התפקדות חברי הפורום

Dark chocolate

New member
או מיי גאד נוטלה?!../images/Emo2.gif../images/Emo211.gif

ככה כל החברות שלי קוראות לי!!! מן הסתם כי יש לי אספקה של נוטלה בבית לחצי שנה+

איך שכחתי את "על שפת הכנרת"

השיר שאני נלחמת שיהיה סינגל... (ואת איתי לא רשמתי כי זה פשוט ברור...)

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם: מיכל גיל: 16 וחצי עיר: טבעון שיר של קרן שאני הכי אוהב: רכבת לאירופה, על שפת הכינרת יש לי כבר את הדיסק: כן הייתי בהופעה: לא אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: כותבת ומלחינה אומנים נוספים שאני אוהב: אפרת כהן, איה כורם, מירי מסיקה, שי גבסו, אביב גפן, עברי לידר אם הייתי חיה, הייתי: חתול תחביבים: מוזיקה, לצאת מהבית [מה שאני לא כל כך יכולה לעשות כרגע]... 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: איה כורם, אביב גפן [החדש], קרן פלס, שי גבסו ושל קרן במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : בחדשות סרט/תכנית טלויזיה: האלופה אייקון מועדף:
מאכל אהוב: מנטוס מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] פורומים נוספים ב שאני חבר בהם: מיכאלה, איה כורם, מירי מסיקה וקרן פלס ולסיום מסר לאומה: יהיה טוף

ady18

Well-known member
עונה

שם:יעל גיל:22 עיר:ראשל"צ שיר של קרן שאני הכי אוהב:אממ קשה אבל כמה שירים שוכחת שיהיה לנו בית יותר מדי אלה החיים יש לי כבר את ה:כן הייתי בהופעה:לא אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה:זמרת כותבת עוד לא ראיתי אותה משחקת אומנים נוספים שאני אוהב:שירי,מירי,איה,איריס,עמיר,עברי, אם הייתי חיה, הייתי: דולפין תחביבים:מוסיקה מחשב ספורט 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ :24 וערוץ הבידור וערוץ הספורט או ערוץ 10 סרט/תכנית טלויזיה:כוכב נולד אייקון מועדף: מאכל אהוב:על האש מסנג'ר/אייסיקיו: פורומים נוספים ב שאני חבר בהם:שירי,איריס,איה ועוד... ולסיום מסר לאומה:שיהיה שקט אמן

../images/Emo126.gif../images/Emo221.gif../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

שם: ירדן
גיל: 12 עיר: אני לא יכולה להגיד, אבל זה מושב ליד כפר סבא. שיר של קרן שאני הכי אוהב: אם אלה החיים
יש לי כבר את ה
:
הייתי פעמיים בצליל ולא הגיע
הייתי בהופעה:
אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה:מלחינה+כותבת+זמרת
אומנים נוספים שאני אוהב:רוני דואני
קלי קלארסון
דניאל זילברשטיין
איה כורם
שאקירה
הילארי דאף
ויש עוד כל מיני
אם הייתי חיה, הייתי:
תחביבים:מחשב, בריכה, לישון
, טלוויזיה
ועוד כל מיני
5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט:עולם שלם בחוץ - רוני, לא עוצרת - רוני, אם אלה החיים - קרן פלס, קלי קלארסון והילארי דאף
|ההאוהב|
במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : 10 סרט/תכנית טלויזיה: השיר שלנו
אייקון מועדף:
מאכל אהוב: שניצלל
מסנג'ר/אייסיקיו:מסנג'ר, אבל יש לי את שניהם
פורומים נוספים ב שאני חבר בהם:רוני ודניאל זילברשטיין. ולסיום מסר לאומה:תהיו חזקים

../images/Emo204.gifהגיע זמני גם...

