התפקדות חברי הפורום

Dark chocolate

New member
רגע עפר ניסים הוא לא ../images/Emo211.gif

*טראנסג'נדר
כי הוא נראה לי לא טבעי!

Rachel47

New member
אני כבר מזמן הגעתי למסקנה../images/Emo15.gif

שהומואים הם האנשים הכי מקסימים שקיימים ויש כל כך הרבה הוכחות
חחח אבל עופרה..הוא הכי נשי שיש...

MissPop

New member
מירב ../images/Emo3.gif

למה את לא באה לפורום של טייק ד'את? שמייח שם

גם אני גם אני

שם: נופר גיל: 18 עיר:קרית מוצקין שיר של קרן שאני הכי אוהב: שוכחת אותך (בגרסת ההופעה!) יש לי כבר את ה: ברור, באותו יום שהוא יצא קניתי הייתי בהופעה: ברור.. 3 או ארבע פעמים אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה:לא ראיתי אותה כשחקנית אבל בשלושת התחומים האחרים אני אוהבת אותה אומנים נוספים שאני אוהב: אביב גפן, אוהד חיטמן, מירי מסיקה, היהודים, גלעד שגב.... אם הייתי חיה, הייתי:כלב? תחביבים:מוזיקה, מוזיקה ומוזיקה 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: אוהד,גלעד, מציאות נפרדת של היהודים, שומקום של אביב גפן, ואת קרן... במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : 10 סרט/תכנית טלויזיה: חברים, מכושפות וכל סרט עם ג'וליב רוברטס וכמובן גריז, שיקגו ומולאן רוז' אייקון מועדף:
מה זה אומר עלי? מאכל אהוב: אני חושבת שאת זה הבהרתי בשאה הקודמת מסנג'ר/אייסיקיו: יש אבל אני לא מחוברת עליהם אז חבל פורומים נוספים ב שאני חבר בהם: אוהד חיטמן וזהו ברמת העיקרון, אין לי זמן..... ולסיום מסר לאומה תהיו בריאים, תהיו חזקים, ואל תאכלו שוקולד, שהכל ישאר לי.... ואין לי תמונה כי אני אצל דודה שלי בת"א.

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא עושים בתחילת כל חודש?
שם: ישראלה גיל: עוד מעט 15 עיר: אני במושב
חרות
שיר של קרן שאני הכי אוהב: שיהיה לנו בית/זאת שמבקומי/רכבת לאירופה/אם אלה החיים/אביתר... נו הכל יפה!!! יש לי כבר את ה
:
כמובן
הייתי בהופעה: לא
אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: כותבת אומנים נוספים שאני אוהב: שירי מימון איריס פרחי קלי קלארקסון איה כורם ויטני יוסטון אבריל לאבין שי גבסו שאקירה ואני יכולה המשיך עוד שעתיים אז עדיף שאני אפסיק אם הייתי חיה, הייתי:
תחביבים: בעיקר מחשב
5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: אני לי מקלט
טוב אז הדיסקים של קרן, שירי, גבסו (השני), קלי קלארקסון (הראשון), איריס
במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : אין משהו מיוחד
סרט/תכנית טלויזיה: לא רואה הרבה... אייקון מועדף:
מאכל אהוב:
מסנג'ר/אייסיקיו: 201487804 פורומים נוספים ב שאני חבר בהם: הרבה
ולסיום מסר לאומה: הדיסק מדהים!!!!!!!!! כמובן לא לשכוח לצרף תמונה שלי?

מתפקדת../images/Emo202.gif

שם: טל-ליהיא גיל: 29 עיר: תל אביב שיר של קרן שאני הכי אוהב: זאת שבמקומי ורצה הביתה יש לי כבר את הדיסק: כאילו.. דה!! הייתי בהופעה: בכולן..חח אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: יוצרת.. הכל אומנים נוספים שאני אוהב:אביב גפן, ריקי גל, מירי מסיקה, שלום חנוך, רוקסט, קארי אנדרווד, שילה פרבר, איתי פרל.. ועוד המון ישראלי אם הייתי חיה, הייתי: לפני שבוע הייתי אומרת
, אבל עכשיו אני ללא ספק
תחביבים: אינטרנט, טלויזיה, כתיבה, שירה. 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: קרן פלס-אם אלה החיים, אביב גפן-ממנטו מורי, אביב גפן-שומקום, ריקי גל-האוסף הכפול, מירי מסיקה וסינגל עוד הלילה-איתי פרל במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : בעיקר דרך וואלה בערוץ 10, אבל משתדלת לא לשקוע בזה. סרט/תכנית טלויזיה: מכושפות, אמריקן איידל, מגרש בית, O.C, THE BIGGEST LOSER.. (טוב אני רואה כל מה שיש בערוץ 13 בייס..חח) וסרטים: שתיקת הכבשים, אישה יפה, רוח רפאים אייקון מועדף:
מאכל אהוב: שוקולד פרה או נוטלה (אבל כבר חודשיים וחצי לא נגעתי...
)
מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] פורומים נוספים ב
שאני חבר בהם: אני כותבת בכמה פורומים אולי הודעה בשבוע, לא משהו משמעותי. בעיקר פה וברוק ישראלי. ולסיום מסר לאומה: כל יום תפתחו אפשרות חדשה לחיים מרגשים ומלאי עוצמה וכך יהיה.

look away

New member
וסינגל עוד הלילה-איתי פרל...

מי זה איתי פרל???
ועוד הלילה בהחלט יפה..
למי שרוצה ולא יודע אפשרי לשמוע את השיר הזה באתר שלו ..

יש לי את הסינגל...

יש לי גם את הדיסק, אבל גם את הסינגל של השיר הזה, אני ממש אוהבת את עוד הלילה... אולי תבואי היום?

כמעט בטוח...

אבל אני שומרת לי את הזכות לבטל.חח נראה איך יסתדר לי.. אני לא מתה על רוק כבד, אבל יש הזמנות אז בכיף... חוץ מזה הרבה פעמים הלכתי להופעות של סוג מוזיקה שאני לא מחוברת אליה וכן נהנתי.. אני בעד לתת צ'אנס לכולם (אפילו לשלמה ארצי..חח)

OneLastBreath

New member
../images/Emo6.gif

שלמה ארצי ממש נחמד.. וגם לי יש הזדמנות.. ( מי ידע שההגרלה ברוק ישראלי תניב משהו? )

רק שאני לא סובלת אותו כבר 14 שנה

מאז הופעה שראיתי שלו בפסטיבל ערד... לא חשוב.. בכל מקרה אני לא הולכת בסוף

למעלה