אדוני רוצה טובלרון?

גלעד2211

New member
ונאתגר אתכם בעוד אחת

איזה תחנת רדיו לא אזורית ולא של הרשות השניה או של קול ישראל יש ובאיזה תדר היא משדרת? רמז: קונספט השידורים שלה הוא בערבית עברית ואנגלית וזהלא פירטי. עוד רמז מאוד עבה: זה משדר מגבעת חביבה. עכשיו נראה אתכם פותרים מה שם התחנה ומה התדר זה קל מאוד לאחר הרמזים!

limors2

Active member
תשמע

כל הכבוד לך באמת שאתה מביא חידות מאתגרות כאלה, אבל תבין משהו- בפעם ה47! זה פורום גלגלצ. לא רדיו גלגלצ. זה אומר פה שהתחנת רדיו היחיה שאנחנו מדברים פה עליה היא גלגלצ! זה לא שאנחנו עושים לך סתימת פיות, אתה פשוט לא מבין את מהות הפורום! חידות כאלה יתקבלו בברכה בפורום רדיו בתפוז, כמו פרסומות לתחנות רדיו שונות. זה לא שאנחנו לא רוצים אותך פה, אתה מוזמן להישאר בנושא גלגלצ. אתה פשוט גורם לנו עם הודעות כאלה לקחת את התפקיד של פורום רדיו, וזה לא מקובל ובטח שלא המטרה.

גלעד2211

New member
אבל זה סך הכל חידה

תביני יש כאן כמה תחנות וזה לא ממש פירסום הרי אני יודע שלא תזיזו את ה' מסקאלה שלכם אז לא מבין למה זה מפריע? ממילא אף אחד לא ידע את התשובות כי כולם כאן מאזינים לה' אז לא הבנתי היכן הבעיה?

גלעד2211

New member
טוב הנה הפתרון נתתי לכם שעתיים וחצי

1. 90 אף אם 2. קול הקמפוס 106 אף אם 3. 99ESC 4. רדיו כל השלום 107.2 אף אם <ולא אין לי שגיאות ככה הם קוראים לזה גם באנגלית ALL FOR PEACE>.

limors2

Active member
הבעיה היא שזה באמת כמד תחנות רדיו,

אבל אנחנו פה פורום ספציפי של תחנה מסוימת ורק של התחנה הזאת. ולכן החידות מתאימות לפורום רדיו, לא לפה. וזה לא שיגעון שלי שאני רוצה רק גלגלצ פה- דיונים על רדיו מיועדים לפורום רדיו=)

גלעד2211

New member
שאלה בקשר לחתימה למטה

אפשר עשות שיהיה תמונה במקום החתימה? תודה מראש.

../images/Emo185.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo73.gif

מצלמים כחול לבן תחרות הצילום הפטריוטית של פורום צילום - אמנות הצילום מתקרבת לסיומה וזו ההזדמנות האחרונה להשתתף ולזכות! כל הפרטים בהודעה הבאה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=215&msgid=83745942
Flix לסיום: יואב ודניאלה בקליפ לשיר "אתה חייב למות (עליי)" מוקדש לנסראללה http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=907658

ShukyD

New member
איזה מעצבן זה

לשמוע קטיושות בכל הכבישים בעיר בערך

למעלה