גג עזריאלי והגזרים

avki

New member
אה נכון!

נחמד, לא יותר מזה (כמו כל שייגעצ).

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo45.gif

איכס יובל מנדלסון! פוצ. עלה לו לראש שהוא איזה סלבריטי. כולה שר קצת שטויות ולא מסדר גבות. ><

afon

New member
זו בדיוק הנקודה!

לא... הנקודה היא ששיגעצ ממש אבל ממש גרועים. ליריקה של ילד בכיתה ג', בשילוב מלודיה של יונתן הקטן, יחד עם מורכבות של להקת פאנק... איך משהו טוב יכול לצמוח מזה?

One Echoe

New member
על כל להקה אפשר להגיד

ליריקה של ילד בכיתה ג', בשילוב של יונתן הקטן. תראה לי שיר אחד עם ליריקה בכיתה ג' של שייגעצ. מאחורי כל שיר מסתתר לך מסר ולעיתים פארודיה גאונית. לחנים מקפיצים ומאוד יפים. ומוזיקליות של להקת פאנק. מה יכול להיות יותר טוב מזה=]

afon

New member
לא ממש

בוב דילן? פינק פלויד? הקלאש? פורטיס? עליהם אפשר להגיד ליריקה של ילד בכיתה ג'? (המלודיה היא של יונתן הקטן) "ואז את תבואי, ואני אפתח לך את הדלת" ליריקה מהסוג הזה בדרך כלל אצלי (לא יודע מה אצלך) לא ממש נחשבת מתוחכמת\מעניינת בטח שלא גאונית. שיקפיצו עד מחר, אני לא אשמע מוזיקה מסוימת בגלל שהיא מקפיצה, צריך *קצת* יותר מזה בשביל שאני אשמע אותה.

One Echoe

New member
לפי האמרה שלך כן.

כי מבחינתי, גם על שייגעצ איאפשר להגיד ליריקה של ילד בכיתה ג'. סבבה, זה הקריטריון שלך בשביל מוזיקה. אני שומע להקה עם ליריקה מעולה, מוזיקה משובחת ואחלה מסרים. ואפילו רגש לא חסר להם.

afon

New member
אתה מבין

אפשר לזרוק את הטיעון של "כל אחד וטעמו שלו" אבל בהקשר לליריקה שלהם באמת אני לא מבין איך אתה תופס ממנה. תנסה שניה לקרוא כמה שירים שלהם ותביא לי דוגמא אחת, אחת יחידה לשיר עם ליריקה מעניינת, לא יותר מזה.

One Echoe

New member
אבא עורך דין.

אני לא "תופס"ממנה. אבל בטח שהיא לא גרועה כמו שאתה אומר. ליריקה מעולה. לא כזאת שתגרום לי להגיד " פאק ", אבל כזאת שאני אוכל להנות ממנה.

Perfect sense

New member
אני מסכים איתך על משהו אחד

לפעמים יש להם כל מיני מסרים נסתרים שכאלו, כאילו..כל מיני דימויים שאולי נשמעים דפוקים אבל באים לסמל משהו אחר. ואל תשכחו שגם לסיד בארט היו דימויים שלפעמים נשמעו קצת דפוקים I want to tell you story about a little man, iff i can- a gnome named grimble grumble Iv'e got a bike, you can ride it iff you like

למעלה