ מ-24 אין לי תוכנית קבועה. אני כמעט לא רואה
טלוויזיה שיוצא לי לראות אני רואה מה שיש. אייקון מועדף:
(געגועים!) ואולי משהו אופטימי-
מאכל אהוב: כל סוגי הבשר, סלט שומר (זה הזוי-- אבל אני חולה על זה!) ושוקולד
(מכל הסוגים!) מסנג'ר/אייסיקיו: מסנ'- [email protected] איי סי- 241497065 פורומים נוספים ב שאני חבר בהם: אני לא כותב הרבה בפורומים מלבד הפורום הזה! (כבוד!!!) אבל לפעמים אני כותב בפורום "מצעדים" ולסיום מסר לאומה: "בירה ריקה מאפרה מלאה רגש שגאה נהפך לשיטפון נורא התאווה ליופי שעוד לא נראה"

look away

New member
../images/Emo194.gif

גיל:23 עיר:ירושלים שיר של קרן שאני הכי אוהב:שמעון השכן יש לי כבר את ה:ברור הייתי בהופעה:בערך -הייתי בהופעה של איתי והם שרו ביחד 2 שירים אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה:הכל.. אומנים נוספים שאני אוהב:אריק איינשטיין,איתי פרל,אביב גפן,שלמה ארצי,יהודית רביץ, עברי לידר,מיקה קרני,גליה ירון,ועוד ועוד...... אם הייתי חיה, הייתי: עד כמה שידוע לי כרגע אני חייה
תחביבים:גלישה באינטרנט,פוטושופ,צפיה בטלביזיה,האזנה למוזיקה ועוד.. 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט:רגעים של אריק איינשטיין,האלבום החדש של קרן פלס, אלבום של יהודית רביץ.. סרט/תכנית טלויזיה:הסדרה "מילואים" אייקון מועדף:
מאכל אהוב:יש הרבה אבל הכי הכי זה עוף בגריל וכנפים מטובלים בדבש
מסנג'ר/אייסיקיו
:אתן במסר.. פורומים נוספים ב שאני חבר בהם:אריק איינשטיין
,"מילואים",טיפקס,מיקה קרני ועוד כל מיני.. קומונה-איתי פרל... ולסיום מסר לאומה:"יש חושך בדירה מספר 1.."
לתושבי הצפון-
תיהיו חזקים ותשמרו על עצמכם

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: עדי גיל:27 (ו6 ימים) עיר: יהוד שיר של קרן שאני הכי אוהב:רק אחד????- קשה לי לבחור...
יש לי כבר את ה:ברור (אחותי קנתה לי לבקשתי בתור מתנת יום הולדת) הייתי בהופעה:אני אהיה ביום ג' ב25.7 בצוותא
אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: ממש לא משנה לי...היא מוכשרת בהכל... אומנים נוספים שאני אוהב:הראל סקעת, איתי פרל אם הייתי חיה, הייתי: חתולה
תחביבים:חדר כושר, ארובי.... 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט:היייץ פשוט לוקחת את הmp3 עם כל השירים שאוהבת
במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ :מזפזפת- ערוץ 3, ערוץ 2, ערוץ 10...ערוץ 4... סרט/תכנית טלויזיה:יש הרבה- אבודים...אבודה...אחיות... אייקון מועדף:
מאכל אהוב:שוקולד
מסנג'ר/אייסיקיו:מסנג'ר... פורומים נוספים ב שאני חבר בהם:משתנה.... ולסיום מסר לאומה:עדיף כלב חבר מחבר כלב

מתפקדתתתתת:]:]

