התפקדות חברי הפורום

שגעוגי

New member
../images/Emo26.gif

שם: אבישי
גיל: 14 וקצת עיר: ירושלים שיר של קרן שאני הכי אוהב: שמעון השכן... אבל די קשה להחליט.. גם 'שיהיה לנו בית' ו'שוחכת אותך' מדהימים
. יש לי כבר את הדיסק: כן
. הייתי בהופעה: לא:/ אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: האמת? כהכל. אומנים נוספים שאני אוהב: מירי מסיקה, גבסו, איה כורם, רוני. אם הייתי חיה, הייתי: הו. הממ..פאק. באמת שאין לי מושג
. תחביבים: לנגן (גיטרה,אורגן, בקרוב גם פסנתר), כדורסל, להלחין ולכתוב. 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: קרן פלס,רוני(עש"ב, לא עוצרת),קלי קלארקסון, שי גבסו. במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : HOT3, ניק, ערוץ 2/10/1. סרט/תכנית טלויזיה: האלופה. אייקון מועדף:
מאכל אהוב: המבורגר
יאמי. מסנג'ר/אייסיקיו: חסוי
פורומים נוספים ב שאני חבר בהם: רוני. ולסיום מסר לאומה: יהיה בסדר אם באמת תאמינו בזה.
אוהב המון.

מתפקדת בכיף

שם: ליאת בקאלו גיל: 24 עיר: חולון שיר של קרן שאני הכי אוהב: "רכבת באירופה" יש לי כבר את ה: דיסק של קרן
הייתי בהופעה: כן בימי זמר בחולון, ואהיה בע"ה בהופעה בצוותא ב25.7
אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: מה שתרצה להיות
אומנים נוספים שאני אוהב: אוהד חיטמן, תמיר חיטמן, מירי מסיקה ואיה כורם אם הייתי חיה, הייתי: דולפין, או ארנב כי הם חמודים
תחביבים: לכתוב שירים, לבלות עם חברות, הופעות ותרבות 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: של אוהד חיטמן, מירי מסיקה, קרן פלס ושל עוזי חיטמן ז"ל, ואת האמפי 3 גם חח במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : כל ערוצי החדשות סרט/תכנית טלויזיה: פוקימון, האנטומיה של גריי, ריקי לייק ובסרטים את פוסידון וטיטניק אייקון מועדף: זה-
מאכל אהוב: חומוס מסנג'ר/אייסיקיו: מי שירצה אשמח לתת לו בפרטי פורומים נוספים ב שאני חבר בהם: של אוהד חיטמן, איה כורם מירי מסיקה, צעירי ת"א, תמיר חיטמן, ובסך הכל אורח(לזכרו של עוזי חיטמן) ולסיום מסר לאומה: חייה ותן לחיות כמובן לא לשכוח לצרף תמונה

birka

New member
עונה

גיל: 21 עיר: חולון שיר של קרן שאני הכי אוהב: זמנים משוגעים יש לי כבר את הדיסק- לא- אין לי דיסקמן וכאלה..:+/ הייתי בהופעה: בשתיים אפילו אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: אמממממממממממממממ הכל? אומנים נוספים שאני אוהב: אוהד חיטמן, עברי לידר, גלעד שגב, יוני בלוך, אממממממ ואין לי כוח ממש להמשיך אם הייתי חיה, הייתי: דולפין? סתם, אמממ אלמוג...!! תחביבים: אמממ אין לי חיים... 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: את הלפטופ? ושומעת את הכל? במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : אמממ מתעדכנת באינטרנט, אין לי סובלנות לטלוויזיה סרט/תכנית טלויזיה: כרגע- הבית הלבן אייקון מועדף:
מאכל אהוב: בורגר קינג- שניצל. מסנג'ר/אייסיקיו: 7514671 [email protected] פורומים נוספים ב שאני חבר בהם: יש די הרבה, תסתכלו למטה- אני מחפשת מחליפה לקמונה שלי!!! ולסיום מסר לאומה: אני אחרי משמרת של 12 שעות- לילה טוב! כמובן לא לשכוח לצרף תמונה - ל-א... סורי.

מתפקדת../images/Emo196.gif../images/Emo85.gif

שם:|הסדגש| נועה
עיר: אשדוד
שיר של קרן שאני הכי אוהב: "לרוץ לרוץ"
יש לי כבר את ה
:
יום ראשון בע"ה הוא אצלי במערכת
הייתי בהופעה:עוד לא הייתי, אבל ממש בניתי על ניצנים
!!!1 אם התבטל אז שיהיה ה23/8
אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: כותבת ומלחינה
אומנים נוספים שאני אוהב: מירי מסיקה, אריק ברמן, איה כורם, עברי לידר. אם הייתי חיה, הייתי: כלבע
בייצ' חח סתם סתם.. אממ הייתי חתולה
תחביבים:|הסדגש| אינטרנט
, חברים
, ים
ועיצוב
. 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: "מירי מסיקה"-מירי מסיקה, "אם אלה החיים"-קרן פלס, "X&Y"-קולדפליי, "איה כורם"-איה כורם וסימפל הפלאן את השירים המובחרים
במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : HOT3 וערוץ 22 סרט/תכנית טלויזיה: חברימיםםםםםם
אייקון מועדף: אותוווו
מאכל אהוב: כל מה שכשר
מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] פורומים נוספים ב שאני חבר בהם:|הסדגש| מירי מסיקה, קולדפליי. ולסיום מסר לאומה: כשאתם דורכים על נמלה בצחוק, היא מתה ברצינות

polo03

New member
מתפקדת

שם: הדר גיל: אוטוטו 26 שיר של קרן שאני הכי אוהב: כולם, מתרגשת כל פעם מחדש מ"שיהיה לנו בית" יש לי כבר את ה: ביום שיצא, בשעה 11:00 כבר החזקתי 3 עותקים הייתי בהופעה: כל ההופעות בצוותא + 1 בתמונע...נראה לי בסביבות 4,5 ויש כרטסים גם ליולי וגם לאוגוסט וגם ללהקה אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: הכל, נדהמת כל פעם מחדש מהגאונות שלה בלחנים שלה. אומנים נוספים שאני אוהב:מירי מסיקה,אביב גפן ועוד מלא... אם הייתי חיה, הייתי: אריה תחביבים: טלויזיה 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: הדיסק של קרן,מירי מסיקה, האוסף של רוקסט... במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ :10 ומזפזפת לאחרים סרט/תכנית טלויזיה:רואה כמעט הכל אייקון מועדף: שונאת אייקונים מאכל אהוב:אורז פורומים נוספים ב שאני חבר בהם:אין ולסיום מסר לאומה: תהיו חזקים,אין כמו בבית !

למעלה