בגריל..

keeeren

New member
לי איכפת

את בפורום הזה בערך יומיים אז תירגע.. אף אחד לא אמר לך כלום על פתיחת ההודעה הלא הכרחית הזאת שלך אבל להתחיל לריב עם אנשים זה כבר יותר מדי... אם אתה לא רוצה לריב עם אנשים תירגע ולא איכפת לי מי החברים שלך מהפורום זה לא מקנה לך זכויות יתר. שבת שלום!:]

לחוטמבל

New member
יאלללההההההההההה

רק אל תגידו לי משו על "פתיחת ההודעה הלא הכרחית הזאת " שלי ... כשאני אשאל אותך מה לעשות אני אפנה אלייך. שער 11 גטו שער של חזירים

לחוטמבל

New member
...

וזה לא עניין של מי חבר שלי מהפורום פרסמתי הודעה, היא נגררה לפרובוקציות שלה , לא אני התחלתי מה לעשות , יש לי מזג חם שבת שלום לכולם

keeeren

New member
אל תגיד לי יאללה

אני לא יודעת עם מי אתה חושב שאתה מדבר אבל תרגיע את עצמך.. לא ממש מזיז לי אם אתה שואל אותי או לא.. יש חוקים לפורום, לא יודעת מאיפה באת אבל כאן כנראה זה קצת שונה.. המנהלים לא צריכים לשבת ולשרשר הודעות שלך כי אתה לא חכם מספיק כדי להבין שלא צריך לפתוח הודעות על שטויות.. תרגיע את "המזג החם" שלך ומהר עדיף לכולם.. אין לי מושג מה אתה עושה פה בכלל לא זוכרת שראיתי אותך מצטרף לפה בכלל אבל תלמד איך להתנהג ואיך לדבר..

קששששששששששש קששששששששששש

כאילו עד שאני לא אבוא לעשות סדר לא תרגעו פה???!?!?!? קשש קשש תרגיע יא מצחיקול חחח קרעת אותי פה בר חחח חייבת להגיד מילה אחרונה: אם הגורם הנפגע ינסה להתחיל איתי ריב אני פשוט אתעלם חוץ מזה שאתה לוקח הכל יותר מידיי רציני.. אפשר לחשוב כבר אי אפשר קצת להתלוצץ אלוהים... חחחחחחחחחחחח קרן love you את מושלמת ^_^ חחח הייתי אתמול במכבים וגיליתי שאת אוהדת מכבי גורל?!?!?!?

keeeren

New member
יכול להיות...

תמיד נמשכתי למומינים בצורה מפחידה... גורל?

גורל.... ../images/Emo99.gif

חחחח לקראת סוף הערב הם (שתי בנות שהיינו ביחד לפחות 4 שעות ביחד) סנופקין!!! אתה דומה לסנופקין!!!! כאילו אנחנו מכירות עוד אחד שדומה אבל אתה סנופקין!!! חחחחח ילדות הזויה

ziljian 1234

New member
קרןןןןן אהובתי!!!

עזבי מאמי לא להתעצבן...:) מתה עליך (למרות שאת צודקת חח)

ManRed

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תודה לחוטמבל...

למעלה