שם: גיל: עיר:רמת גן שיר של קרן שאני הכי אוהב:עדיין אין לי ת'דיסק,לא מרשה לעצמי לבחור חח יש לי כבר את הדיסק: לא הייתי בהופעה:לא(יא,אני שוברת שיאים
) אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: יוצרת :] אומנים נוספים שאני אוהב:יאא יש המון,ממש אין לי כח להתחיל חחחחח אם הייתי חיה, הייתי: אף פעם לא ידעתי איך לענות על השאלות האלה חחחחח תחביבים:מוזיקה מוזיקה מוזיקה(+לנגן) 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט:של הביטלס,של אלאניס מוריסט,של "זה קורס","כוכב נולד 4" חחחחח ענק ,של קרן ..לשמוע כבר. ואני יודעת שזה 6 אבל מייקל ג'קסון.. במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ :2 או 10(אין לי יותר מדי אופציות גם ..) סרט/תכנית טלויזיה:"קיל ביל","חברים" ועכשיו גם "כוכב נולד 4" חיחי אייקון מועדף:נו ..ההוא שמזכיר לי את רייצ'ל כל פעם ..זה שכתבתי בתחילת ההודעה כאן חח מאכל אהוב:שוקולד,בארור |מוציא לשון| אז כל מה שבא עם זה ..כל הקינוחים חח מסנג'ר/אייסיקיו: אייסי-336384549 ,מסנ'[email protected] פורומים נוספים ב שאני חבר בהם:חח תלוי אם זה סתם רשום או פעיל .. ולסיום מסר לאומה:תמיד לזרום בזרם החיים .. האפשרות הכי טובה לכל התמודדות .

Dark chocolate

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo211.gif

שם: מיכל. גיל: 13
עיר: חדרה שיר של קרן שאני הכי אוהב: "איתי"
יש לי כבר את ה
: עוד לא, מחר אני קונה
הייתי בהופעה: כן, היה מדהים
אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: זמרת וכותבת. אומנים נוספים שאני אוהב: איה כורם. אם הייתי חיה, הייתי: פרה, מן הסתם
תחביבים: הממ.. אין
5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: דיסקים של איה כורם, קרן פלס ואממ.. נראה לי זהו
במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : 22, תמיד
סרט/תכנית טלויזיה: "האלופה" אייקון מועדף:
,
,
,
וזהו.. מאכל אהוב: גלידה
מסנג'ר/אייסיקיו: 313-860-481, לא לחפור!!
פורומים נוספים ב שאני חבר בהם: 1500 ו-1530 ולסיום מסר לאומה: תהיו חזקים!!!!!!!!!

ג ב ש ו ש

New member
אניי../images/Emo88.gif

שם:גבי גיל:17 וחצי עיר:אשקלון
שיר של קרן שאני הכי אוהב:איתי
יש לי כבר את ה
:כן
הייתי בהופעה:לא
אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה:כהכל
אומנים נוספים שאני אוהב:נינט טייב,אביב גפן,מירי מסיקה,עברי לידר ועוד... אם הייתי חיה, הייתי:צב
תחביבים:מחשב,טלוויזיה,ים,בריכה,לבלות,הופעות להיות עם החבר'ה וכאלה.. 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט:של נינט אלבום הבכורה
של אביב גפן "ממנטו מורי",של קרן פלס ולא יודע מה השאר.. במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ :כל פעם משהו אחר
סרט/תכנית טלויזיה:יש הרבה.. אייקון מועדף:
מאכל אהוב:פיצה
מסנג'ר/אייסיקיו:שנייהם
פורומים נוספים ב שאני חבר בהם:נינט טייב,רבלדה,אביב גפן,גלגלצ,טלנובלות,רן דנקר,ציפי משהיד,כוכב נולד..וזהו נראה לי
ולסיום מסר לאומה:תהנו מהחיים כי הם מתנה

