גג עזריאלי והגזרים

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif "מרלין מונרו הייתה אצלי

אתמול בלילה, אמרה לי שאני גדול, אמרה לי שאני גדול."

One Echoe

New member
תקראי את כל השיר...

לא רק משפט אחד. ותגלי פארודיה נפלאה על מרילין מונרו. זה כמו שאני אכתוב:(בהקשר של פורטיס)" "רד רד מעל מסך הטלווזיה שלי ", זה ישמע טיפשי. ברגע שתקראי את כל השיר תראי שזה שיר נפלא.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif שכחת סולן פוצ? ../images/Emo3.gif

אני מתעבת את יובל מנדלסון.

מאי229

New member
לא מסכימה

אין ספק שחלק מהליריקה מטומטם אבל יש גם שירים עם מסר.. חייל של מאה שערים... חוצמזה פשוט כיף לקפוץ ולהשתולל איתם... ויובל מנדלסון פשוט נותן הופעה.. אותי זה מספק!

One Echoe

New member
הייתי מצפה

לטיעון קצת יותר "עמוק" מזה בשביל להגיד שלהקה לא טובה.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif לט טענתי שהיא לא טובה,

אלא שהסולן שלה חתיכת תופס מעצמו.

One Echoe

New member
וואלה..

ראיתי כמה הופעות שלהם, וכמה ראיונות איתו, ובחיים לא ראיתי שהוא תופס מעצמו.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif הוא אמר באחד הראיונות שלו,

'למעריצות שלי, די לצעוק יובל תעשה לי ילד, כי הרי ברור שזה לא יקרה.' [וזה לא ציטוט מדוייק.] פשוט תגיד תודה שיש לך מעריצות, גאד. ואני פגשתי אותו, והוא פשוט היה ~ממש~ לא נחמד. [אנשים רדפו אחריו והוא נפנף אותם בלי להתייחס. כלמיני כאלה.]

afon

New member
מזה משנה???

למה האופי האישי שלו צריך להשפיע על "האם את אוהבת את המוזיקה שלו"? שיהיה חרא, לי זה לא מפריע... נ.ב. מהכרות אישית איתו הוא באמת לא משהו.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אמרתי,

אני לא מדברת על המוזיקה, אלא עליו. אני חושבת שהמוזיקה של שייגעצ בסדר, כזאת נחמדה, לא עמוקה מדי, מקפיצה, קלילה כזאת. לא שונאת אותם ולא אוהבת אותם. אבל זה בהחלט מרתיע אותי שהסולן מתייחס ככה למעריצים. ><

One Echoe

New member
בכלל מפגש אחד איתו

את כבר שופטת איזה בנאדם הוא? דווקא אנשים סיפרו לי שהוא התייחס אליהם יפה. חח חוץ מזה אני אוהב את זה שהוא כל הזמן עולה שיכור להופעות ושהוא כזה מספר בדיחות. הוא קורע אותי.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif ובגלל הראיון. כן.

[כן, זה דווקא מגניב. ברוק"צ הוא היה ממש מצחיק.]

One Echoe

New member
טוב, בכל מקרה,

תסכימי איתי שזה לא מעניין יותר מדי? מה אכפת לי איך הוא מתייחס למעריצים.

One Echoe

New member
אה..

רצית שהוא יפתח איתך שיחה על החיים, נכון? וגם עם המעריצות שלו. כוס אמק, מה את מצפה? אין לו זין למעריצות. והוא לא היחיד. והויכוח הזה מיותר.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אז חבל.

כי בלי המעריצים מה הוא שווה? \: הוא לוקח את זה כמובן מאליו. וחבל שזה באמת מובן מאליו. ><

למעלה