שם: נעה גיל: 18 עיר: שכנה של קרן
שיר של קרן שאני הכי אוהב: לאלאלא. אני מסרבת לבחור. האלבום פשוט מעולה. יש לי כבר את ה
:
רק על המחשב.
יירכש ברגע שיהיה לי תקציב לכך. הייתי בהופעה: בקרוב אני מקווה. אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: כזמרת-יוצרת. אומנים נוספים שאני אוהב: וואי, יש מלא. אני מכורה למוזיקה. בארץ זה בעיקר רונה קינן, שילה פרבר, מאיר אריאל ומשפחת בנאי לדורותיה. בחו"ל K's Choice, Bright Eyes, טורי איימוס... אם הייתי חיה, הייתי: חיה רעה
תחביבים: מוזיקה אינטרנט חברים... 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: טפו טפו שלא נגיע לשם. "לנשום בספירה לאחור" של רונה, "אם אלה החיים", Cocoon Crash של K's Choice, האוסף של מאיר אריאל ודיסק צרוב עם כל מיני שירים. במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ
:
מזפזפת... איפה שאין פרסומות
סרט/תכנית טלויזיה: מה אני מעדיפה או מה אני אוהבת?
אייקון מועדף:
,
מאכל אהוב: סלט
מסנג'ר/אייסיקיו: מסר פורומים נוספים ב שאני חבר בהם: טלי שרון
, טלנובלה בע"מ
, האלופה, וקוראת בעוד הרבה... ולסיום מסר לאומה: תראו קולנוע ישראלי ותשמעו מוזיקה ישראלית

OneLastBreath

New member
../images/Emo105.gif

שם: מיקה גיל: 16 עיר: שיר של קרן שאני הכי אוהב: "זאת שבמקומי" יש לי כבר את ה: וודאי שכן
הייתי בהופעה: בשלוש אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: ככולן ביחד. אומנים נוספים שאני אוהב: עברי לידר, נורה ג'ונס, שרה מקלאכלן, הגו גו דולס, אוהד חימטן
ועוד הרבה אחרים. אם הייתי חיה, הייתי: ציפור תחביבים: לצייר, לכתוב, לקרוא, לנגן, לבהות בשמיים. 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: את הדיסק של קרן, הדיסק של אוהד, "יותר טוב כלום מכמעט" של עברי, הפסקול של "הבועה". ואת האמפי. במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : yes+ סרט/תכנית טלויזיה: יותר מידי. אייקון מועדף:
,
ולסיום מסר לאומה: יהיה טוב.

MissPop

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: נילי גיל: 27 עיר: חולון שיר של קרן שאני הכי אוהב: שיהיה לנו בית, רכבת באירופה, בסנדלים יש לי כבר את הדיסק: ברור הייתי בהופעה: כן אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: זמרת / כותבת / מלחינה אומנים נוספים שאני אוהב: אלביס פרסלי, מאריה קארי, טייק ד'את אם הייתי חיה, הייתי: חתולה תחביבים: 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: מירי מסיקה, ELVIS BY THE PRESLEYS, מאריה קארי 1#s,בקסטריט בויז-גרייטסט היטס ועוד דיסק עם כל מיני שירים יחידיים שאני אוהבת. במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : 2 סרט/תכנית טלויזיה: בנות גילמור, מכושפות. אייקון מועדף: מאכל אהוב: כל מה שיש עם פטריות, חומוס, טונה, אננס מסנג'ר/אייסיקיו: במסרים פורומים נוספים ב שאני חבר בהם: טייק ד'את, אלביס פרסלי,קומונת להקת צעירי תל אביב ולסיום מסר לאומה: כל כלב מקבל את המגיע לו בסופו של דבר אז אין טעם להיות רעים לאנשים אחרים ולכלך עליהם, בסוף תקבלו את מה שמגיע לכם.