דנדוש 93

New member
אנייייייי

שם: דנה גיל:13 עיר:ת"א שיר של קרן שאני הכי אוהב:אממ לא יודעת...קשה לבחור יש לי כבר את ה:דיסק שלה......מאתמול הייתי בהופעה: -
אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה:אני לא יודעת ...הכל ביחד אומנים נוספים שאני אוהב:יש הרבה אבל בעיקר מירי מסיקה (וקרן!!!!) אם הייתי חיה, הייתי: פרפר...נולדתי לחופש...
...חח תחביבים:גיטרה
, מחשב, TV, חברות... 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט:אני מקווה שאני לא אצתרך...הייתי פשוט ךקחת את האייפוד...יש שם הכל.. במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ :10, 2 (22) וניקולודיון סרט/תכנית טלויזיה:חברים (Friends) ובובספוג (Spongbob)...סרט? כל סירטי דיסני! אייקון מועדף:לא יודעת קשה לבחור
מאכל אהוב: פיצה
מסנג'ר/אייסיקיו:203044699 (אייסיקיו) [email protected](מסן) פורומים נוספים ב שאני חבר בהם:סרטים מצוירים ודיסני.. ולסיום מסר לאומה: I LOVE U...חח להת' אנשים

עדי C

New member
עונה../images/Emo203.gif

שם: עדי גיל: 21 עיר: מודיעין שיר של קרן שאני הכי אוהב: "שיהיה לנו בית" יש לי כבר את ה
:
הייתי בהופעה:
עוד פחות משבוע
אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: אומנים נוספים שאני אוהב: מירי מסיקה, דנה ברגר, ומוזיקה ישראלית בכלל
אם הייתי חיה, הייתי: סורי לא מתה על חיות. תחביבים: לרקוד, לכתוב ולקרוא. 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: קרן, מירי, דנה ברגר-עד הקצה, דיסק אחד באיטלקית ועוד אחד בספרדית. ואם אפשר עוד אחד אז את דיסק המחזמר "שלמה המלך ושלמי הסנדלר"
אני מכורה אליו והוא תמיד מצחיק אותי. במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : מה שיש מעניין לראות, ומזפזפת מדי פעם לערוצי החדשות השונים. אני אוהבת לראות מה אומרים בCNN. סרט/תכנית טלויזיה: "החיים יפים". יצירת מופת בעיניי. אייקון מועדף:יש מלא שאני אוהבת. שיהיה
כי לאחרונה אני מנסה לאמץ אותו ללא הצלחה. מאכל אהוב: שוקולד מסנג'ר/אייסיקיו: פורומים נוספים בתפוז שאני חבר בהם: משתדלת - מירי מסיקה, ואצל טלי שרון כבר הפכתי לקוראת סמויה. ולסיום מסר לאומה: תקראו ספרים.

hilali1

New member
../images/Emo204.gif

הילה. ילדה טובה ירושלים. על שפת הכנרת ולרוץ לרוץ. כמובן יש לי את ה-
והייתי בהופעה וחצי. שומעת גם - החבר'ה מרימון (מירי,איה,אריק,איתי), יהודית רביץ, גידי גוב, ברי סחרוף, החברים של נטאשה, עברי ואביב.
רק כי זה החרוז של השם... יום טוב

I מ י ר ב I

New member
תורי...

שם:מירב גיל:27 עיר:חדרה שיר של קרן שאני הכי אוהב:כולם,אבל הכי לשמוע את שוכחת אותך יש לי כבר את הדיסק:ברור,מלפני שבוע כבר הייתי בהופעה:הייתי ב 3 הופעות אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה:זמרת,כותבת ומלחינה אומנים נוספים שאני אוהב:מירי מסיקה,הראל סקעת אם הייתי חיה, הייתי:כלב,בגלל התכונות תחביבים:מוסיקה,קניות,מחשב 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט:קרן פלס,מירי מסיקה,הראל סקעת,עופר ניסים וטייק דאט במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ :בקושי צופה אבל יותר ערוץ 10 סרט/תכנית טלויזיה:"האלופה" אייקון מועדף:
מאכל אהוב:במבה מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] פורומים נוספים ב שאני חבר בהם:מירי מסיקה,איה כורם,האלופה,קומונת אריק ברמן ולסיום מסר לאומה:חיוך לא עולה כסף,אבל שווה זהב כמובן לא לשכוח לצרף תמונה יש תמונה שלי באלבומים בתגית חברי הפורום

hilali1

New member
אה ניראה יש איזה שיר שאני מכירה

אם היית בא או משהו כזה.

למעלה