groovachick

New member
מתפקדת=]../images/Emo195.gif

שם: תמר גיל: 14 עיר: מושב במרכז שיר של קרן שאני הכי אוהב: איתי [אמנם נדוש.. אבל... יאיייי
] יש לי כבר את ה
:לצערי עוד לא... אבל הקנייה מתוכננת... הייתי בהופעה: לא=[ [אני מרגישה לא קשורה לפורום הזה... אין לי דיסק ולא הייתי בהופעה...] בעצם אם זה נקרא... הייתי ב"הלהקה"!! אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: את האמת... כולםםםםםםם! אומנים נוספים שאני אוהב: אביב גפן, מוניקה סקס, בית הבובות... אם הייתי חיה, הייתי: ממ... חיפושית? חח
תחביבים: לנגן על פסנתר [כמוהה=)], להיות על המחשב קצת, לנגן בגיטרה [גם כמוהה=)]... ועוד כל מיני מינים... 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: "אם אלה החיים"- קרן פלס, הדיסק המיוחל של.. רן דנקר [כשהוא ייצא, ולא את של נינט כמו שחלק היו חושבים], "הראל סקעת"-הראל סקעת, דיסק של אביב גפן עם כמה מהטובים ביותר, "מדפים"- בית הבובות.. במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : 24 בעיקר.. ועוד 2 ערוצים- ערוץ הקולנוע הישראלי ויס וויקנד [בyes] סרט/תכנית טלויזיה: השיר שלנוווו=] אייקון מועדף:
מאכל אהוב: ממ... קשה להחליט מסנג'ר/אייסיקיו: מסנג'ר.. פורומים נוספים ב שאני חבר בהם: כעיקרון.. אני בעיקר קוראת.. הפורום האחרון שכתבתי בו הודעות זה של רן דנקר, ומהיום גם כאן.. ולסיום מסר לאומה:
No Music=No Life!!!

מתפקדת...

שם: צלילע. גיל: 13. עיר: צפון. שיר של קרן שאני הכי אוהב: אא"ה, בינתיים. יש לי כבר את ה
: עוד לא, לצערי. אח שלי קנה לי, אבל עד שאני אראה אותו
. הייתי בהופעה: עוד לא. אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה: הכל ביחד
אומנים נוספים שאני אוהב: יש המון. אם הייתי חיה, הייתי:
, הכי מתאים. סתם
הממ... לא יודעת. תחביבים: לשיר, לשמוע מוזיקה, לשחק כדורסל ועוד המון.. 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: יש יותר מ- 5
במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : 2 סרט/תכנית טלויזיה: יש המון. אייקון מועדף:
מאכל אהוב: סלט
. מסנג'ר/אייסיקיו: 240221991, [email protected] פורומים נוספים ב שאני חבר בהם: הרבה, אין כוח לרשום. ולסיום מסר לאומה: נממ

AngelsWings

New member
כן המפקד, אני מתפקד

שם: נאור גיל: 16 עיר: קירית אונו שיר של קרן שאני הכי אוהב:לאחר מחשבה רבה "בסנדלים" ממש ממש צמוך ל"זאת שבמקומי" יש לי כבר את הדיסק: ברור!!!! הייתי בהופעה:עוד לא :( אני מעדיף את קרן כזמרת/שחקנית/כותבת/מלחינה:בגלל שהיא הכל, זה הכי יפה שיש! אומנים נוספים שאני אוהב: רמי קליינשטיין, מירי מסיקה, איה כורם, שירי מיימון, אלישיה קיס, הורוניקז, הדיימונדZ ועוד רבים. אם הייתי חיה, הייתי: אממ...חד-קרן. משהו מיתולוגי. תחביבים: עיצוב גרפי וכתיבה. 5 דיסקים/סינגלים שהייתי לוקח למקלט: "רמי קליינשטיין-ביום של הפצצה" "קרן פלס-אם אלה החיים" "שירי מיימון" "הורוניקז-לנצח" במצב "מלחמה" אני צופה בערוץ : 2. סרט/תכנית טלויזיה: תוכנית: השיר שלנו, סרט: ריקוד צמוד. אייקון מועדף: P: מאכל אהוב: כרובית מטוגנת מסנג'ר/אייסיקיו: ICQ 294320221 [email protected] פורומים נוספים ב שאני חבר בהם: "כתיבה יוצרת MSN" פנטזיה MSN. ולסיום מסר לאומה: הרבה מדי מסרים פחות מדי מקום :p

למעלה